Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Evet, ev işlerinde eşime yardımcı olurum ama sadece ev işlerinde değil, her işte işlerinde her şeyinde yardımcı olurum..
Erkekleri en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarınıdır!
Ev işi yaparken de öpüşelim, oynaşalım, eğlenelim, eğlenerek yapalım her şeyi, çılgınlar gibi çılgınlar gibi... 😅
Erkekler beni ilgilendirmiyor kanka 😅
Ben benim erkek değilim her erkek de değilim
Yazdıklarım arasında fark var
EyvAllah kanka sağol 😅o kadar
Eşim olsaydı tabi ki de ben yardım ederdim her zaman için. eşimin mutlu olması benim için önemli olurdu. bunun dışında herkes yardım etmelidir bence Evin işlerinin sadece kadının görevi olduğu düşüncesi yanlış ve kadın-erkek eşitliğine aykırı bir düşüncedir. Ev işleri, evde yaşayan herkesin ortak sorumluluğudur ve cinsiyetle ilişkilendirilmemelidir. Kadın ve erkeklerin ev işleri konusunda eşit paylaşım yapması, daha sağlıklı ve dengeli bir ilişkiyi destekler. Eşitlikçi bir evlilikte, ev işleri ve sorumluluklar, çiftler arasında paylaşılır ve birbirlerine destek olunur. Kadın ve erkek, evdeki işleri yeteneklerine ve zamanlarına göre dengeli bir şekilde paylaşabilirler. Evin işlerinin sadece kadının sorumluluğunda olması, kadınları sadece ev işlerine odaklanan bir rolle sınırlar ve eşitlik ilkesini ihlal eder. Çiftler arasında açık ve sağlıklı iletişim, ev işleri konusunda nasıl bir paylaşım yapılacağına karar vermek için önemlidir. Her iki partnerin de ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayışla karşılaması, ev işlerinin daha adil ve dengeli bir şekilde paylaşılmasına katkı sağlar. Aynı zamanda, çiftlerin birbirlerine destek olması ve birlikte çalışarak günlük yaşantılarını daha kolay ve keyifli hale getirmeleri ilişkinin güçlenmesine yardımcı olur.
Pek yardımım olmaz sanırım ama ortalığı dağıtmam. Görev bölümüne karşıyım, yeri gelir her işi ben de yaparım. Ama ben bunu yaptım sen de şunu yap tarzı bende inat yaratır 🤭
Etmem. Çünkü ben hanzoyum ahahah 😂 şaka şaka tabikide ederim eşim oldu da tek yardım etmesi kalsın herşeyi kafa kafaya hallederiz hayırlı bir eş bulursak inş 😄👍
Cevap
5Cevap
Ederim niye etmim 😂😂
Elbette yardım ederim sonuçta kendimize köle değil eş alıyoruz bazı insanlar bunu kılıbık olarak görüyor ama bence hayat müşterek
Yardım ederdim ona :)
evet eşime yardım ederim
Etmek istemem ama mecburum🙂
Evli olsaydım yardımcı olurdum eşime
Yerine göre sürekli olmaz..
Yardım etmesini isterim
Evet ederdim 45 yaşındaki amcan yaşındaki sevgilin sana ediyor mu?
Yardım ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?