AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Erkek bu durumda ne yapıyor? Seni istiyorsa ailesini dinlemez bence
Sevgilinden ayrıl. Güçlü bir erkek olsa sama hissettirmeden ikna ederdi.
Güncellemeye istinaden yazıyorum yanlış anlaşılmasın, annesine bekaret raporunu göstersen acaba ikna olurlar mı?
Babası istemiyor annesi kabul ediyor zaten beni
E annesi babasıyla konuşsa iş hallolur aslında
Amann bakma be benim arkadas boşanmış 2 çocuklu kadın 7 yaş küçük bekar oğlanla evlendi mutlu
ailesi istemiyorsa evlensen bile hep musallat olacaklar, daha iyisini bul bence 🥰
Zamana bırak derim zamanla her şey olacağına varır
Senin yapacağın bi şry yok. Sevgilin ikna edecek sen saygında kusur etme yeter
Hep yzune vurucaklar huzurun kaçacak gerek yok yol yakınken dön derim
Şaka mı bu ya sırf daha önce evlenip boşandın diye mi 😃😃😃😃😃😃😃😄 Ne kadar çok kıymetli oluyor şu annelerin erkek çocukları
Sevgilin senin tarafini tutmali baktin tutmuyor lütfen kendine bu eziyeti yapma
Sevgilim benim tarafımı tutuyor ben ayrıldık kaç kez ama asla kabul etmedi ayrılmamızı
Saçma bence işte ailelerin empati yapmaması boşanan kadın alınmaz kötü gözle bakarlar falan saçma kafa yapısı
Hemen ayrıl. Kendisi başkasıyla evlenene kadar senden alacağını alıp ortada bırakır. Hemen geri çekil daha fazla verme.
Güncellemelerine istinaden diyorum
Burdakilere bu kadar kafana takma manyak olursun. Fazla verme derken kendini verme. Kendini de bu kadar kaptırma. Geri çekil ki o peşinden koşsun uğraşsın sonuca bağlasın anladın mı.
Eğer dediğin gibi masumsan ben seni her türlü kabul ederdim
@soran seni tanımak isterim
Türkiye’de iki insan evlenmez, iki aile evlenir. Dolayısıyla karşı tarafın baskısını hep hissedeceksin. Ülkenin sosyolojisi bu.
İkinci kez boşanmaya gerek yok. Yani maceraya gerek yok. Bitir ve önüne bak 👍
EVlenırsen hayatın boyunca bu sorunu yaşayacaksın düzelir falan sanma
1 yıldır ikna edemeyen hiç edemez amacı seni kullanmak muhtemelen verdiysen seni oyalıyor vakit geçirmek için
Ben de öyle düşünüyorum evlilik maksadı ile oyalıyor elinden geldiği kadar
Bir sey diyemiyorum bu bosananlara neden kötü gözle bakıyorlar olabilir yani olmadı ayrıldınız ne var bunda kabul etsinler canım onlarda
Birliktelik yaşıyorsanız adam seni oyalar oyalar başkasıyla evleniverir
Ay herkes bi alem seviyorsaniz kime ne
İstemez tabiki kullanılmışsin kusura bakma ama gerçek sende zorla yama olma bekle ilişkini uzatma iyi olmaz
İğrenç bir durumdasın ayrıl gitsin kendini değersiz hissetmene gerek yok zamanla adam kabullendirse de sana zehir edecek ailesi hayatı diyim
2 3 ay da ayrılıp hemen koca bulan kız neyse ben evlenmem böyle biri ile ciddi düşünmem
50 sene sonramı bulsun herkes tek başına çürüyüp gitmek zorunda değil
Hemen koca buldu dedigin zaman dilimi boşandıktan 2 yıl sonra konuşmaya başladım lütfen insanları bilmeden yargılamayın
O iş sıkıntılı. Hayatın boyunca kendini ispat etmeye çalışırsın. Bir yılda ikna olmayan çok inatçı demektir. Kolay gelsin.
Bence evlenme. Belliki dar kafalilar evlendinden sonra ailesi zulum olur. Evlenmekte bosanmakta hak.
Ben olsam kaçırırdım çocuğu.
Olmaz o iş ya nikah tarihi alın hemen evlenin ya da umutlanma boşuna
evlendiniz fakat nasıl beraber olmadınız 2-3 ay içerisinde
"Davul bile dengi dengine"derler maalesef istemeyerekte olsa sende bu söze katılacaksın
Daha geleneksel bir aile sanirim... biraz isin zor
İkna olmaz onlar maalesef bir an önce âyril kendi yoluna bak bence
Sende onları isteme
Önüne bak boş ver
Bakirelik elden gidiyah 😅 şaka bi yana bakireysen sorun yok bence kabul etmeliler
Evlendim nede olsa nikahlı karım diyip güçsüz görüp döven hakaret eden kocanın da aw asıl delikanlılık eşini adam gibi sevmek çoluk çocuğuna adam gibi davranmak
Hiç zorlama bence ileride çok başına kakarlar
Çocuğun geçimi nasıl ekonomik olarak
Bir aile baskısından kaçıp başkasına gitmek garip değil mi
Sende ailesini isteme uzak dur
Boşanmasan kabul edeceklerdi demek ki 🙄🙄
Aranızı yaparım duzeltirim
Sevgilin tam dogamamis
sevgilin istiyosa yeter bence
3 yıldır ikna etmek isteyen adam ikna ederdi boşuna kendini kandırma
Yaşlarınız kaç öncelikle?
Ben 30 sevgilim 34
Kabul edeceğinden emin olduğun için mı boşandın
Neye karar verdin yorumlardan sonra?
Sevgilime babasının hiç bir şekilde ikna olmadıgı için ya aileni ya beni seç düşün taşın dedim seçerse kah tarihi almaya gidicez seçmezse oldugu yerde biticek
Evlenip boşanmış birinin olgunluğunda bir yorum olmadı bu
Anlayışlı olmaları gerek
Bekaretinizi ben s*km sizin.
Yani ne dersen de ikna olmayacaklar
Eşinle aranindüzelt
Şiddet gördügüm ve ailes baskısından dolayı boşandım kimse cehennemine geri dönmemeli
Lan o değil yeni kocanı diyorum o öncekibneye değil zaten
Şimdiki ile arani iyi tütü ailesi ile de tutarsın yavaşla
Şuanki sevgilim ailesi zaten ailecek bizi çok iyi tanıyor yüzüme söyledi seni ve aileni severiz sayarız ama sen evlenip boşandın oğluma uygun değilsin millet ne der dedi
Seviyorsan abla seviyoruz de ben burada evli çocuklu bekarlar ile evlenenler görüyorum bunlar normal yani
Çok seviyorum sevgilimde beni aynı şekilde 3 yıldır sevgiliyiz 1 yıldır ailesini ikna etmeye çalışıyor ama beni kabul etmiyor babası babasıyla arası açılır benim yüzümden ailesiyle kötü olursa diye korkuyorum o yüzden ayrılmalımıyım yoksa savaşmalıyım bilmiyorum
Gerçekten seviyorsan savaş
Niye kadın savassın bunu dert etmeyecek birini bulmak varken neden kendini yıpratsın zaten önceki ilişkisi kötü şekilde sonuçlanmış bu ilişkide de hayır yok ki Allah sebepler sunuyor önüne 3 yıl çok bir zaman ikna etmek isteyen adam çoktan ederdi çocuğun falan da yok ona rağmen bu düşünceleri varsa ailesinin uzaklaş ilerde evlense sürekli laf çakarlar ne gerek var aynı şeyleri yaşamaya
Sevgilini ve ailesini s*ktir et..
İstemeyeni sende isteme
Aranızda nikah kıyın sonra evlenirsiniz.
Sonuçta bakire degilsin istemezler
Ya ne canım canım cevaplar bunlar ya köyüne dön
@Öylemibe anlamadim
Evlenip boşanan biriyle evlenir miydiniz
Erkek zaten bunu bilerek ilişkiye başlamış olmalı adam bunu kabul ediyorsa aileye söz hakkı düşmez üstelik 34yaşına gelmiş bir adamın sırf ailesi istemediği için makul bir sebepleri yokken ailesinin karşısında duramıyorsa o kişiyle evlenmesi bir hata olur
Yani halı ile zor isin
Sorun yaptıkları evlenmen mi bozulman mi
Cehalet diz boyu
Gizlice evlenin
Seni istemeyeni sende isteme ve yeni birini bul
Yaz konusalim
Aptal misin kiz kendi sevgilisi hakkında birsey soruyor sen kizla muhabbet kurmak için yorum yapiyorsun
Sana gün yüzüne çıkmamış öyle şeyler söylerdim de dua et kadınsın. Ne muhabbeti kurucam ben onunla derdi var kızın yardımcı olmak için yaz bana dedim. Bişi daha yazarsan soverim ama
Sslk mi ne. Ben zaten evliyim dünyaya parmak atmışım. Muhabbete burdan biriyle mi giricem ya sabır
Yorumdaki kadın adına özür diliyorum herkesi aynı sanıyorlar he
adamın biri “kurban” mevzuunu anlatıyormuş: "çocuğu olmayan hazreti davut, allah'a dua etmiş, 'ya rabbi bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim' demiş. dua tutmuş, davut, kızının adını ayşe koymuş, gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş, hazreti davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken, azrail, gökten bir keçiyle çıkagelmiş, 'kızı bırak, al bu keçiyi kurban et' demiş"!
dinleyenlerden biri dayanamamış:
"yahu bunun neresini düzelteyim; hz. davut değil hz. ibrahim; kız değil erkek; ayşe değil ismail; azrail değil cebrail; keçi değil, koç"!
Ön yargısı ayrı hitap şekli aptal diye ayrıca buna ne düşüyor da konuşuyor 3 hata var aklıma bu hikaye geldi
Ya bence bırak
Tamamen ayrıl bırak