Kardeşimle kahvaltıya gitmedik ve annemle cips yemedik diye hayırsız evlat ilan edildik can sıkıcı değil mi?

çocukluğumuzdan beri kavga dövüş içinde olan anne ve babama karşı zamanla bir mesafe oluştu içimde ve artık yakın durmak veya bir aktivite yapmak gelmiyor içimden.

ben 21 yaşındayım 20 yaşında erkek kardeşim var, o da az çok bu şekilde hissediyordur, kardeşim dün şehir dışından geldi tatile, akşam odamda vakit geçirdik bilgisayar falan oynadık

bir süre sonra babam geldi bize bakmaya ama aslında neden içeri onların yanına gitmedik diye gözetlemeye geldiğini biliyoruz

sabah da kendileri erken saatlerde kahvaltı yapıyor. biz uyuyoruz tatil diye sonuçta, sonra laf etmişler "bunlar da hiç gelmiyor yanımıza" diye

bir de dün kardeşimle eve dönerken marketten cips almıştık. akşam ben yedim o da yemiş. sabah annem soruyor "hani cips beni niye çağırmadınız" diye. sonra ben de kendisinin abur cuburdan şikayet ettiğini ve sağlıklı olması için vermediğimizi şakayla söyledim ama tabii o öfkesini kusmaya yer arıyormuş.

başladı işte "çocuğum var diye güvenmeyecekmişsin vay hayırsızlar artık yanımıza da gelmiyor" falan söyleniyor. kardeşim kalktı gitti ben de bir süre sonra gitmeye karar verdim bunalıyorum çünkü arkamdan bağırıyor hâlâ "git tabii git işine gelmez hiç" diye.

bir de diyor "husumet mi var niye gelmiyonuz" diye. aslında evet zamanla bu duvarı kendileri ördü, ne zaman yanlarına gitsem birkaç dakikaya kavga bağırış ve ben bunları duymaktan bıktım gitmek istemiyorum ne salona oturmaya ne kahvaltıya

bunlara kurulmuşlar bize sarıyorlar. önce ne yaptıklarını oturup düşünsünler o zaman. her neyse. fazlasıyla can sıkıcı.

Kardeşimle kahvaltıya gitmedik ve annemle cips yemedik diye hayırsız evlat ilan edildik can sıkıcı değil mi?