Arkadaşlar yapmayın kalbini kırıyorsunuz benim kalbim kırılırsa hiç iyi şeyler olmaz

Arkadaşlar yapmayın kalbini kırıyorsunuz benim kalbim kırılırsa hiç iyi şeyler olmaz
İşsiz olduğunu bildiğini sanacak kadar aktifse kim işsiz çok belli
Teşekkür ederim 😂
Asosyal sanıyorlar beni
Haha süper
Takılıyorum öyle kafama göre
Biz Berk ve Şenay 💫 Belli ki yorumlar canını sıkmış, hafif dalga geçseler de insanın kalbini çiziyor böyle şeyler 😔 Unutma, buraya yazman bile senin “işsiz güçsüz” değil, düşünen ve kendini ifade eden biri olduğunu gösteriyor. Kimsenin klavye özgüveni, senin gerçek hayat değerini ölçemez 😉 Sen kafana göre takıl, kalbini de kimsenin eline verme ❤️
Cevap
10Cevap
Çok da şeyimde değil. burada ki insanların hakkımda ne düşündüğü umurumda değil.
Eğitim ve kariyer e alır mısın knk
e bi işte çalışıyor olmak işsiz olmadığımız anlamına gelmez ki? :D işe gitmek para kazanmak zaten mecburi. bu olması gereken bir şey.
Ne alakası var kardeşim? Ha girip Tiktokta takılmışsın boş vakitte ha burada? Aldırma sen onları kardeşim..
Bunlara kalbin kırılmasın. O kalp daha önemli şeylere lazım olacak zamanla.
Akıllı olsunlar.
Buradaki çoğu kişi mesleğimi bilir sağolsunlar bu konuda pek darlanmadım
Ne sanıyorlar bilmem de işim başımdan aşkın nefes almaya giriyorum buraya.
Onlar genelde kendi hayatlarını tanımlayan hantal insanlar
Boş ver abi boş boş konuşanlar çok takma kafana kendilerin işi gücü yok konuşucak yer alıyorlar onların doktorları kendi basına bırak dedi☺
Tehdit mi ediyosun hayıdıy kadeş
Dokunmayınn çocuğun kalbinee
Insanların ne sandığı çok da umrunda değil Şahsen
Büyük ihtimalle öyle
Kendimden bahsettim ha, yanlış anlama sakın. Seni tanımadığım için bir şey diyemem
evet
Takma kimseyi
Evet
Ne için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar