Erkek arkadaşım çok yoğun olduğunu söylüyor ve çok kısıtlı zamanımız oluyor?

Merhaba arkadaşlar kafamı karıştıran bir konuyla geldim, bir kaç aydır konuştuğum biri var kendisiyle yaklaşık 2 ay kadar birbirimizi yakından tanımak için flört olarak kaldık fakat daha sonrasında sevgili olduğumuzda benimle flörtken konuştuğu kadar çok konuşamadığımızı fark ettim. İşi gerçekten çok yoğun bir iş ama biz tanıştığımızda da o 2 aylık süreçte de bu işi yapıyordu sevgili olduktan sonra mı değişti yoksa gerçekten yoğun mu bilmiyorum. İş için il dişinda yaşıyor ve çevresinde kim var kim yok bilmiyorum biri olmadığını söylüyor ama bir insan ne bileyim haftada bir gün veya ayda bir gün bile olsa dışarı çıkmaz mı? Çıkmıyor. Sürekli ya işte oluyor ya da uyuyor. Ona, bana eskisi kadar yakın olmadığını söylüyorum ama bana böyle düşünme sadece işim çok yoğun diyor. Çalıştığı işin ağırlığını da biliyorum ama seven bir şekilde zaman ayırmaz mı? Gün içerisinde sadece günaydın napıyosun iyi geceler mesajı dönüyor 3-4 günde bir de denk gelirse arıyor. Özel günler de hediye olsun, mesaj olsun hiç bir şeyi eksik etmiyor ama yine de insan düşünmüyor değil. Of yardım edin ya...

Erkek arkadaşım çok yoğun olduğunu söylüyor ve çok kısıtlı zamanımız oluyor?