Ailemi Sevmiyorum Bu Hayatı Sevmiyorum?

Merhaba Arkadaşlar ben ramazan benim babam alkolik biri nerdeyse 1 yıldır eve gelmiyor başka biriyle sevgili beni her gece görüntülü arıyor sarhoş sarhoş artık by durumdan bıktım arıyor sarhoş sarhoş benle kavga ediyor telefonda artık ondan bıktım telefonlarına bakmak istemiyorum annemle evde kardeşim yüzünden her gün kavga ediyoruz kardeşim çok yaramaz cimri bir çocuk 4 yaşında ondan bile nefret ediyorum her şeye ağlıyor beni anlayan kimse yok ne babamı seviyorum ne annemi her gün annemden dayak yiyorum mal kardeşim yüzünden kavga ediyorum bir marketimiz var yazın hep oradaydım çalışıyordum turizm marketi ben okuldan 1 de çıkıyorum her gün dükkana gelmemi istiyorlar gelmezsem yalancı diyorlar ben 1 den sonra yorgun argın okuldan çıkıyorum birde otaya gelmemi istiyorlar her gün geliyordum ama önceki hafta bıraktım derslerim kötü benim kilom yüzünden çok dalga geçiliyorum artık İnternet cafeye gitmekten başka bir şey yapmıyorum kafamı dağıtmak için gidiyorum baba sevgisi bile göremiyorum dükkana gelince 30 dk duruyor ve gidiyor onu göremiyorum zaten benim hayatımı artık rahat bir hayata geçirmem için bir aktivite yapmam lazım arkadaşlarım bile hepsi bana satıyor hepsine iyi davranıyorum paramı sakınmıyorum iyi bir insan olduğumdan bu kadar şey başıma geldi galiba hayatımı rahat kavgasız bir hayat haline getirmem lazım bana önereceğiniz bir aktivite ya da hayatımla ilgili bir şey söylermisiniz

Güncellemeler
+1 yıl
Annemle anneannem bile eskisi gibi sevmiyor artık herkes tarafından satılmış gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Benim istediğim hayat herkes gibi babam öğlen işe gider akşam geliyor birlikte yemek yeriz yatarız hafta sonu birlikte yemeğe gideriz gibi şeyler çok paramız bar 1 dükkanımız var 1 su sporlarımız var annemin tarlaları var ama para mutluluğu getirmiyor götürüyor
Ailemi Sevmiyorum Bu Hayatı Sevmiyorum?