Güncellemeler
+1 yıl
Annesine sövülünce kuduran erkekler burada gelip laf yapmazsa sevinirim kimseden bir beklentim vs yok ben kendimi zaten savunuyorum karşımdaki kişiyi de gerekirse korurum sorunum adamız diye geçinmenize komiksiniz :Dd
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangi oyunda oluyo bu küfürleşmeler nasıl oyunmuş bu böyle
Siz böyle öküzleri seviyorsunuz biz ne yapalım 🤭🤭
sen onu tartismaya cekiyorsan sinirleniyordur , ne dihe muatap ediyor beni diye.
Ben ona bi şey demiyorum tepki vermesini bekliyorum sadece annelerine sövülünce nasıl kuduruyolar
anladim sana kufur etmesi zaten tuhaf.. ama digerleriyle muatap olmak istememesini anlayabilirim. Ben 37 yasindayim bir oglum var,17 yasinda o da bilgisqyar oynuyor, kiz arkadaslariyla da oynuyor ama kiz eger tartismaya cekip kavga ettirmeye calisiyorsa, benim oglum da sinirleniyor " benim basimi belaye sokacak"diyr kiza kiziyor.. o da icten sana kiziyor olabilir bilgin olsin
Ben onu dahil etmiyorum ama illa küfür etmesi gerekmiyor normal bir dille de yanımda olduğunu belirtebilir
ben konusmayi bilemiyorum, eger ters geliyorsa ayrilmalisin zaten. Ama genel anlamda bir anne olarak sana tavsiyem, yanindakini strese sokma tartismaya sokma. Karsisina psiko biri cikar, cok pisman olursun... Onun seni korumasini bekledigin kadwr sen de onu korumalisin tartismalardan belalardan uzak durarak. Emin ol ozaman daha kiymetli olursun herkesi gozunde. Ama tartismalara streslere sokarsan, kacarlar. Herkes once can sonra canan derdinde hakli olarak.
Çok haklısınız ama biriyle bir ilişki içindeysen gerektiğinde savunmalısın bence küçük bir şey bu sonuçta
Bende öyle bir adam olsa direkt ayrilirim. Snaa yapılan hakaret onada edilmiş sayılır tepkisiz kalması normal değil
Bence sek erkek. Gerek yok savunmasına sen kendini savun? Yetmez mi
Ben kendimi savunurum zaten kendini olmamış biri gibi gösteriyo yarın öbür gün biri laf atsa bırakır kaçar beni
Laf atarsa sende karşılık ver niye kendini başkası savunsun
Hepinizden daha adamız cidden kızlar olarak geçinin siz de adamız diye yanındakini koruyamıyosan almayacaksın ben tek kişilik yaşıyosam zaten gerek yok karşımdakine
Umarım tedavi olursun. Benim adamlığımı sen mi ölçüyorsun? Adamlığımın zekatı bile ağır gelir sana
Aynen ben ölçüyorum anana sövülse ağlayaraj kaçacaksın sanırım
Hoşt
Ayol
Sen sana sövülen ortamdan çık öncelikle
Haklısın valla, nasıl göz yumuyo ilginç..
Bitir bence o adamla.
güzel kardeşim
güzel kardeşim
güzel kardeşim sen diye sorsana ona
G. avat
Hahahah bir yazamamıssin sürekli sansürlenmissin 😂😂😂😂
Cidden sinirlerim bozuldu ya 😂 yazıyorum yazıyor olmuyor en sonunda hallettim ama :)
Ayril o zaman
Gurursuz