Eşimin evde iş yapması bana yardım mı sayılmalı?

Ben çalışmıyorum ama çalışabilirdim de konumuz bu değil. Aynı evde yaşıyoruz ben banyoyu kullanıyorsam o da kullanıyor hatta benden daha dikkatsiz kullanıyor. Lavaboyu kullanıyoruz ben her kullandığımda şöyle bir temizlesem de o her yere su şıçratıp lavaboyu bir de kirli bırakıyor.. günlük havlu asıyorum daha ilk girişinde havlu ıslak ıslak oluyor.
çamaşır konusuna gelirsek “ ben anlamam çamaşırdan” diyerek sıyrılıyorlar. Makine yıkıyor ulan makine. at aynı renkleri bak düğmelere deterjanlara ne işe yarar diye aklın var işte çalıştır gitsin.
İş yerinde koca koca işleri çözerler ama evde çok basit bir makineyi çalıştırmak onlara zor gelir.

Mutfak kısmına gelirsek eşim ne zaman makineyi yerleştirse “ benden iyisini bulamazsın hee” diyr takılır bana. Sonra da “ ben sana yardım ediyorum değil mi? “ der bende evet kocam ediyorsun derim ama bu bir yardım mıdır ki?

misal eşim çok basit temel bir şey olan bulaşık yıkamayı bilmez. Tabiri caizse yalap şap yıkar geçer.

27 yaşında lastikli çarşafı yatağa geçirmeyi benden öğrendi. Heeyy annesii sen ne iş yaptırdın evde oğluna acaba diye sorasım geliyor..

dün eşim evin hiç işi olmadığını düşünerek bana bir günümü anlattı. İşte aşkım öğlene kadar yatarsın sonra kalkarsın duşa gireceğim diyordun girersin sonra işte akşama doğru da yemek yaparsın iftar yaparız dedi.
bende dedim ki eee ev işleri nereye gitti kocam dedim. Güldük.

sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz peki?