Dün nisanlimla bi kafede yarim saat oturacaktik ailem izin vermedi sizce neden?

tanisali. 7 ay oldu gorucu usulu oldu. ailem ne derse o. okumak istedim engel. oldular hep iş hep iş ne gezmek var ne kendime zaman ayirabiliyom. Çok bunaldigim icin. nisanlima dedim. kahve icek vakit gecirek ailemden izin al. Oda sagolsun kirmadi bni evinden kalkti geldi. bn pazara annemin yanina gitim oda geldi pazara bulustuk anneme dedi ama topu babama ati oda izin vermedi tabikide. giderseniz. annende gitsin yaninizda otursun dedi. ya ben genc bir bayanim. Diger kizlar gibi bnde vakit gecirmek istiyom. nisanlimla oturup kalmak yanliz kalmak sohbet etmek nisanlim gece isinde calisiyor. aksam 9 gidiyir is yogun oluyir hic konusamiyiruz bn erken yatiyom. yorgun oluyom. sabahta oglen 2 de kalkiyor. ogleden sonrada. benim islerim. oluyor adam akili konusmayiyoruz. 3 ay sonra dugunumuz var. bn nisanlimla kafeye gitmeyi birak. yolda yururken el ele bile tutusamiyirum biri gorur birsey der diye babam gorunce de kiziyir. niye elini tutun diye kavsaram o kadar dar ki. cok yipraniyom yuzukleri atip defolup gitmek istiyom bu sehirden 😔.
Dün nisanlimla bi kafede yarim saat oturacaktik ailem izin vermedi sizce neden?