Sıkılır , gitmek ister ama sizin işiniz bitmemiştir. Acıyan gözlerle bakarlar hatta " İşini halledelimde bir an önce gitsin " diye size torpil yaparlar.
Peki siz böyle bir manzarayla karşılaşsanız ne düşünürsünüz?
#anneVeBebek
#PearlFlower

Evet, oyuncakcilarda yaşanan olmazsa olmaz sahnelerden biridir bu. Bazen bir oyuncagi cok isteyen ve gozyaslarina bogulan bir cocuga o oyuncagi ben alip hediye etmek istiyorum ancak ailesinin tepkisini bilemedigimden yapmiyorum, bazi aileler egitim amacli ozellikle bazi istekleri gerceklestirmiyorlar.
Tesekkurler
Bu manzaraları görünce evlenmek gibi bişey niçin girmediğimi daha net anlıyorum
Senin gibi düşünenler zaten mümkünse evlenip çocuk sahibi olmasın 😊
Erkek kardesim oyleydi bakkala giderdik küçükken bak derdim sakin bisey isteme tamam mi tamm abla derdi. Sonra gittikmi kapidan girer girmez onu istiyom bunu istiyom diye yırtınırdı 😂😂
Ahh çocuklar yaa 😂 insan kızamıyorsunda
Teşekkürler 🙂
Normal yani çocuk bu. Çocuktan anlamayan saflarda anneye yardımcı olucağına o an cocuğa ve anneye ya tren muamelesi yapar ya da offlayıp puflar rahatsız olur
Tamda öyle yapıyorlar sanki kendi çocukları hiç olmamış gibi 😒
Cevap
18Cevap
Ben bu durumu kızımda yaşıyorum sıkça kuzum. Durduk yere bir inadı geliyor yere yatar sokağın ortasında daha kimse de kaldıramaz ne zaman siniri geçerse o zaman kalkıyor. Bana kaç kere yaşattı bu olayı doktora bile götürmeyi düşündüm.
Çocuk bu kaprislenir, sinirlenir, anne baba çocuğun bir dediğini iki etmediyse çocuk daha da gürültülü olur, ama ben böyle ağlayan çocuk görünce genelde ona bakar el sallarım dikkatini çektiğim için susar :D napıyo bu kadın :D falan
Sen hızır ablasın yani 😊
bazen susmuyorlar ama yetişmeye çalışıyorum her şekilde :D
Dayanamayıp dikkatini çekmeye çalışırım genelde. Sıklıklada yaşanan şeyler bunlar.
Çünkü annede sıkılıyor anlıyorsun hareketlerinden..
Birde sanki dünya.. cup diye ergen olarak gelmiş sananların tavırları ise..
Icler acısı. Çocuk sevgi olmayan insanlardan korkmak lazım.
Genellikle mağazalarda yaşadığımız bir sorun. Ya istenilen alınmamıştır ya da artık ortamdan sıkılıp gitmek istiyordur çocuk.
Çocuk her ne kadar ortalığı ayağa kaldırsa da ebeveynler hünharca alışveriş yapmaya devam ediyor vurdumduymaz bir şekilde.
Mağazada yarım saatten fazla kalan müşterilerin çocukları ağlamaya başlayınca 'ee haliyle isyan etti artık' diyorum.
Çocuktan değil de tuhaf tuhaf hareketler yapıp saçma bakışlar atandan daha çok rahatsız olduğum da bir gerçek.
Bazı cocuklar illallah ettiriyor o anaya babaya acıyorum ben
Demek ki her ağladığında istediği yapılmış ve çocuk ağlamaya alışmış.
Onunla aleksi yok malesef !
Var efendim. Pek âlâ var. Şımartırsan, her yerde tepinir, ağlar, zırlar istediğini yaptırır. Sen de yaparsan daha çok yapar.
2 yaşındaki çocuğa işin var ve beklemek zorundayız de bakalım anlayacak mı?
Ancak daha büyük çocuklar yaparsa senin dediğine hak verırım.
Valla benimle kardeşim arasında 10 yaş olduğundan mütevellit, bebekliğini ve çocukluğunu çok iyi hatırlıyorum. Annem ağlayarak tutturduğu hiçbir şeyi yapmazdı, kardeşim de hiçbir yerde tutturup ağlamazdı. Çünkü tutturduğu zaman olmayacağını bilirdi. İki yaş ayrı. İki yaş sendromu var.
Çookkkkk... Sayısını unuttum artık... Allah yardım etsin diyorum... :D
Hiç öyle bir çocuk olmadım ben istediğimi yaptırmak için kurnazlık yapardım çok denk geldim evet 😊
Cokca oyuncakciya giden bir yetiskin olarak sikca karsilasiyorum😂
Henüz rastlamadım inşallah rastlamam çünkü ağlayan çocuğa dayanamıyorum üzülüyorum
Alışveriş merkezinde otobüste uçakta her yerdeler 😂
Bankalarda değil de marketlerde çok rastlıyorum. Böyle şımarık çocukları sevmediğim için kafam almıyo ya. Cidden nasıl çığlıklar onlar.🤤
Belli bir yaş üstü şımarıklık. Ama 3 yaşına kadar olan kısım küçük olduklarından.
Bir ara bizim kız da yapti. Ama uzun sürmedi.
Şımarık bir çocuk değilse 3 yaşına kadar sürüyor. Sonra anlamaya başladığı için seni dinliyor ve sakinleşiyor.
Maşallahi var.
Boyle cocuklar anne babanin yaratisi anne cocuga nerde nasil davranmasi gerektigi ya da oyunmus gibi davranmasi cocugun cocuk oldugunun farkinda sakinlestirmeli bagirmamali cok fazla torenans vermemesi lazim
evet sonra evlenince cocuk yapmamaya söz veriyorum kendi kendime
Aglayan cocuk sesine tahammul edemem hele de annesi babasi cocuga da kizarsa bagirirsa iyice dellenirim
hem de çok rastladım..
rencide olur insan.
Rencide eden insanların bakışı ! Gerçekten empati yeteneği gelişmemiş insanlar 😒
aynen öyle.. çocuk daha onlar.
Evet, birçok kez rastladım.
poponu yirtsanda almicaklar sana onu demek istiorm
Valla benım cocuğum çok şımarık olur:D
kendi çocuğum yaptı bize
Allah kolaylik versin
Aşırı sinir oluyorum
Üzücü !
Cocugu cildirttan varsa demek ki
Hayır den gelmedim.
Cok defa :)))
Karşılaşmadım.