Aga şu iş nasıl yapılıyor ya bi Allahın kulu söylesin basılırken ısıtılıyor mu bisey dilenmesi gerekiyor mu ne kadar tutmak gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gec kaldın sen onun için memeleri yeni çıkan 10-12 yaşında kızlar icin o
Ya aklima çok takildi yapsam ne kaybederimki yapilisini biliyor musun
Biz çocukken arkadaşlarla birlikte denemiştik herkes normal kase basarken ben büyük salata kasesi basmıştım mememe jdjsjf ama en fazla çorba kasesini dolduracak kadar büyüdü :d yani herhangi bi tekerleme falan söylemedik ve 1 dakka falan tutmusumdur
Kadinin biri dilek falan diyordu o yuzden bi yazim dedim tesekkur ederim
google a sor kanki veya eski bilen teyzelere. ilk kez duyuyorum
Bişey bulamadim dogru düzgün
çok mü küçük ki, bırak öyle kalsınlar nolcakki
B asiri kucuk degil ama c olmasini istiyorum
e varmış işte daha ne ağlıyosun, kalçanı ve bacaklarını geliştirmeye bak onlar çok daha önemli
Kalça var kalın bacak zaten sevmiom aga şu gögüslerim bi beden büyüsün baska bise istemiom valla
merak ettim fiziğini eklesene beni
Sadece bu soruyu sormak için hesaba girdim KS ortamini fazla sevmiyorum
ben de bayılmıyorum bu leş yere, yaz konuşalım biraz
Sadece soru sormak için giriyorum bu hesaba bi daha uzun süre bulamazsin beni boş ver
instadan eklersin sen de
Yalan onlar inanma 😂
Batıl inanç işte inanmam zaten ama deniycem aga bisey olmaz bıktim yemin ediyorum
Ya hani şekillenmesi için yüz yogası yapanlar var ya o misal bazı masajlar da biraz işe yarayabilir ama nerden bulunur bilmiyorum sadece bi ara baslik olarak karşima çıkmıştı
O ne biçim bir batıl inanç?
internette çok gördüm annemlerde demişlerdi bi kaç defa ama nasil yapildigina dair bisey bulamadim
Saçma işler deneme boş ver her duyduğuna gördüğüne inanmazsan iyi edersin. Ayrıca memelerin küçükse ve sende onların büyümesini istiyorsan paran varsa git özel hastaneye bastır parayı ol estetik ameliyatını memelerin büyüsün istediğin görünüme sahip olsunlar
Estetik yaptirmayi istemiyorum enfeksiyon falan kapmasindan korkuyorum ztn maddi durumum pek izin vermiyor devlettede bilemiyorum çok riskli geliyor
Ameliyat başarılı geçerse ameliyat sonrası bir komplikasyon gelişmezse enfeksiyon kapmazsın merak etme korkacak bir şey yok bunda ameliyat olmaz diyorsan YouTube ve Google da göğüs büyütme için tarifler var onları deneyebilirsin estetik kadar etkili olur mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
Çok denedim pek etki etmediler açıkçası bide bunu deneyim dedim batıl inançlara inanmam ama denemekten zarar gelmez
Sen bilirsin senin memelerin sonuçta işe yaramaz hatta olumsuz sonuçlanırsa söylemişti dersin ama iş işten geçmiş olur o zamanda
Umarım olmaz
Bence iş işten geçmiş olacak
Yapma sebebi ne
Kücük olduklarini dusunuyorum
Kaç bedenler
B
B ne kaç 80-90
80, 90 sırt bedeni a, b, c, d gögüs bedenidir
Bence normal
Ne için bu
Eski bi adetmiş genç kızlara gögüsleri yeni çıkarken yapılıyormuş
Ama neden
Büyümesi için
Kaç beden şu an
B beden
Gayet iyi bence kocakarı işleri yapma şekli de güzelse hiç dokunma
C olmasini çok istiyorum bi kaç şey denedim ama olmadi estetikde yaptirmak istemiyorum eger bilen biri yazarsa deniycem zarar gelmez denemektem
C olursa çok azdırıcı olursun yaa 😅
O ne ya. Ne için bu
Büyük olmasi icin
Çok mu küçük
Ve kaç yaşındasın
B beden
Yaşın kaç
21
Sana yardimci olayim 😊👍
Ama gizlisin
Bildigin bi şeyler varsa burdanda yazabilirsin sanırım
Burdan olmaz 😉
istemem kalsın
Neden tatlim
Ne diyecegini biliyorum
Ne diyecegim?
Saçma sapan yerlere getireceksin konuyu sanki bilmiom
Ne alakasi var tatlim ya
Dimi hiç alakası yok
Bana ulaşirsan anlatayim 😊
Anana ulaşıcam orada anlatırsın
Sen korkuyorsun
Hee korkuyom bak o kadar korkuyorumki laflarimdan anlasiliyor
Niye tkp atmiyorsun o zaman
iki kız gördümü sulanan aptallarla ugraşmıyorum
Şımarma
sana mı sorucam?
Korkmuyorsan dmye gel
Ne dm'den nude mi istiyceksin yoksa kıyamam sen azıcık adamsan başladıgın yerde devam edip burada kalırsın
Hayir. istemeyecegim
iki dakika önce tatlım diyen biri için fazla vasat
Neden tatlim?
Tatlim demenden rahatsiz oldugumu belirttigim için tatlim demen mi OSNDOSBODNFOSNRUDBUXBEOGNSGEBIFBF çok acemice kavga edilcek bi varlik degilsin bb
Üzülme tatlım.
Arica küçük memeler de güzel oluyor. Bunu unutma 😘❤
B kücuk bir beden degil sadece daha büyügünü istiyorum oda benim göz zevkimi tatmin etmesi icin merak etme senin hergün altina aldigin kizlar gibi 5 kuruslar insanlar icin bi taraflarimla oynamiyorum hee tabi sen anca cinsel organlardan özgüvenin geldigini düsundügün için bana üzülme demen normal çikar seninkini bakak desem ortada hic bir sey kalmiycak kişi gelmis burada bana üzülme diyor ergenlikten cikali cok oldu insanlarin gorusleri üzmüyor tabi seni bilemem bu konuyu bu kadar çok dile getirdigine göre bir yaran var sanirim
Yok tatlim ya. Merak etme hiç yapmadim 😊👍
Yalanını sevsinler OSNDOSNDJSNHDBEIDBF neyse daha soruya cevap veren yok ben kaçar artık sorucak bi sorum olursa tekrar hesaba girerim lanet KS ortamini senin gibiler yuzunden sevmiyorum siliyorum yer kaplamasim diye neyse bb
Kusura bakma. Özür dilerim
o ne aga
Eski bi adetmiş genç kızlara gögüsleri yeni çıkarken yapılıyormuş
büyüsün diye mi
Evet
kime yapacaksın
Maalesef kendime artik son çare gibi
büyümüyor mu
Yok
daha çok küçülmesin
kabın sekline göre oluyormuş kücülmez o yüzden
ısıtıyorlar önceden