2 ay önce ben ayrıldım evden tasindim çalışmıyor kirayı ödemiyor bütün yük üstümde diye , ve bana düzeleceğini söyledi çalışıp kira turacagini patronu da ona ofiste yatabilir kuşa bir süre ilk maasini alıp ev tutana kadar dedi, sonra bu adamın ofisine genç kız atmaya başlamış beni aldatmış benlede gorusuyordu. geçen hafta kızla satılmış resimlerini gördüm ofiste çekmişler. beliki birlikte olmuş ağladım günlerce ve bidaha karşıma çıkma dedim. karsina getircem aramızda bişey gecemdigini sana söylesin diyor bı turlu getirmiyor , bulamıyorum kızı ama sana kanitliycam diyor ,, dün bana saatlerce yazmadı sonra sabah peşime geldi dün o kızın arkadaşını gördüm ve numarasını aldım kıza beni ulaştırsın diye sana getirmem icjn dedi. yanimda aradı üç kere açmadı ona o numara , ve ben dedim ki niye kızın arkadasini arıyorsun da kızı aramıyorum bulamiyorum diyor sizce noluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Soylemismidir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bişi oldugu yok senı aldatmıs o kızıdı bekarım dıye aldatmıs büyük ihtinalle kız evli oldugunu anlayınca oda koydu postayı bence sende koy bugun bunu yapan yarında baska seyler yapar senı falan pazarlamaya kalkmasın dıkkat et
Kıza benimle evli olduğunu söyledi gel karıma soyle aramızda bişey gecmedi demismidir?
tamam yakalınca demıstır ama yakalanmadan once evlıyım demememıstır yoksa nasıl kandıracak baktı ıs sarpa sarıyor götunu kurtarmak ıcın evlıyım gel bısı olmadı de demıstır kaldıkı olmusturda
Aynen yani kıza söylemiştir diuorsun
söylemesı senn ıcın neden onemlı kı soylese ne olur soylemese sonucta aldatmıs senı affedecek kadar alcalmıcaksın herahalde
Merak ediyorum
bence sen cok merak etme aldatmıs bırıden uzak dur cok konusma bakalım neler yapacak
Caseret edip kızla ilişkisini bozacak duruma gelmiş midir gidip söyledimi diye merak
Kızı kaybetmeyi göze almisnudir ya
Bi kuçuk saf olma ihtimalin nedir? Kendine saygin olmali
Sadece merak ediyorum söyledimi diye
Baharcim kiza soyleyip soylememesi senin icin onemli mi? Sorumluluk sahibi olmayan biri ile bi omur mu gecireceksin? Sirtinda kanburla mi yasayacaksin
Tabiki öyle ama sence soyledimi?
Bilmediğim konu icin yorum yapmam sadece senin kafani karistirir. Ortada bi kesinlik yok
Sadece senin düşünceni soyle ya
Kizla anlaşmiştir. Kendine ozsaygin varsa eger uzak dur derim
Nasıl anlaşmıştır anlamadım?
Kiza durumu anlatmistir. Ben aricam sen acma demistir. Yapilabilir seyler
Söylememiştir yani beni oylemi
Bahar anlaşamiyoruz seninle :) bildigini yapmalisin.
Söyledi de kiz açmıyor oylemi
Söyledi de kiz açmıyor oylemi?
bilememde , sana hpv ya da hiv buşatırırsa görürsün
Bence aldatmış efendim.. Bırakın hiç uğraşmayın..
Evet ama kıza soylemismidir
Sizce söylemiş olabilirmi.. Durumu kurtarmaya çalışıyor işte..
E kızı bana getirmezse ben ona dönmem ki biliyor?
Getirse ne farkedecek ki efendim.. Kıza yalan söyletmesi çokmu zor bişey
Kız kabul etmez ki söylemeyi yalan?
Ya para verip ettirirse
E bugün yanıma geldi kıza ulaşamıyorum onun arkadaşını gördüm numarasını aldım arkadaşının onu arayıp kızla beni iletişime geçirsin soylicem diyor ve konuşup sana getircem diyor yanımda aradi bir numara 3 defa acmadilar?
Valla siz bilirsiniz ben olsam affetmem
Affetmedim zaten sadece merak ettim bu kızı bana getirip yalan soyletmeyemi çalışıyor yoksa beni kandırıyor bişey soylemedimi?
Bana göre öyle yalan söyletmeye çalışıyor
Kıza niye ulaşamıyor sence?
Bilmiyorum maalesef
Peki kıza söylerse kız kabul edermi para için ya da uzulmezmi kiz
Belki kız gururuna yediremedi açmıyor kaçıyor
Olabilir
Yani ben olsam affetmem efendim.. Yine de siz bilirsiniz
Tipini gormedinmi ne işim olur diyor kızla ilgili ne var tipinde diyorum laf düşünüyor bulamıyor yarım sat ısrarla sordum da yamuk yüzlü dedi sadece kıza kötü kelime bulamadi bile, oysa benle kavga ederken bana bir sürü hakaretler ediyor tipime anında travestileri benziuon bile dedi bana bu kız için kötü bişey demedi ona asikmi oldu acaba?
Aşık mı orasını bilmem.. Ama cinsellik yaşadığı kesin
Evet kesin
Ohhhhhhhh iyi olmuş 😂😂
Neden
Bunu dememin bir çok nedeni var ama açiklamam uzun sürer ohhh iyi olmuş iyi geceler 😂
İstek attım kabul edermisin acaba?
söylerdi