14.15 yaşındaki bir kızın kuzenim çalışıp bir insanın nasıl zorluklarçektiğini öğrenmek istiyor ama bulamıyoruz bişi benim kendi ofisim ona uygun değil bir sürü evrak var yapamaz ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Kitap okusun, bilginin peşinden koşsun, bilginin kolay elde edilmediğini öğrensin, kendini geliştirsin. Unutmayın bir insanın hayatının temeli bilgi ve birikimdir, tecrübe edinmek için bu temel gerekir. Bu genç yaşında boş boş ayak işleri ve vakit öldürücü aktivitelerle vakit öldürür. Paraya ihtiyacı yoksa bu genç zihnini kullansın, iş dünyasında tecrübe kazanmak zor birşey değil ama genç yaşlarda öğrenilemeyen şeyleri yaşlandıkça öğrenmek çok zor. Bir insanın zorluklar çektiğini öğrenmenin tek yolu aynı zorlukları çekmektir, şu an bu mantıkla gireceği bir işte zora gelince rest çekebileceğini bildiği için inanın ona sosyallikten başka bir fayda sağlamayacak hatta belki sosyal yeteneğini bile yanlış geliştirmesine sebep olabilir. Kendisi çocuk işçi statüsünde ve iş stresi kesinlikle genç insanların uzak tutulmaması gereken bir illet. Bence otursun, genç olun insani yönünü geliştirip olgunlaşmaya başlasın.
20 Yorumla
+1 yılBizim işler Başlamış olsaydı reklam, sinema sektörüne alırdık kuzenini de bu aralar bir mola içerisindeyiz.. Bence tezgahtarlığa bir göz atın ufak bir yerde ticari zeka ileride işine hertürlü yarar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Tekstilde ayakçı yapında görsün. Eğer çok nazlıysa arkadaş hafta filan dayanır bence.. Çünkü gerçekten zor ve stresli bir iş
04 Yorumla
Soran+1 yılBabası tekstilci zaten :/
Soran+1 yılBabasının abileride tekstilci onların yanına gitse iyi olur aslında baba yerinde rahat olur
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı. Herkes farkli zorluklar cekiyor. Ve ise göre farkli zorluklari ola bilir. Yani siz tam olarak ne ögretmek istiyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela erken yaşta çalıştırılan insanlar var harçlık almadan evine ekmek götürenler , oda o insanların nasıl meler çektiklerini anlamak istiyor
- +1 yıl
Yogun olan bir gida magzasi staj yapila bilir. ya da yasli bir teyze varsa cevrenizde 2-3 gün onun bakimina üstlensin yani alis veris yemek yapmada yardim. Yemek hazirlama doktora gitmede yardim böle kosturup duracak bir is olmali. Hem beden hem beyin yorula bilcek bisey olursa anlar. Belki huzur evlerinde yardimda ola bilir staj olarak.
Soran+1 yılAlırlarmı o yaşta birini zaten çok sever insanlara yardımcı olmayı merhamtli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yıl14 yaşındaki kız kardeşim bebek bakıcılığı yapıyor. ablam 22 yaşında defacto da çalışıyor abim 18 yaşındaki abim ve ben restoranda çalışıyoruz. 12 yaşındaki kız kardeşim sınıftaki kızların saçlarını yolarak paralarını alıyor. anne yok baba alkolik. ama bakıcılık ya da garsonluk olabilir.
10 YorumlaTanıdığınız Cafe bildiğiniz bir yer varsa orda çalışa bilir.. Hem gözünüz üstünüzde olur hemdegün içnde baya yorulacağı için zorluğu anlamasında yardım cı olur diye düşünüyorum..
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun
Soran+1 yılParaları etrafa savursun istemiyorum biraz biriktirmeyide öğrensin kendi ihtiyaçlarını kendi alsın ki anlasın gelecekte biz olmayacağız
Soran+1 yılO zaman oyanın yanına vereyim. :/
Soran+1 yılEvet bu gün bir gideym
+1 yılKüçük bir butik benzeri ya da restorant benzeri bir yere verseniz? Ayak altı bir yerde çalışsın geleni gideni çok olan zorlukları birebir görür ve ezilir orada pişer?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aslında
Tanıdık ya da yakında olan bir ekmek fırınına verin, hem temizlik bende satış yapsın
04 Yorumla
Soran+1 yılbir bakarım
Soran+1 yılDoğru aslında * bilmedende giremez ki
Soran+1 yılAma*
Pavyona götür diyecem de yaşı tutmuyor. yav dostum hayatı öğrenmesi için calisması gerekmez elini kolunu gözünü göster ve de bunlar olmasaydı ne yapardın değerini bil ve hayatı kazan
010 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yokluk çekmesi gerek diğer insanların ne yaşadığını anlaması için
Soran+1 yılArkadaşları onlara gider
Soran+1 yıl:/ aslında oya var arkadaşım kardeşim gibi bir kız ona emanet edeyim kuoför oda
Soran+1 yılOya demişti zaten gel bana yardımcı ol diye çok tatlı bir kızdır pek sıkmaz onu
Soran+1 yılBu gün gidicem işten sonra :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılTanıdık yerlerden ziyade rahat edebileceği bir ortama örneğin kafe tarzında yerlere ama elit olmak kaydıyla gönderebilirsiniz bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Satış elemanı olsun mağazalarda hep ayakta hergün çeşit çeşit insanlarla ilgilenmesi olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi kız ama damarına basarsan çok fena oluyor
Soran+1 yılYaşı küçük olmasa
+1 yılreşit olmaması çalışması için engel. en azından 17 olaydı
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,4b cevap paylaştı. tanıdık bir işyeri varsa kuaför butik gibi yerler olabilir
00 Yorumla
+1 yılbir kuaförün yanına verebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki en olumlusu bir arkadaşım var ona güvenirim ona sorayım
- +1 yıl
en temizi ve mantıklısı.
Ders çalışarak hayatın zorlukların anlayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz burnu sürtsün , diğer harçlık alamayan giyecek eşyası olmayan para kazanıp ailesine yardım edenleri düşünsün diye
Lokantaya bulaşıkçı verin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşı boylama firmaları var orda burnu surter.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşı küçük daha reşit olmadığı için sorun
Soran+1 yıl:/ doğru
Oto tamircisine gönderin :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılKız daha ya. s
reşit olsaydı bir şey derdimde neyse.
01 Yorumla
Soran+1 yılburada size sorduğum adam akılı şeyler söylemeniz.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılMagzaya gidebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi 14 yaşında daha almazlar
- +1 yıl
Evde ders çalışsın ozaman
Soran+1 yılÇalışıyor zaten ama diğer arkadaşlarada dediğim gibi gelecekte biz olmayacağız şimdiden öğrensin para kazanmayı kendine bakabilmeyi
- +1 yıl
Şimdi ise atılır hayattan bikini çabuk oyüzden gerek yok derim
Soran+1 yılÇocuk psikolojisini anladığım için ona yardımcı oluyorum arada konuşuyorum ama işte nafile :/
- +1 yıl
Genede siz bilirsiniz
Kasiyerlik yapsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılO yaşta birini alırlarmı
Soran+1 yılO yüzden öyle diyorum zaten yokluğu anlasın biraz
Ne işiymiş okusun
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bende diyorum ama sada şu tatil sürecinde insanlar nasıl hayata atıyor kendini çalışıyor öğrenmek istediğini söylüyor
Soran+1 yılDenesem iyi olur
Soran+1 yılNe güzel :D
Eczane olabılır
010 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşı küçük ama
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılTekar teşekkür ederm :)
Soran+1 yılBende rahatlıklabüyüdüm okumak istemedim ilk başta ama şimdi okuduğum için çok mutluyum vicdanım rahat , oda büyüsün adam olsun istiyorum
Soran+1 yılPsikoloji , öyle ofis evrak derken evrak başka şeyler için ofisim psikoloji ile ilgili çocuk psikolojisi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İyi günler bir genç kızın çalışabileceği işler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat