Gizli Üye(30-35)1 yılMantikli. Benimde cevremde calisan kadinlar bosandi. Kadin kendini tamamen hizmetci gibi hissediyor, bir de ustune maasli hizmetci gibi oluyor. Kocaya maddi destege kadar hayati kolaylastir ama kimse kadinin işini kolaylastirmiyor. Fazlasiyla mantikli. Ev islerini bolusmek, beraber yapmak varken kadina yuklemek fazla vicdansizca. Bir de yoruldum ben isten geldim diyorlar, kadinlar gezmeden mi geliyor?
Ayni yorgunlugu hatta erkekten daha fazla yorgunlugu oluyor kadinin. Ozellikle adet doneminde kan kaybi, tansiyon dusmesi, enerjisizlik, sanci mahvediyor insani. Kadinlar olarak erkeklerden cok daha fazla yoruluyoruz fitrat olarakta, bixim biyolojik yapimiz zaten yorucu bir de ustune calisiyoruz ama onlar gecip dinlenmek istiyor bizim yerimize. Boyle adamlar ya ua duzelecek ya bosanacak.
Ev hanimiyken bile erkek yardim etmeli. Tamamen is paylasimi olmasa da, ki zaten ev hanimi icin kimse gel de esit paylas ya da sen daha fazla is yap demez %30 kadar bile sorumluluk alsa erkek yine cok faydasi olur. Ev isleri tek bir alan degil cunku, kendi icinde birden fazla kolu var. O kollardan birkac tanesinin sorumlulugunu bile alsa cok farkeder.
Ne bileyim supurme isi erkekte olur mesela. Tatil gunlerinde eger uygunsa her pazar, degilse arada duzenli olarak kahvaltiyi falan erkek hazirlasa, kadin o hazir kahvaltiya otursa cok hos olur. Bazi kadinlar omur boyu kahvalti hazirliyor, bir kere sofrayi hazirlanmis, kendisi hazir sofraya oturmus olmuyor maalesef.
Eger evde bebek, cocuk varsa erkek yine daha fazla yuk almali. Sifirdan bir insan dunyaya getirip onunla ilgilenmek, ihtiyaclarina yetismek zor. Bu durumda kadin calisamasa da erkek %20-30 dan daha fazla destek olabilir bircok durumda, bircok alanda, hem kadini rahatlatmak icin hemde anne bebekle daha iyi ilgilenebilsin, kendine de banyo yapacak falan zamani bulabilsin diye. Tabi bu oranlar zamanla ihtiyaca gore degisebilir. Bebek buyudukce, evdeki ihtiyaclarin artip azalmasina gore.
Erkeklerin artik eve para getirmek disinda eve, esine, cocuklarina daha fazla dahil olmalari gerektigini almalari gerekiyor. Ortaya daha cok sey koymalari gerekiyor. Koymayinca da mecbur bosanmalar oluyor. Kadinlar hem para kazanip hemde diger her isi ben yapacaksam yanimdaki yuke ne gerek var diyor.
Kimse erkeklere isten cik yorul gel, bir de evde is yap, tum isleri sen yap demiyor. Karin ev hanimiysa ufak tefek destek ol. Kadin calisiyorsa zaten destek olman, sorumluluk Allah'in emri, zorundasın. Kimse erkeklere isten sonra gel evi de, cocuklari da yuklen demiyor. Bu vicdana sigmaz.
Ama erkeklerde vicdan yok anlasilan ki hem kadin disarda calissin, hem evde yemek yapsin, temizligi halletsin, cocuklara annelik bakicilik yapsin bekleniyor ve bundan gocunmuyorlarda. Bu kadinlar kac parcaya bolunsun.
Cogu kadin kocam yorgun geliyor ona is yaptirmam, bir de ben evdeyken is mi yapacak, kiyamam diye kocaci kadinlar var. Sosyal medyada yaziyorlar bazen. Adama aciyorlar zaten disarda yoruldu geldi, milletin stresini agiz kokusunu cekti diye.
E calisan kadin cekmiyor mu milletin agiz kokusunu falan? O kadin yorulmuyor mu? Ben kocasi calisti yorgun argin eve geldi diye merhamet eden kadin gordum de. Bu kadin da benim gibi disardan geldi, yoruldu, bir de yemek yapiyor, islere kosturuyor diye merhamet eden, karisina aciyan, yorgunlugunu goren anlayan erkek gormedim. Varsa da azdir.
Cogu sesini cikarmadan, aman bana is dusmesin de kendi ne yapiyorsa yapsin diye kosesinde pusmus erkekcikler var kusura bakmasinlar ama.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSondan ikinci paragrafa ekleme yapmak istiyorum. "Bu kadin da benim gibi disardan geldi, yoruldu, bir de yemek yapiyor, islere kosturuyor diye merhamet eden, karisina aciyan, yorgunlugunu goren anlayan erkek gormedim" bir de kendi iclerinde demiyorlar ki bu kadinda yorgun iki isin ucundan bende tutayim da cabuk bitsin, hanimda dinlenmeye cabuk gecsin,2 saatte te basina bitirecegi isi bende yaoayim ki 1 saatte bitsin, o da gotsin koltuga uzansin, yatsin şöyle bir demiyorlar, dusunmuyorlarda.
Kendi hur iradesiyle kadinin yanina gelipte bende gorev alayim, ne yapabilidim ya da sunlari da ben yapayim diye gorev alan erkek yok. Nadir. Eve girdikleri an, kadin calissa da o evin biryi degilmis gibi davraniyorlar. Her sey dahil otele geldiler sanki. Wvi otel gibi kullaniyorlar. Yiyip, icecek, onune hizmet gelecek yarin tekrar işe gidecek. Yahu el insaf ya. Şu kadinlarin yorgunlugunu gormuyorlar ya da gormezden geliyorlar ya el insaf gercekten. Insan Allah'tan korkar en basta. O kadar sorumlulukla kadini basbasa birakmak hangi adamliga sigar? Hele ki calisan kadini, isten gelmis, yorgun, kafasi 1 milyon olmus kadindan yemek falan beklemek, kadin orada tum yorgunluguyla 2 tabak yemek cikarma telasina dusmusken, koltuga gecip nasil vicdanlari rahatca 2 80 uzanip, dinlenebiliyorlar, uyuyorlar anlamiyorum. Insan hic mi rahatsiz olmaz? Hic mi bu kadin da ben nasil yorulduysam oda oyle yoruldu empatisi kurupta islere dahil olmaz. Kadinin parasina gelince evlilikte maddiyat ortaktir naralari atiyorlar. Ama gel ev isi yap, cocuk bak, esit is paylasimi deyince ortada yoklar. Sonra kadinlar neden bosaniyor. Bu vicdansiz, merhametsizlerden bosanmasinlar da ne yapsin bu kadinlar?- 1 yıl
Çalışmayan kadının yükünü de erkeğe yüklemen çok saçma, hamilelik ve lohusalık harici bi zahmet ev işlerini yapacak kadın (çalışmıyorsa eğer). Sanki çok zor şeylermiş gibi bir de kadın nasıl yapsın muhabbeti yapıyorsunuz ya pes.
Cevap sahibi1 yıl@memetiryakisi yorumumu anlamamissin. En hanimi cogunlukla sorumluluklari alir zaten. Baska ugrastigi iş yok. Sadece arada erkek destek olabilir dedim. Evi supurebilir. Bir pazar kahvaltisini hazirlayabilir. Esiyle kendine bir turk kahvesi yapip icebililer karsilikli. Ya da sofrayi erkek kurarziki catal kasik koyar. Bunlari yapmak isin %1 i falan. Kimseye bir sey koymaz bunlari yapmak. Ama kadin erkek arasindaki bagi gunclendirir. Cocuk varsa anne baba arasindaki paylasimi gorur. Erkek cocugu babasini bu sekilde gordugunden dolayi ilerde bu tarz bir erkek olabilir. Kiz cocugunun boyle bir baba figuru gormesi ilerde sececegi kocayi belirler. Ben kadin calismiyorsa erkek ufak tefek islere dahil olabilir dedim. Hepsini erkek yapsin, erkegin ustune yikalim demedim. Okudugunu iyi anla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın da çalışıyorsa gayet mantıklı bir gerekçedir. Hem. evde hem dışarda köle gibi çalışamaz kadın. Benim. abilerim de destekçidir eşlerine temizlik de yaparlar, yemek de bizim ülkede erkek çocuğuna sorumluluk verilmeli. Ha kadında becerikli olmalı yerine göre çekip çevirmeli ayri
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet çünkü kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil hemde bir ömür, geçici bir durum da değil erkekler kadını hizmet etsin diye alıyor kadın da bunu fark edince def ediyor iyi yapıyorlar. Eskidenmis o her şeyi çeken hizmetçi kadınlar helal olsun şimdiki kadınlara erkek nasıl olsa bekarken anası topluyor sonra da karısı olsun istiyor yok ya. Hadi oradan işte bu dile getirilmeyen gerçekler yüzünden evlenen kadında akıl yok
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. boşanmanın ne kadar basitleştirildiği gözler önüne seren iğrenç yaklaşım. o çocukları böyle abidik gübidik nedenlerle aileden koparıyorlarya. o çocuklar büyüyünce hesap soracaklar
28 Yorumla- 1 yıl
Basit değil. Ev isi yapmak zorundasınız.
- 1 yıl
Ev isi temel yaşam becerisi. O zaman ev hanımına evlenin. Eşinizi yorgun görünce hiç mi üzülmüyorsunuz ben anlamıyorum.
- 1 yıl
Her insan bilmeli
- 1 yıl
bunun gibileri kimse eve almaz zaten boş ver
- 1 yıl
beni alan aldı sen kendini düşün 🤣🤣🤣
1 yılKişiye göre değişir, ben yapıyorum zpr ds gelmiyor pek eşim yapmasa da olur ama yardım etmesi hoş olır tabi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. İki tarafta çalışıyor ise ev işi ortak olmalı ama kadın ev hanımı ise elini birazda vicdanına koymak lazım
03 Yorumla- 1 yıl
Ev hanımına bile yardım edilmeli
- 1 yıl
Sen eve gidince yatacaksın oldu eve gelince kadında iş yapmayı bıraksın nasıl yemek koymasın kalkıp kendin al mesela nasıl
1 yılev işi yapmıyorsa evcil hayvan diye mi beslicek haklı daha baştan almasa güzel olurdu boşa zaman kaybı
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılevin geçimini sağlamak için delice çalışan erkekten ev işi beklemek utanmazlık olur.
08 Yorumla- 1 yıl
Kadin da çalışıyor
- 1 yıl
O zaman çalışmayan kadın diye düzeltelim :)
- 1 yıl
Ayrıca her erkek bilmeli
- 1 yıl
Evet güzelim
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Hıhı :)
- 1 yıl
Ev isi yapmalısın
- 1 yıl
evde güzel çalışırım yatak odasında, salonda, mutfakta :)
1 yılEv işimi bunu bana teklif edecek bir kadın o evden gider işi yapacak başkası gelir
018 Yorumla- 1 yıl
o erkek gider başkası gelir o mantıkla djdjfk çokta bişi sanmayın kendinizi
- 1 yıl
@İstilacıTür işte bunu her erkek için diyemiyosunuz maalesef kredi kartlarınız, arabanız lüksünüz bozulur😉
- 1 yıl
paraya tapanlardan değilim ama 🤣
- 1 yıl
O da başkasını bulur
- 1 yıl
parayla kendini adam sanan erkekten bi halt olmaz zaten
- 1 yıl
Ayrıca benimle olan kadın beni tanır beni bilir zaten bu tip beklentisi olmaz🙂
- 1 yıl
olmadığı için de ciddi düşünmez zaten
- 1 yıl
@İstilacıTür hayırdır senden bahsettiğimizi bilmiyodum biz aynı evde yaşamıyoruz sakin🙂 ayrıca senin taptığın her ne ise odanda fazlaca vardır bende 😂
- 1 yıl
egoist kişileri takmıyorum ne yazık ki
- 1 yıl
@İstilacıTür ama cevap vermeye devam ediyosun, bende insanları tanımadan yargılayanları
- 1 yıl
tanımama gerek yok işi başkasına yıkan kendine bakıcı arayan birisin
- 1 yıl
önyargıyı başta sen yapmışın zaten herkesi aynı görerek
- 1 yıl
@İstilacıTür öncelilkle benim bir arayışım yok, eşimde var partnerlerimde kimsenin bana bakmasınada gerek yok hayat bir sorumluluktur herkes üzerine düşeni yapmalı yapamıyosa o sorumluluğu almamalı olayı çok başka anlıyosun
- 1 yıl
Kadın çalışıyorsa mecbursun ev işi yapmaya öyle kadından para bekleyipte ev işlerim görülsün yan gelip yatayım yok
- 1 yıl
@Esrademir3593 benim kadınım çalışmaz bana hizmet eder
- 1 yıl
@Baleman ben eşinden fazla kazsnamaz diye bişey demedim ben ev işlerine yardım etmem diyorum neden sizin yapamadığınız şeyleri yqptığım için okadar güvendiniz bilmiyorum ama son lafım şu ben evliyim çok zorunlu bir durum olmadıkça ev işlerine yardım etmem buda benim tarzım benim düşüncem uzatacak bişey yok herkesin hayatı kendine kardeş😉
- 1 yıl
Kredi kartlarini erkeğin ödediği den ve kadınin erkeğe bağımlı kalmak zorunda kaldığından bahsetmissin. O sebeple yazdım. Kadınlar artık daha fazla kazanabiliyor, eğer dışarıda da çalışmıyorsa genelde çocuk bakımından kaynaklanıyor. Cocuga bakmak çoğu işten daha zor ve zahmetlidir
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ee bosaninca noldu peki.. bence adamlara gun dogmustur..
023 Yorumla- 1 yıl
kimse size hizmet etmek zorunda değil
- 1 yıl
Daha iyileri var
- 1 yıl
@İstilacıTür haklisin.. aksini demedim. adamlara gun dogmus dedim. kimse de sizin nazinizi tribinizi cekmek zorunda degil.. tencereye bir kasik fazla koymak masaya bir tane tabak getirmek kaldirirken kaldirmak atamo parcalamakla ayni zaten.. o yuzden hiic zorunda degilsiniz aplacimm..
- 1 yıl
o kadar kolay geliyorsa siz yapın o zaman kendinle çelişme
- 1 yıl
kimse size bakıcılık yapmak zorunda değil önünüzde çıkıntı var diye
- 1 yıl
baştaki yorumun mesela
- 1 yıl
ee nolmuş erkeği eve davet etmek için mesaj atsan yetiyor ona bakarsak bakıcılık yapacağına cinselliği yaşar sonra koyarsın kapının önüne o mu dert 🤣
- 1 yıl
erkeklerin ekstra ev dağıtma ve ekstra fazladan yemeği masrafı bulaşığı temizliği çamaşırı ütüsü ailesinin dırdırı akrabası arkadaşı misafiri bitti mesela
- 1 yıl
ha öyle diyorsan ektra işi siz yapın o zaman madem bu kadar kolay
- 1 yıl
ütü mü kaldı derken sen kırışık mı giyiniyon sjfkdk
- 1 yıl
kadının akrabasına erkek mi hizmet ediyor saf
- 1 yıl
ben susmamda sen kız gibi çok konuşuyon erkek bu kadar konuşmaz
- 1 yıl
her evde aynı tür makinenin olduğunu düşünmen komik
- 1 yıl
geveze erkek
- 1 yıl
Dayı kadın çalışıyorsa sende yapacaksın öbür türlü yüksünüz
Oho dünyada o zaman erkek bulamazsiniz ayilar akfhjdjdh
021 Yorumla- 1 yıl
Her erkek yapmalı
- 1 yıl
yardım değil görevi seçenek değil zorundalık kalsın o zaman evinde
- 1 yıl
sözde erkeklik taslayana
- 1 yıl
Evde yatan erkeği kimse istemez parasi çok değilse
- 1 yıl
çok olsa hizmetçi tutar zaten
- 1 yıl
kadında çalışıyor mağara döneminde misin djfjfjdk
- 1 yıl
o zaman işi bahane ediyorsan kadın çalışsın siz temizlik yemek çocuk bakın çamaşır yıkayın ütü yapın hadi bakalım
- 1 yıl
hee oldu ölünce de senin üç kuruşluk maaşınla geçinir
- 1 yıl
hayat becerisi cinsiyete bağlı değildir beceriksiz erkeği de kimse almaz
- 1 yıl
Evde annene yardım etmiyor musun
- 1 yıl
öyle olmayan birini hayatıma almam zaten bakıcı değilim
- 1 yıl
Annesine acımayan karısına hiç acımaz zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek niye ev işi yapacak erkek boşanmalı yapmayan kadından
024 Yorumla- 1 yıl
Kadin çalışıyorsa yapacak
- 1 yıl
Çalışan bir sürü kadın tanıyorum yemeğini de yapıyor işini de cocuguna da bakıyor siz evlenmeyin hiç
- 1 yıl
öyle erkeği kimse almaz anası baksın
- 1 yıl
Onlar paralarını kendine saklıyor. Azıcık vicdanlı olsanız ne kaybedersiniz?
- 1 yıl
@istilacitur yanında ki adam olsa bu sitede ne işin vardı senin zaten salça olma görüşüme aşağıya yaz kendi düşüncelerini
- 1 yıl
adam sen misin ki lan miskin kedi
- 1 yıl
önünüzde çıkıntı var diye kendinizi bişi sandınız iyice
- 1 yıl
hiç bişi olmadığınızı hatırlatan çıkar böyle
- 1 yıl
@İstilacıTür hadi hadi bacım işine
- 1 yıl
görüşe açık değilsen yorum yapma
- 1 yıl
adam ol o zaman küçük propu
- 1 yıl
@İstilacıTür yanında ki topu ver onla konusalım
- 1 yıl
sen otlamaya devam et beynin sadece ona yeter
- 1 yıl
Kadın çalışıyorsa erkekte ev işi yapmalı.
- 1 yıl
@Esrademir3593 yapmayacaz
- 1 yıl
Yapmazsanız kadın böyle vurur tekmeyi boşar nafakayıda ödersin yapmayın böyle aferin
- 1 yıl
@Esrademir3593 nafaka kalkıyor sürünür oda
- 1 yıl
Bekle kalakacak bekle 😂😂
- 1 yıl
@Esrademir3593 😂 bir çay vereceksiniz ettiğiniz dırdıra bak bosanmaya gitti konu
- 1 yıl
Oldu sende çalış kadında evde dursun çalışmasın çay versin nasıl fikir
- 1 yıl
@Esrademir3593 süper ikimiz içinde😂
- 1 yıl
👍
- 1 yıl
@Esrademir3593 🤝
- 1 yıl
Ev iş yapmak zorundasınız
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÇalışan kadınla evli erkekler ev işi yapmalı. Aksi halde kadın köle durumuna düşüyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKadın da çalışıyorsa ve yardımcı olmuyorsa evet mantıklı.
00 Yorumla
1 yılYani bence bu işler en başından konuşulmalı diye düşünüyorum. Sonra anlaşmazlıklar başlıyor maalesef. Arkasını toplayamayan erkekten olmaz. Bu kadar netim.
14 Yorumla- 1 yıl
Ev isi yapmayan erkekle de işim olmaz.
- 1 yıl
Biraz önce okuduğum bazı daltaraklarin yorumları kopardı beni🤣🤣 iş yapmaktan aciz g.. t büyütenler kulübü kurmak lazım bunlara🤣🤣
- 1 yıl
Bu kafayla devam etsinler, evlenecek kız bulamaz daltaraksslarrr
- 1 yıl
Hayatın müşterek olmadığını bilen daltarakslara acıyorum hep.
1 yılBiz ev işine yardımcı olduk da noldu? Anneme babama saygısı yoktu. O yüzden kendisini annesinin evine geri yolladım.
017 Yorumla- 1 yıl
Belki ailen karışıyordu
- 1 yıl
Ben ve eski eşim ailemden uzakta başka şehirdeydik. O ailenin yanında kalmak istemedi reddetti. Ben de ona yol verdim.
- 1 yıl
Haklı. Neden ailenle yaşasın?
- 1 yıl
Konuyu anlamadın
Bak kendi ailesi ve benim ailem aynı şehirde
O kendi ailesinin yanın ziyarete gidiyor ben de kendisinden rica ettim benim ailemi ziyaret et orada da kal dedim. Olay bu.
Bunu kabul etmedi - 1 yıl
Kalmadan gitseydi. Neden kalsın kendi ailesi varken
- 1 yıl
2 haftalığına gidiyor. Bir süre kendi ailende bir süre de biz kalmasını söyledim temelli kalsın demiyorum. 2 hafta sonra geri gelecekti yanıma
- 1 yıl
Hizmet ettirirler diye olabilir. Sırf bu yüzden mi bosandiniz
- 1 yıl
Boşanma olacak henüz olmadı...
- 1 yıl
1 gün kalsa bosanmayacaktiniz yani
- 1 yıl
Ortada adaletsizlik olmasaydı böyle olmazdı
Konu zaten benim için bitmiştir.
Neyse iyi akşamlar size - 1 yıl
Peki aynı durumda olsaydınız? Siz kalır miydiniz?
- 1 yıl
Ben eşimin hatırı için yapardım ama o yapmadı
- 1 yıl
Abi başka sorun yoksa bu yüzden bosanilmaz.
- 1 yıl
Ailem benim için kıymetli
Eğer saygı duymuyorsa bu iş baştan yanlıştı zaten - 1 yıl
Evlenince aile eştir. Bosanmak kolay mi
- 1 yıl
Bana göre kolay...
- 1 yıl
Ok
1 yılKadın çalışmıyor erkek çalışıyorsa kadın o işleri öpe öpe yapacak erkekten istemeye hakkı yok
08 Yorumla- 1 yıl
Yine de yardım etmeli
- 1 yıl
Aynen öyle yinede yardım etmeli
- 1 yıl
Sebep? Kadın ne işe yarıyor o halde? Gerçekten söyler misiniz, erkek çalışıyor, evin ihtiyaçlarını gideriyor bide gelip evde çamaşır makinesinin tuşuna basmaktan aciz, iki bulaşığı makineye koyup sağı solu süpürmekten aciz kadına yardım mı edecek? Bu kadar ezik, bu kadar işe yaramaz mı kadınlar?
- 1 yıl
Çocuk bakıyor çocuk doğuruyor üstüne önüne yemek koyuyor aciz mişsin gibi. Etrafa fırlattığın çorabını topluyor bebekmişsin gibi bir şey olmaz yapıver birşeyide incileriniz dökülmez. Kendine bir tas çorba koyamayacak kadar ezik mi bu erkekler
- 1 yıl
Zaten çizdiğin kadın profili bi çocuk doğurmaya yarıyor, başka da bir halta yaradığı yok.
Erkek o kadını almış evde bakıyorsa kendisine de bir tas çorba doldurur emin ol, o zaman da kadın bi halta yaramaz, evlenmenin bir mantığı kalmaz.
Senin zihniyetindeki kadınlardan dolayı insanlar evlenmiyor zaten, her biriniz kendinizi çok özel sanıyorsunuz, karşılığında verdiğiniz ne? Hiç bir şey. - 1 yıl
Lohusalik var hamilelik var cocuk bakmak zor. Esler birbirine destek olmalı.
- 1 yıl
Lohusalık ve hamilelikten bahseden kim? Normal zamandan bahsediyorum.
- 1 yıl
Ev hanımına yapar zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılEv işini yapan erkeğe kadar yolu var kapı her evde var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltabi boşanın. sonra da kimse elenmek istemiyor diye konu açarsınız.
01 Yorumla- 1 yıl
çokta tın yenisi gelir
1 yılKadın gibi olun biraz kadinsan yapacaksın dişil enerjiniz yerlerde herkes yerini bilecek
30 YorumlaSadece ev işi yapmıyo diye boşanılmaz yahu
Ama yardım da etmeli yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Boşanmak asla mantıklı değildir
01 Yorumla- 1 yıl
Seven adam yardım eder
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılBütün dünya beni boşasa yine yapmam 😀
05 Yorumla- 1 yıl
Çok mu zor? Yaşlanınca kimse olmayınca mecbur yapacaksınız.
- 1 yıl
Çok zor nefretlikkk
- 1 yıl
Zor değil. Her insan bilmeli.
- 1 yıl
Kendi çamaşırını yıkamaktan artığını temizlemekten aciz insanlar
- 3 ay
Evde her işi yapmanız gerekir
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılSen evlenme ki boşanma
013 Yorumla- 1 yıl
Her erkek yapacak
- 1 yıl
:) ne bu anayasaya mi ekledik
- 1 yıl
Calisan kadin istiyorsanız mecbur
- 1 yıl
:)))) bakin bu tarz sacma inatlasmalar insana kaybettirir :) siz boyle bir erkek istersiniz hakkiniz :)
Ama yapacak mecbur zart zurt :) iste sonuc cok net olur :) - 1 yıl
Mecbur yapacak
- 3 ay
Evde her işi yapmanız gerekir
- 3 ay
Bir sene sonra :)
- 3 ay
Bir sene ne alaka
- 3 ay
Hahaha soru 1 sene önce sorulmuş iste nasil ne alaka
- 3 ay
Yemek ütü temizlik öğrenin - 3 ay
Bizi boş ver sen alacağın adama bak :)))
- 3 ay
Siz de yapın
- 3 ay
Tamam sende misafirliğe gel bize :)
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılEvet mantıklı tüm yükü kadına yikiyorlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılEgit dicem öff egitimlisi de yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılMantikli tabiki yapmali yardim etmeli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı.
1 yılSaçma bir sebeb ama yardımda etmesi gerekir
00 Yorumla
1 yılevet boşanmak mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeven kadın erkek dövse de ayrılmaz bahanee
33 Yorumla- 1 yıl
seven erkekte ev işini yapar bahanee
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür e sevmiyordur doğru seven adam yapar
- 1 yıl
Şu yorumu beğenen erkekleri görün uzak durun engelleyin gerçek hayattada dövse bile sevecek kadın arıyorlar
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek dediğin iş yapmaz çocuklar kurtulmuşlar
032 Yorumla- 1 yıl
Yapar yoksa bosanma davasi açılır.
Cevap sahibi1 yılCehennemin dibine kadar yolunuz var bize hizmet edecek kadın lazım zaten
- 1 yıl
Hizmet isteyen erkekle evlenilmez
Cevap sahibi1 yılEtmek isteyen sen otur kocacım ben hallederim diyen kadın çok işinize gelirse
- 1 yıl
kadın iyi yapmış vurmuş tekmeyi öyle erkekten köpek bile olmaz
- 1 yıl
Adam zenginse olabilir
Cevap sahibi1 yılPara için herşeyi yaparsınız siz ucuz kadınlar
- 1 yıl
Parayla alakası yok. Hem kadın çalışsın hem hizmet etsin. Para da yok. Neye yarıyor erkek?
- 1 yıl
kadın için her bcku yapan siz gibi
- 1 yıl
siz bedavasınız zaten değeriniz bile yok
- 1 yıl
kaç tane iyi erkek aşçı varmış 5 tane mi 🤣🤣🤣
- 1 yıl
bi o kadar da kadın aşçı var
- 1 yıl
başkalarının iyi yaptığı şeyi söyleyerek kendi beceriksizliğini örtemezsin
- 1 yıl
60 yaşında yemek yapmasını bilmeyen var
- 1 yıl
sen gibi mi
- 1 yıl
o zaman bakıcı gibi ilgi bekleme kendi işini kendin gör
- 1 yıl
Kendi işini görüyorsan neden böyle konusuyorsun
- 1 yıl
yalan diyor çünkü 😂
- 1 yıl
Yo sen otur Kocacım ben hallederim diyen kadın yok hayal mi kuruyorsun sen uşağınız vardı essek gibi kalkıp kendi bokunu temizlersin ucuz erkekler
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 kız konuşma kalk çay koy
- 1 yıl
Erkek çalış eve ekmek getir tek başına çalışıp kadına araba al hadi bakayım
- 1 yıl
Çalışşş kuaföre para lazım
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 kadına çöp bile almam ben kazanır ben yerim daha işim yok birde elin sümüklü kızına bakacam onun yerine it alır beslerim daha iyi sevaba girerim en azından
- 1 yıl
Kadında zaten önüne yemini bile koymaz senin başka işi yok sen otur kocacım diyecek kendine yemek yapmaktan aciz birine önüne yem bile atılmaz senin önüne yemek koymaktansa köpeğin önüne koyar daha iyi sevaba girer.
- 1 yıl
Essek kadar adam otur ben yaparım kococom 😂😂 sen ne yapacaksın damızlık inek
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 bence biz zıt karakterleriz gel evlenelim esra bakalım hizmet ediyomusun etmiyomusun bana 😀
- 1 yıl
Vicdan önemli
- 1 yıl
Seninle evlensem hayatın kaç bucak olduğunu öğretirdim yapmadığın hergün burnundan gelirdi gizli üye
- 1 yıl
Bak bakalım o zaman hizmeti ben mi ediyorum yoksa sen mi ediyorsun bana 😂😂 çay koy len gizli üye
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 ayaklarımı yıkatırım her gün sana 😀
- 1 yıl
Yok paranı alır gider Alışveriş yaparım sende evde soğan yersin korkak gizli üye
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 vay be demek seninde tek derdin paraymış ha başlamadan bitti aşkımız
Gizli Üye(30-35)1 yılSlk dolu işte ne oldu boşaninca
05 Yorumla- 1 yıl
Zengin değilse mecbur yapacak
Cevap sahibi1 yılYapmıyor diye boşanmak da ne demek yolda mı buldunuz şeyinizi
- 1 yıl
Ya zengin olacak birine yaptıracak ya da yapacak. Dünyada erkek çok. Daha iyisi bulunur.
Cevap sahibi1 yılHadi ln
- 1 yıl
Tabii bulunur. Kötü erkekten bosanilir.
Gizli Üye(36-45)1 yılSırf o yüzden değildir bahanesi odur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence haklı arkadaşların
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
1 yılMantıklı
10 Yorumla Değil
00 Yorumla
1 yılSevmiyormuş. Bahane olmuş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılEv işi ne mesela
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılYontulabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim gibi ev erkeğin lazim onlara yq
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım