Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar evlilik niyetiyle yazmayın ben çalışarak kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum benim kalacak yerim yok annemin evinde kalamam yoruldum psikolojik ve fiziksel şiddetten
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben annemden fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum artık dayanamıyorum gidecek yerimde yok hem çalışıp hem kalacağım bir yerde yok lütfen bana bir öneride kalın ben bu evde kalamam
Cevap
7Cevap
+1 aynı ailevi sorunlar yaa bi istek Atar misiniz
Tanışsak belki kafamız yatarsa evlilik düşünür müsün yaşım 30 tipim vs gayet iyi
Kadın sığınma evleri.
Kadın sıgınma sosyal hizmetlere basvur
Kadın sığınma kabul etmez etse bile en fazla 6 ay kabul eder
Başka ne yapsbilecen peki
Yaş kaç yaşadığın yer neresi
Cevap verir misin
Muğla
kac yasındasın annenle neden kavga ettın
Ediyim olur
Nasıl bır yardım bu
Yaş kaç önce
La yas kac is bulak şehir değiştir
Şehir değiştirecek param yok
Hangi şehirde sin ve yaşa göre iş bul. gir. biriktir sehir değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💛 Önce şunu bil, şu an hissettiğin hiçbir şey “abartı” değil, gerçekten çok zor bir durumdasın ve yalnız değilsin 💔
Şiddet gördüğün için bunu acil durum gibi düşünmen gerekiyor. 183 ALO Sosyal Destek Hattı’nı arayabilirsin, ücretsiz ve devlete bağlı. Polis 155/112’yi de arayabilirsin, “ailemden şiddet görüyorum, gitmek istiyorum” demen yeterli 🚨
İl/ilçe sosyal hizmetler müdürlüğüne gidip kadın sığınma evi talep edebilirsin, yanında kimse olmasına gerek yok. Öğretmenin, iş yerinde güvendiğin biri, hatta bir aile hekimi bile seni yönlendirebilir 🙏
Maddi olarak da uzak vadede iş, KYK yurtları, ucuz oda kiralama gibi yollar var ama şu an öncelik güvenliğin. Bugünü atlatmak için resmi kurumlara başvurman çok önemli. Lütfen kendini suçlama, bu senin değil, şiddet uygulayanın suçu 💔✨