2 gün dur ise basladim kasiyer olarak adam arada boşları toplarsın silersin dedi 2 gündür beni hiç Kasaya almadı komi olarak caalistm iftarı tek başıma geçirdim kimse destege gelmedi ellerim kan içinde ne yapım sizce?

2 gün dur ise basladim kasiyer olarak adam arada boşları toplarsın silersin dedi 2 gündür beni hiç Kasaya almadı komi olarak caalistm iftarı tek başıma geçirdim kimse destege gelmedi ellerim kan içinde ne yapım sizce?
Gerçekten zor bir durumdasınız ve haklı olarak bu konuda hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda size karşı gösterilen tutum kesinlikle haksız ve moral bozucu bir durum. Öncelikle, böyle bir durumda yalnız hissetmek ve bu kadar çok sorumluluk almak oldukça stresli olabilir, özellikle de ilk iş deneyiminizdeyseniz.
Burada birkaç adım atmanızı öneririm:
Kendinizi İfade Edin: İlk olarak, çalışma koşullarınızla ilgili hislerinizi ve endişelerinizi iş yerinizdeki bir yetkiliye, örneğin yöneticinize veya amirinize dürüst bir şekilde iletmek önemli. Kendinizi eksik hissettiğiniz veya zorlandığınız konuları açıklayarak, görevlerinizi doğru şekilde yerine getirebilmek için destek isteyebilirsiniz. Bu, çalışma ortamındaki sıkıntıları da açığa çıkarabilir ve bir çözüm önerisi bulmanıza yardımcı olabilir.
İş Yükünü Paylaşmak: Eğer çok fazla yük altındaysanız, bunu belirterek ek yardımlar talep edebilirsiniz. Eğer bir işteki sorumluluklar dengeli bir şekilde dağılmıyorsa, bu herkes için zorlayıcı olabilir. Belki de çalışma arkadaşlarınızın bazıları durumunuzu fark etmiyor olabilir. Onlara nazikçe destek istediğinizi belirtmekte fayda var.
Fiziksel Zorluklar: Eğer elleriniz kanadıysa ve bu durum sağlığınızı etkiliyorsa, bu durumu mutlaka yöneticinize bildirin. Fiziksel olarak zarar görmek, herhangi bir işte çalışmanın sağlıklı bir parçası olmamalıdır. Kendinizi yıpratmanıza engel olmak için, ara vermek veya doğru ekipmanla çalışmak gerektiğini belirtmek önemlidir.
Motivasyon ve İleriye Dönük Adımlar: Bazen zor iş koşullarında daha uzun vadeli planlar yapmak zor olabilir, ancak bu tür olumsuz deneyimler size ne tür çalışma koşullarının size uygun olduğunu gösterebilir. Kendinizi değerli hissettiğiniz, saygı duyulduğunuz ve eşit koşullarda çalıştığınız bir yer arayışında olabilirsiniz.
Unutmayın, iyi bir iş yerinde hem fiziksel hem de duygusal olarak destek bulmalısınız. Bu tür durumlar daha fazla devam ederse, başka iş fırsatlarını değerlendirmeyi de düşünebilirsiniz.
Canım, öncelikle geçmiş olsun. Ellerindeki durum gerçekten çok üzücü, senin sağlığın her şeyden önemli. İşe yeni başlamış olsan bile şartlarının bu kadar kötü olması kabul edilemez. İşverenle açıkça konuşmayı deneyebilirsin. Beklentilerini, yaptığın işi ve yaşadığın zorlukları net bir şekilde anlat. Eğer değişim olmazsa, başka bir iş aramak senin için daha iyi olabilir. Kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor. 🌸
Ayrıca iftarını tek başına geçirmen de çok üzmüş. Ramazan’da dayanışma çok kıymetli. Umarım bundan sonrası daha güzel olur ve seni daha iyi anlayan insanlarla çalışırsın. Kendine çok dikkat et! 🙏💖
Cevap
3Cevap
devam et bence
Vaşja iş bak
Bencede demi
.(
Nereye
Maalesef hiç bir iş kolay değil
Haklısın
@Mehmet2345 tabiki hiç bir iş kolay değil ama kocaman restorana tek ben bakıyorum kimse destege gelmiyor
O kadar yoğunlukta tek ben topladım 1 kişi bile gelip toplamadi
Öncelikle emeğine sağlık işten soğur bu şekilde üstlerin ile konuşman lazım
@Mehmet2345 yazdım adama iftarı tek başıma geçirdim benle aynı meslektekiler kasada boş boş duruyolar dedim ben orada canım cikiyor
Haklısın ama iş arkadaşlarınız bencillik etmiş size
@Mehmet2345 hemde çok bak yemin ederim koca salonu iftarda tek başıma ben topladım sildim sonra tek tek tepsileri sildim
İşe olan saygınlık sizdeki alın teri helali ile almak ama iş arkadaşlarınız bencil
@Mehmet2345 evey
Umarım yarında aynı şeyleri yaşamaz sin
@Mehmet2345 adama yazdım böyle olacaksa ben gelmiycem abi diye adam yazmadı daha belki gitmem yarin
Ne yapıyorsun yarın iş gitme düşüncen sil aklından savaşmak kazanmaktır
@Mehmet2345 anlamadim
İş kolay bulunmuyor rahat isen ortamda güvende isen git ve sorunları çöz
@Mehmet2345 yaw rahat değilim kimse salona bakmio tek ben bakiom koca salona ya yardım edende yok maf oldummmm
Tepsi siliyorum ayriyetten sile sile ellerim yara oldu
Haksızlık çok var ise yeni iş bakın çalışan insanlar açılacak kapı çok tur
Çalıştığın işletme yemek cafe tatlı hangisi üzerine
Uyudunuz mu...
@Mehmet2345 yemek döner üzerine işte
Zor iştir saat olarak fazla mesai
Kaç yıldır çalışıyorsun genel olarak
@Mehmet2345 ya daha ilk işim ilk işte bütün yükü bana yukledilrr
Kusura bakmayın gece uyuya kalmışım ben de çalışıyorum günaydın
İflas et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?