tum uygulamalar, banka uygulamalari dahil her seye erisebiliyorsunuz diyelim. ve sevgiliniz asla ogremeyecek. karıstırır mıydınız? ben karıştırmazdım ya. hic de karıştırmadım. cahillik mutluluktur

tum uygulamalar, banka uygulamalari dahil her seye erisebiliyorsunuz diyelim. ve sevgiliniz asla ogremeyecek. karıstırır mıydınız? ben karıştırmazdım ya. hic de karıştırmadım. cahillik mutluluktur

Hayır, kesinlikle sevgilimin telefonunu karıştırmazdım. Güven, bir ilişkinin temelidir ve eğer birini gerçekten seviyorsam, ona şüpheyle yaklaşmak yerine güvenmeyi tercih ederim. Karşımdaki kişinin özel alanına saygı duymak, ilişkimizi daha sağlam kılar. Telefon karıştırmak, sadece geçici bir merak ya da güvensizlikten kaynaklanır ve bu tür şeyler uzun vadede ilişkiye zarar verir. Eğer içimde bir şüphe varsa, bunu açıkça konuşarak çözmeyi tercih ederim. Güven olmadığında, telefon karıştırmak da çözüm olmaz.
Karıştırmam neden karıştırayım, bir sorun varsa hal ve hareketinden belli olur zaten. En başındada bana olan ilgisi azalır mesela sürekli eleştirmeye başlar beni. En önemlisi başkalarıyla kıyaslar. Hayatında başka bir erkek olan kız bunları yapar tahminimce. Evliysem böyle yapar yani, sevgili isemde eninde sonunda ortaya çıkar başkalarının kişisel eşyalarını karıştırmayı hiç sevmem. (Kıskanıyorsam başka o zaman işler değişir :D)
Normalde çok mantıksız bulurum ama kocamın beni kızdıran tavırları yüzünden gözünün içine baka baka karıştırmışlığım oldu birkaç kez ajdjfjgk
Ev sahibimizin adı Aysel, 80 üzeri yaşı var, kirayı göndermiş farkındayım ama kıllık olsun diye bu Aysel kim sen niye para gönderiyorsun bu kadına diye darlamışlığım da var hahahshsh maksat kıllık olsun 😂
Cevap
19Cevap
Hayır sevgilimden habersiz gizli bir şey yapmam ben
Hayır.
Gerçekler ben bilsem de bilmesem de gerçektir. Genelde kadınların sakladıkları şeyler, erkek dalga geçmesin diyedir djfjfkf. Yoksa heriflerle falsn konuşsa etse onun yolunu bulur
Sevgilimin telefonuna bakmak istemem sıkıntı yaratmaması lazım, gizli saklı yapmak zorunda olduğum bir eylem değil bu.
kendisi veriyo ve karistiriyorum zaten saklasa olay cikar
bi takim bi seyler yasandi 🥹💖🌸
tesekkur ederiim baliim 😻
Güvenmiyorsam onunla olmam. Şüphelendiğim bir durum olursa ancak o zaman gizlice bakmaya yeltenirim.
Bu gidişle tuşlu telefon kullanan kızlarla sevgili olacağız shshsh
Bulun beni shshshs
Arkasından kariştırmam ama sevfilimse telefonunu alırım arada gözünün önünde
Yok ya gerek yok, ben şüphe duyacağım birisiyle zaten hiç başlamam
Güven kırar paranoyak olursun yapmamak en iyisi. zaten kötü biri belli eder.
Hiç kimsenin telefonunu karıştırmam. Sevmem. Sıkıcı geliyor
Haberi olsa da karıştırırım gözünün önünde, gizlice karıştırmam, banka uygulamalarına falan girmem. Mesajlara bakarım en fazla ya da sosyal medya vs..
hayir gormesin benim mesajlarimi 10larca erkek var gizli mesajlastigim hatta nudelesiyoruz bile birisiyle cinsel iliskiyie bile girdim yani aldattim denebilir.
Gorurse ben biterim ama onun parasina ihtiyacim var o yuzden de ayrilamam
daddy?
mommy?
daddy mommy ne
tamam
Kesin karıştırırım herhangi birinin bile 👍
Evet karıştırırım
Net karıştırırım bu arada.
Hayır yapmam saygı duyarım
Aşko parmak izim vardı her yerde jdmcm
Yok sevmem öyle şeyler
Kurcalamam diyen yalan söyler