Arkadaşlar bana yardım edin sorun ben miyim?

Arkadaşlar biz 8 kardeşiz ben en küçükum bir abim var gerisi kız babam işten birkaç aydır çıkmış ve iş olunca da gitmiyor abim de işten korkuyor gitmiyor hiç çalışmadı bende okulu bıraktığımdan belli çalışıyorum son iki aydır maddi olarak durumumuz çok düştü bende mecbur ağır işe girmek zorunda kaldım ağır iş derken kalıpçılık işine girdim parası iyi diye benim TLF bozulmuştu dedim hem bizimkilere veririm hemde TLF alırım ama girdim 2 ay filan olucak kazandığım paralar hepsi aileme gidiyor onlara vermek zorunda kalıyorum geçen gün bile ayakkabı almam gereken parayı onlara verdim yemek yapsınlar aç kalmasınlar diye şimdi verdiğim para dert etmiyorum bana yaptıklari haksızlığı zoruma gidiyor hep ben çabalıyorum ama günün sonunda hayırsız evlat oluyorum ablamlarda bana karşı kötüler bana mı veriyorun paranı hep diyorlar ben bu yüzden hiç Halim kalmadı çalışmaya cabalamaya o paraları ne zorluklara kazanıyorum ben ama nankör oluyorum hep geçen gün babamı evden kovdum çalışmıyor adam olmuyor diye amcam oğlu geldi dedi haklısın ama böyle de olmaz bende bir sürü şey dedim çalışmıyorsa bu evde ona ihtiyaç yok oda konuştu babam ilen dedi sen şimdilik bir şey deme ben bir işe koyucam onu dedi abim deseniz zaten yarım akıllı kendini deli gibi yapıyor askere yollamanin derdindeler bizimkilerde yani demem oki benim hayatım zor geçiyor ve suçlu ben miyim ailem mı siz söyleyin

Arkadaşlar bana yardım edin sorun ben miyim?