Sizce abim eşine tepki vermeli mi?

Şimdi abimlerin 8 aylık bebekleri var yanlış anlamayın yeğenimi çok severim Ama artık bize gelmelerini bile istemiyorum Çünkü gelin hanım sürekli anneme resmen zorbalık yapıyor. Sanırım bir haftalık falandı bebek annem kucağına aldı diye benden izin almadın diye resmen annemi azarlamıştı. Bir gün bir yere gideceklerdi bize bıraktılar o zaman sanırım birkaç aylık annem de emzik almış eve bebek bizde olduğunda bulunsun falan diye anneme resmen bağırmıştı bu ne düşüncesizlikkk, emzikler bebeklerin ağız yapısını bozuyor ben kullanmıyorum bana sormadan nasıl böyle bir şey yaparsanız diye. Annem odaya gidip ağlamıştı. İlk aylar lohusayım diye resmen bu zorbalıklarını kabul ettirmeye çalışıyordu bebek 1 yaşına girecek neredeyse 8-9 aylık oldu hala aynı şeyi yapıyor. Abim hiçbir şey demiyor resmen abimin yanındayım yapıyor.. Bu arada annem o kadar ilgileniyor torunuyla kendi annesi hiç ilgilenmiyor 9 yaşında ikizleri var diye Ben anca kendi çocuklarıma yetiyorum diyor bir gün torunu ile ilgilenmişliği yok kadınin.

Güncellemeler
1 yıl
Ben yegenimle foto atmıştım bana da kızmıştı ya suratına emoji koy at ya da hiç atma nazar değdireceksin oğluma diye sdadad
Sizce abim eşine tepki vermeli mi?