Damara nasıl basılır?

arkadaşlar benim davalık olduğum birisi var ama kendisi hiçbirşekilde suçu kabul etmiyor suç vücüt doknulmazlığı ihlali üstü kapalı bir şekilde ancak bukadar anlatabilirim siz zaten olayı anladınız bunun bir kuzeni var benim eski yakın arkadasım ben a desem gider o kuzenine anlatılır ağzı sıkı değildir birkaç kere fake hesaptan yazdı bende onun eline koz vermek için o olduğunu bildiğim halde arkadastan aldığım özel birtakım fotoları paylaştım ki benim sansın tehdit etme yoluna girişsin çünkü benden aldığı mesajları benim ona verdiğim kozları hem kendisi kullanıcak hemde kuzenine anlatıcak ki davadan vazgeceyim diye tehdit edecek yakın arkadasıma yazdırıcam o kişinin öyle bir damarına basmak istiyorum ki eline verdiğim kozları bana karşı oynayıp beni tehdit etsin tehdit ederse su davadan vazgec dese vagzecmezsen fotoları herkese atarım dese dahi benim için daha iyi olur en azından bir yol katederim ve bu sayede suçunu kabul eder suçunu kabul eder etmez bunu mahkemede delil olarak kullanıcam artı tec... den girmesede tehditten giricek bende en azından korkmadan özgürce dışarı çıkabilicem ona nasıl mesajlar atmalıyız ki damarına basalım acil yardım

Damara nasıl basılır?