Biraz içimi dökmek istiyorum?

Ben 21 yaşındayım kardeşimle annemle birlikte yaşıyorum hayalım beden öğretmenliği idi ama nasıp olmadı üniversite okumaya 12 yaşındayken babam vefat edince küçük yaşta çalışmaya başladım buna mecbur kaldım aileme bakmak için çalıştım bi iş buldum gece gündüz demeden çalıştım arkadaşlarım gezerken ben mesai yapıyordum okadar çalışıyordum ki yorulmak bilmeden ama bazı şeyler yordu beni akrabalar hep ezildim annemın akrabalarımdan ne yapsam hor görmüyorlardı para biriktiriyordum altın filan biriktirdim anneme verdim 12 tane altın yakında araba ev filan alırım diye daha çok biriktirmeye devam ettim hâlâ devam ediyorum ama bide ne duyayım annem olmaz olası dayıma isteyince altınlardan veriyormuş bunu duyunca bunalıma girdim nedense artık iyi niyetli değilde soğuk umursamaz altınları anneme vermemeye çalıştım bu seferde bu kadar çalıştığın nereye gidiyor diyorlardı bende umursamıyordum hiç yapmayacağım şeyleri söylemişler yok maddeye mi başladın bu para nereye gidıyor filan dediler ve ben bunu asla yapmam kesinlikle ama bankaya biriktirmeye çalıştım onlar evi bakmıyorsun ailene kim bakacak senden başka filan dediler tabi bende çokta umursamıyordum aslında öyle biriside değilim evin masraflarımı ödüyorum geri kalanı birikim Az çok sizde biliyorsunuz ekonomik yaşamları hiç kimseye muhtaç bırakmadım bırakmamda ama annemde hiç bana destek vermiyordu destek vereceğe yerde köstek oluyordu annemde artık aramız açılmaya başladı küstük baya bi 3 ay bu sefer daha çok üstüme gelmeye başladılar daha çok sanki ailenin en kötü karakteri gibi oldum artık annemle anlaşamıyorduk zıt gitmeye başladık ama Allah var kardeşim en büyük destekcimdi yeri geldik güldük yeri geldi eğlendik yeri geldi ağladık dert ortağım gibi bi kaç ay düşündüm kardeşimide alıp başka eve yerleşmekti 1+1 bile olsa yeterdi ama çok ailem karşı geldi senden bi bok olmaz ev alamaz araba alamaaz masrafları karşılamaz içimden yuh bu kadarda değil bunca sene size kötümü davrandım hayır kötü söz söylemedim ama başaramadım bambaşka birisi yaptılar sinirli agresif. Umursamazsorumlugu artık alamıyordum işte bu kadar yorulmuyordum ama bunlara duyunca inan üzülüyorum ben sizce ne yapmalıyım artık yoruldum pes denecek kadar beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Biraz içimi dökmek istiyorum?