Kedimi kısırlaştırdım 1 hafta önce kedim erkek önceden gelirdi bana yanaşırdı kucağımda yatardı giderdi aile bireylerinin yanında uyurdu sevdirirdi kendini kedim artık bize yanaşmıyor aşağı inerdi çağırdığımızda koşa koşa eve gelirdi şimdi çağırıyoruz bizi tanımıyor eve girmek istemiyor arkadaşlar bu neden olabilir nolur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle yapıyor iyice uzaklaştı bana karşı ne yapacağım
Güncellemeler
+1 yıl
Kedim düzeldi ☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kısırlaştırdıktan sonra kedilerde bu tarz hareketler normal daha yarası bile taze hayvanın. kısa bir süre içerisinde normale dönecektir merak etmeyin.
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız.
rica ederim ne demekk
Erkek kediler böyle davranıyor ilk başta. Sonrasında acılarını unutup yine geliyor sana. Benim kedim de aynıydı.
Abi ben uyutmayı düşünüyorum sizce uyutayım mı?
Uyutmak mı? O neden?
Abi nasıl baş edeceğim sahip çıkamıyorum eve gelmiyor artık kısırlaştıktan sonra bize uzak oldu dalıyor sürekli ne yapacağım bilmiyorum
Bu durum uzun sürmeyecek emin ol. Kısa sürede alışır..
Umarım düzelir
Kısırlaştırma hayvanın feleğin şaştı size güveni azaldı tekrar kazanmak için bir iki ay geçsin eve gelince ödül maması verin duzelir
Kızım bence bu kedi sana büyük dert sayfana baktım da kedi olmasa soru sormayacaksın ahahhaha
Son çare uyutulması ama ellerimle büyüttüm ben onsuz yaşayamam
Uyutulması dediğin öldürülmesi mi
Evet ama çok ağlıyorum günlerdir çaresizim bu hayvan böyle değildi evde herkes çalışıyor sabah salıyoruz akşam 5 e kadar dışarda evde durmuyor komşular rahatsız aklım onda kalıyor eve geliyorum bize yanaşmıyor bizi tanımıyor başında sahip çıkabilecek biri yok ben ne yapacağım bilmiyorum onsuz uyuyamıyorum sürekli aklım onda bazen 1 gün eve gelmediği oluyor gözüme uyku giriyor psikolojim iyice bozuldu çok çaresizim
Girmiyor *
Küstürmüşsün ya bu kadar alışmana harbiden üzüldüm
Çok saldırgan salmadığımız zaman dalıyor
Cinsi ne
Ne yapacağım abi bilmiyorum
Tekir erkek 2 yaşında
Uyutmaktansa sokağa salmak mantıklı değil mi
Salamam aklım hep onda kalır ne yer ne içer nerede uyur karda kışta ne yapar ben onu ellerimle büyüttüm evladım o benim cidden onsuz gözüme gram uyku girmiyor ben ne yapacağım allahım nolur bana çıkış yolu göstersin
Kediye bir şey mi yaptin aq
Yapmadım gerçekten sadece kısırlaştı
Hoşuna gitmemiş demek ki erkekliğini almışsın hayvanın daha ne yapacaksin
Bize saldırıyordu almak zorundaydım
Ne alaka kısırlaştırmayınca agresif mi oluyor? Dişi kedi verseydiniz yanına
Evet çok agresifti yüzüme daldı ortadan ikiye ayırdı dudağımı ona rağmen bırakmadım baktım kızana geldiğinde azmasın daha zarar vermesin diye kısırlaştırdım.
Trip atıyor o zaman haklı