Görmemiş gibi davranır yoluma devam ederim
Neden ağladığını sorar yardım etmeye çalışırım
Eline para verir yoluma devam ederim
Fırça atar git ananın babanın yanına derim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çorabı yoktu annesiyle dileniyordu hava da buz gibi yanımda bebek çantası vardi analık hormonlarım en zirvede.. cikardim Çorabı giydir diye anasına verdim o gün akşama kadar o çocuğu düşündüm ana değil miyiz nerde bir çocuk görünce sarıp sarmalayasim geliyor
Atmamislardir insallah çünkü hava aşırı soğuktu
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan cocuk istismarlari arttı medyaya yansımayan kapalı kapılar ardında kimbilir kaç çocuk daha işkence ediliyor bu gibi olaylara sessiz kalmamak duyarli olmak başta insan olarak hepimizin görevi yorumlarda bahane yoluma bakarım diyenler olmuş nasıl bir vicdanınız var. Yolda üstü başı açık bir çocuk görürsem açıkçası şüphe duyarım ne olduğunu anlamaya çalışırım en yakın emniyete götürürüm
Bazen küçük dogru hamle bile bir can kurtarabilir
Haberleri hiç izlemiyorsun galiba
Bu konuda biraz daha uyanık duyarli olmaktan söz ediyorum
Aferin tm
😂😂 sinirimi bozdunn
Ninem artık istemiyor seni saf temiz aşkıyla beraber dün senide toprağa gömdü artık bir hiçsin onun için
Seni istemiyor sen onun için bir ölüsün artık
Tertemiz duygularıyla oynadın hayal kırıklığına uğraştığın için sana tazminat davası acacakmis
Senden alacağı parayla kendine yeni bir kigolo tutacakmis🤣🤣
Hadi canim başka kapıya öbür ninede kovdu seni kaldın kucuk emrah gibi ortada 😂😂
Hadi be cucukk🤣🤣🤣
Elimden elimden ne geliyorsa yaparım para olarak vermem ama Karnını doyururum veya markete götürüp istediği şeyleri alabilirim
E. i. c için teşekkür ederim bilader 😊
Eskiden ters dönmüş sineğe bile yardıma koşan ben, artık böyle birisini gördüğümde umursamaz ve yoluma devam ederim. Herkes o kadar kendi derdinde ki, ailesine söve söve devam ederdim yola. Ben süpermen değilim kimseyi kurtarmam... Kalpsiz miyim?
Ah canım ya, böyle bir durumla karşılaşsak içimiz parçalanır. Tabii ki "Neden ağladığını sorar, yardım etmeye çalışırım" seçeneğini seçiyorum. Böyle anlarda en insani refleks, o çocuğun ne hissettiğini anlamak ve onun yanında olduğumuzu hissettirmek olur. Çocuklar bu kadar zor durumda olduğunda empatiyle yaklaşmamız çok önemli. Yardım edebileceğimiz bir durum varsa elimizden geleni yaparız. Belki ailesiyle iletişime geçmek, belki destek olup rahatlatmak... Küçücük bir kalbe dokunmak, bazen bir ömre bedel bir değer taşır. 💔🌈
Cevap
11Cevap
hiç bir şey yapmam
Neden ağladığını sorar, elinden gelen bir şeyler varsa destek olurdum. Gerek maddi gerekse manevi.
biz ağlasam bi 50 lira vermezsin
Neden:)
vermionmu vermionmu 50 asdfasdf
Vicdanlıyımdır:)
çok iyisiniz efenim sağolun
Polisle bağlantı kurmak en doğrusu olacaktır. Çeteler çok kullanırlar böyle elemanları. Yok öyle yağma.
Valla tehlikeli olabilir örneğin yardım edeyim derken ya bir anda etrafımı sararlarsa gasp ederlerse zarar verirlerse hiç bulaşmazdım
Yardım ederim. Ailesi dilenmesi için falan yolladıysa da yine de para veririm, sonuçta o bir çocuk günah onun değil ailesinin. Eğer gerçekten kimsesi yoksa da yardımcı olmaya çalışırım ve elimden ne gelirse onu yaparım
İçim cız eder yardım ederim ne sorunu varsa🥺
Ağlarım dede😥
Yanına gider önce ağlamasını sakinleştirmeye çalışırım. O esnada da ağzından tatlı tatlı laf almaya çalışır ağır bir durum varsa direk polisi ararım. Güvenli birilerine teslim edene kadar da ayrılmam yanından
Nazikçe neden ağladığını sorarım ve yardımcı olmaya çalışırım
Neden ağladığını sorar yardım ederim buna benzer olay yaşadım ailesiyle kavga etmiş sevgilisi bırakmış ağlıyordu sonra konuştum ertesi gün teşekkür etti ailemle barıştım diye 🥰
Ona hayatı boyunca unutamayacağı güzel bir gün yaşatırım geleceği umutla baksın hala iyi İnsanların olduğunu bilsin.
Acırsam Eline bi para verir yoluma devam ederim yapcam ve yapacak bi şeyde yok zaten
Çocuk zaafım, ne olduğunu sorar yardımcı olmaya çalışırımm
Yanına gider neden ağladığını sorardım.. Ve elimden geldiğince yardımcı olurdum..
Neden ağladığını sorup yardım ederim, kıyafet alır yemeğe götürürüm
Galiba bu hayatta en dayanamadığım şey bu olsa gerek.
Köprü kenarlarında mendil satan çocukları görünce ağlamıştım bir kere ablamda benim dalga geçmişti🥺🥺🥺😀
Hemen yardım ederim...
Yoluma bakarım.
Kışın buz gibi havada tişörtle terlikle çocuk ışıklarda su satıyordu ablanın biri mont alıp geldi çocuğa giydirdi 5 dk sonra biri gelip çıkartıp aldı gitti.
Yaa djdkfkjd küçük emrah ağlayışı bu işi çözer😂
Eğer Suriyeli ise kafasına bir tane vurur fırçalarım
Ağlayan çocuk görünce gidip yanına otururum konuşmya çalışırım para verdiğim de olmuştur sokakta kalan bi çocuk ise daha farklı şeylerde yapabilirim o anki duruma bağlı
Neden ağladığını sorardım. Kayboldu ise emniyete götürürdüm. Dayak yediyse evine ailesine götürürdüm.
Tövbe :D
Hiç kıyamam maddi manevi yardımcı olurum ağlamasın hiç bir çocuk
Sus bee deli çocuk hassas konu hem soruyor hem dalga geçiyor duygularla 😂😂😂😂😂
Hey sen çocuk neden ağlıyorsun? Neeen var guzum derim.
Neden ağladığını sorardım, elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurdum.
Ben vicdanlı bir babayım
Eskidendi o iyilikler insan yolda yürürken bicaklanyo uzulurum ama yanasamam
Yardım etmeye çalışırım
Elimden gelen herşeyi yaparım.. o gülsün yeter..
görmezden gelirim
Yardım etmeye çalışırım
neden
Beraber ağlarız
Tamam
güldürcek birseyler yaparım
Yanına çökmürür bende ağlarım shshhs
yardım ederim direkt yazıktır aa
artık ağlayanlara inanmıyorum
Yardım ederdim
yardım ederim
Yardım ederim
Güler geçerim.
sanırım umursamam
ay aklıma bir şey geldi. küçükken ilkokuldayken bizim ogretmenin müdürün mu ne bi cenaze olmuş bu yüzden sınıfta kimse yoktu. kendi evimide bilmiyordum servisle gidiyordum. sonra ben ağladım ve etraftaki kimse sormadi neden agladigimi ogretmenler dahil. servisci kadın gördü eve goturdu beni. sonra annem ertesi gün kavgaya gitti mudurle sjsjsj
Polisi ararım.
Para veririm
Onu giydiririm
Diğer kıyaferlere de yırtılll derim jdjdj
Annesini bulurum
sjsksjsjsjs niye
değil 🤨
Bişey yapmam bana ne
Ben kendi karnımı doyurdum elin birey kaldı
*v3l3di yazmıştım sansürlenmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?