Arkadaşlar yardım edin bana?

Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 1 yıldır 33 yaşında biriyle görüştük ara ara tabi iletişimimiz koptu sürekli ya o yazdı ya da ben başlarda her dakika yazıyordu tabiki kavga ettikçe soğuduk ama hiç kopamadık bişeyler yaşadık cinsel ilişkide rahat ol diyordu bana kasma kendini diyordu sanki daha önce yapmadın vs bende olabilir ama biz sevgili olamıyoruz iletişimimiz kopuyor neden birlikte olalım diyordum. Huyların değişiyor kafanda kuruyorsun o yüzden olmuyor diyordu whatsappya mavi tiki kapalı zaten hep en son daha da bu konuları açtım konuyu değiştirdi hep ama şort giysem kızıyordu evlensek şöyle olur böyle olur şuraya gideriz felan diyordu ama telefonda konuşmak sık sık yazmak yoktu en son bişeyler yaşadık birlikte olduk hemen çıkalım spora gidicem dedi benimde moralim bozuldu. Çıktım gittim sonra eve gidince engelle beni dedim başladın yine sana dedim kafanda kuracaksın diye dedi sonra cevap vermedi zaten 1 hafta geçti bugün dedim bizden bişey olmayacağını biliyorum ama ben takılmalık bişey istemedim yanlış bi konuma düştüm hata yaptım bundan sonrada yapıcam sıkıntı yok benim için dedim beni farklı görme dedim belki kendine iyi bak yazar diye bekledim ama yol engellemiyor da beni biliyorum engelleyip yoluma bakmam lazım ama 1.5 senelik bişey var napıcam bilmiyorum cevapta vermez artık çirkin biri de değilim kötü biri de değilim :( Lütfen yardım edin bana

Arkadaşlar yardım edin bana?