İnsanın yaşı 35 olunca neden evde kalmış gözü ile bakılıyor anlam verebilen var mı?

Hiç evlenmedim bir erkekle de bilikte olmyı dşnmedm annem öldü babam başkası ile evli yıllardır konuşmuyorum. Başım hep diktir bu düzenin insanı olmadım ailemi hiç üzmedim ve yalan değil ailem boşandığı için babam çok kötü biri olduğu için erkeklere hiçbir zaman güvenmedim ondan da evlenmedim açıkçası korktum biraz şu an da da bu duyguyu annem yok diye aşmaya çalışıyorum insanlar çok ön yargılı davranıyor evlenmemek sorunlu olmak değil ki duygusal yaklaşıyorum nedenlerim var ve korkuyorum annem yok babam yok kimsem yok inanarak evlenmek istemek acele etmek istememek normal değil mi ben boşanmak için evlenmek isteyen biri değilim hayatımı da hiç rast gele yaşamadım. Bazen böyle yaklaşılması beni çok kırıyor çok iyi kızsın niye evlenmedin ki diyor kadını erkeği
İnsanın yaşı 35 olunca neden evde kalmış gözü ile bakılıyor anlam verebilen var mı?