Arkadaşlar bir yardım edin bana?

Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum hoşlandığım bir çocuk var, beş senedir birbirimizi uzaktan tanıyoruz, hiç konuşmamız yoktu fakat son iki aydır nasıl oldu bilmem konuşmaya başladık. Bana karşı çok anlayışlı sorunlarımı asla geçiştirmeden dinliyor, stres altında olduğumda bana destek oluyor bende ona tabi ama bir sıkıntı var. Konuşmalarımız genelde günaydın merhaba gibi başlamıyor ben ne zaman hikaye atsam o zaman mesaj atıyor attığım hikayeler saçma olsun komik olsun hatta çok alakasız bile olsa mesaj atıyor ama hikaye atmasam benim hakkımda etraftan bir şey duymadığı sürece mesaj atmaz. Bunda benim de katkım olabilir tabi çünkü bu zamana kadar bir kere bile ben mesaj atmadım hep o yazdı. Son zamanlarda olan konuşmalarımızda ise uzun olsun kısa olsun konuşuyor ediyor ama bazı mesajlarıma asla cevap vermiyor aradan bir iki gün geçiyor o mesaj asla görüldü olmuyor ama ben hikaye atıyım o son attığım mesajı önemsemeden hikayeye konuşma başlatacak bir şeyler yazıyor. Çok karışık, kafam cidden almıyor ortaokul çocuğu da değiliz ama anlamadım gitti. Bana bir yardım edin.

Arkadaşlar bir yardım edin bana?