Ailemden sevgi görmüyorum? Ne yapmalıyım?

Normalde ben herkese tavsiyelerde bulunurum, dertlerini dinler, psikolojik konuşurdum, son 1 yılda mental olarak çöktüm. Ve çok yalnızım. Kelimenin tam anlamıyla kimsem yok yani, arkadaşım gerçekten yok, evden dışarı çıkmıyorum hastane vs hariç, sınav zamanımdayım ve bıktım, sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım (3 yıldır beraberdik) ailem çok zorladı (oysa ben onlara güvenip sevdiğim ilk günde aileme kendimi açıp paylaşmıştım) geçen yıl 55 kiloydum şu an 70 kiloyum, evde canım sürekli bişeyler yemek istiyor ve bu ani kilo almamdan vücudumun heryeri gerçekten kırmızı çatlaklar oluştu (19 yaşındayım sen düşün) normalde her zaman kendimi bildim bileli zayıftım asla kilo almazdım yani ilk defa oldu ve vücudumu beğenmiyorum (burnumu yıllardır beğenmiyordum zaten estetik param yok artı vücut eklendi). Yani ben soldum. Özellikle sevgilimden ayrıldığım zamanlar daha kötüydüm allahım nolur artık yardım et diye saatlerce salya sümük ağlardım. Allaha çok yalvardım. Hep aynı kıyafetlerle, evde ruh gib hayal et ve saçımı taramamaktan pelte olmuştu saçım. evsiz sokakta yatmışım gibi. Alıştım evet. Bazen düşünüyorum yani allahım neden yaşıyorum hala? dünyaya hiçbi vasfım yok. Allahım canımı al diyorum yani ha yaşamışım ha ölmüşüm ne farkeder. Hayatımdan hiç memnun değilim. Ben herşeyi biliyorum, yapmam gerekeni biliyorum o güç yok bende. Tabiki toparlanmak istediğim zamanlar oluyor evde spora başlıyorum ama yok yani devamı gelmiyor derse de çalışamıyorum artık. Cidden sonumu göremiyorum yani, belki annem ya da babam beni destekleyen biri olsa yok. Hepsi kendi derdinde hep baskıcı oldular, hep kendi bildiklerini dayattılar, ehliyet almak istedim belki onlardan istediğim tek şeydi. babam araban mı var ne ehliyeti dedi çok gururumu kırdı gerçekten evet ağladım ama umurlarında değiller. Hayalim böyle uzaklara gitmek, şehir dışı toilet kadar bi ev olsa kirada kalsam razı olcam o derece, yalnız başıma yaşim kimse karışmasın (20 yaşıma gircem hala telefonuma el koyup karıştırıyorlar da)
Güncellemeler
1 yıl
Cevap yazmasanızda olur ben kendimi rahatlattım
Ailemden sevgi görmüyorum? Ne yapmalıyım?