Sevdiğim kız evlenmiş boşanmış biri olduğu için ailem istemiyor, ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi sevdiğim kadın boşanmış olduğu için ailem istemiyor. 3 yıldır beraberim vazgeçmediğimi biliyorlar. Mutluyum huzurluyum. Oturmasını kalkmasını bilen hanım hanım birisidir kendisi. Talihsiz bir olay yaşamış görücü usulü 2 aylık bir evlilik süreci olan ailemin bildiği uzaktan akraba olan kişidir kendisi. Ama gel gör ki ailem istemiyor tek neden evlenip ayrılması. Rızaları olsun diye zamana bıraktım mümkünatı olduğu sürece alttan alıyorum ama artık canıma tak etti. Yaşım 30 kararlarımı kendim verecek yaşta olan bir bireyim. Lakin bu konu gündeme geldiğinden beri her gün kavga kıyamet. Rest çekmek mesele değil, bu sebepten ötürü sağlık konusunda sıkıntı yaşamalarından korkuyorum. Anne bu durumdan ötürü kendini yerden yere atıyor tabiri caizse. Baba desen susuyor devam edersen seni tanımam bizi ezip geçiyorsun tarzında konuşmalar yapıyor. İyilikle anlatmaya çalışıyorum adam yerine koyup dinleyen yok. Ne yapacağımı bilemez hale geldim. Bir akıl bir fikir bir yol.
Sevdiğim kız evlenmiş boşanmış biri olduğu için ailem istemiyor, ne yapmam lazım?