Herkese selam
32 yaşindayım 2 sene önce boşandım Ankara 'dan memlekete ailemin yanına döndüm. ailem dön gel çekme o şerefsizi dedi bende aldım kızımı döndüm baba evine. Memleket çok küçük maalesef iş bulamadım mağazada çalıştım 4.5 ay sonra da başka iş baktığım için atıldım. Boşandğımda kızım 10 aylıktı hamileliğim riskli diye işten ayrılmıştım kızım 1 yaşına gelince işe başlayacaktım ama kısmet olmadı. Babam emekli asker şu an da bir yerde yönetici. Bana ayrı ev açtı benimle kızımın herşeyini karşılıyor sağolsun. Bende evden bişeyler yapıyorum üç aydır para kazanmaya da başladım. Üni menzunu evde oturuyor diye çevremde konuşulduğu arada kulağıma geliyor takmıyorum. Bu arada iş arıyorum başka şehirlere bakıyorum kızımı bi süre annemlere bırakıp gidicem bulursan düzenlenen kurunca kızımla annem gelicek yanıma kpss hazırlanıyorum ama zor çok yüksek atanıyor müh. Tatile gidebiliyorum, alışveriş yapabiliyorum marka bişeyler alabiliyorum diye ilk günden beri çevremde herkezden bir imalı bakış laf çarpıtma. Niye böyle bu insanlar anlamıyorum gerçekten. Sülalede herkes okudu ögretmen doktor oldu atandı meslek sahibi herkesin evi arabası çok güzel evlilikleri var diye beni hep dışladılar dışlamaya da devam ediyorlar. İlk zamanlar çok takardım artık takmıyorum. Onlar aynı durumda olsa ben yardımcı olmaya çalışırdım ama akrabalarım aksine arkamdan konuşup beni dışlamayı tercih ettiler. Neden böyle bilmiyorum boşanan kadın olunca niye böyle oluyor işler. Eski eşim işinde, kariyerinde para içinde hayatında 0 sıkıntı devam ediyor. Ufacık bir nafaka verip tüm sorumluluklardan yırtıyor. Ben 3.5 yaşında kızımla birşeyler yapmaya çalışıyorum ve bu bazılarına batıyor. İçimi döktüm kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer