Bazen insanlar yaşadıklarından ötürü kendini tutamaz ve sokakta da olsa ağlar. Böyle birini görseniz ne yaparsınız? Banane der geçer misiniz yoksa ona ne olduğunu mu sorarsınız?

Bazen insanlar yaşadıklarından ötürü kendini tutamaz ve sokakta da olsa ağlar. Böyle birini görseniz ne yaparsınız? Banane der geçer misiniz yoksa ona ne olduğunu mu sorarsınız?
O an eminimki o kişide orada öylce ağlamaktan memnun değildir insanların tepkilibakışları onu daha çok rahatsız edecektir tanıdığım biriyse duygusuz davranamam görmezden gelemem ama tanımıyorsan o anki psikolojisini bilmediğim şöin daha kötü bir iz bırakmak istemem bu yüzden hç tepki vermeden elime tekefonu alıp görmemiş gibi yoluma devam ederim her ağlayan kişide bana masum gelmez kime yardım edeceğim bazen önemlidir benm için. Belkide birini öldürdü ve bunun için sinirden ağlıyor da olabilir.
Ben hiç dayanamam genelde üzülüyorum ama yanına gitmeye de korkarım. Çünkü bir defasında hıçkıra hıçkıra ağlayan yaşlı bir teyze gördüm yanına gittim çok sert tepki verdi sanane deyip bağırdı. O günden sonra travma oldu galiba. O yüzden gitmiyorum yanlarına
Ben zaten bunu gördüm bı kız hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Hemen şu alıp onun yanına gitmiştim istersen benimle konuşabilirsin filan yapmıştım biraz konuşup ayrılmıştık ordan
Cevap
7Cevap
Ben tepki, vermezdim. çünkü bu zaman da kimseye güven olmuyor.. gitsem bu sefer sapık var diye bağırır mesela..
Yanına gider bir şeye ihtiyacın var mı diye sorarım. Birkaç kez denk geldim ve umursamadan geçmeye vicdanım el vermedi. .
İnsanlık ölmedi sonuçta en doğrusu 🙏
Birkaç ay önce başıma geldi peçete su derken sakinleştirip derdini dinledim öylece görmezden gelemem belki birkaç saat sonra intihar edecek
Senin bu güzel yüreğin 🙏
Lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine 😅
Aman kimse bir şey demiyor. Bunun yürüyen versiyonunu yaşamıştım ben kimse bir şey dememişti 😀
Seni mi ağlattılar
Ben 😇
Öyle şeyler yok o seni ağlatanların ayıbı😇
kız olsun erkek olsun giderim yanına farketmez.
Ama ben agladigimda kimse yanıma gelmemisti
O onların ayıbı
yanına gider mutlaka ne olduğunu bilmeye çalışırım..
Duruma gore hareket ederim. Icimden yanina gitmek destek olmak gelse de herkes o an bunu istemez.
Bana ne diyemem ama yardımcı da olamam. Onu ağlatacak nedenlerin son bulmasını umut ederim. Maalesef elimden ancak bu gelir.
Bende ağlarım muhtemelen çünkü ağlayan birine dayanamam
Yakınlışıp moral vermeye çalışırım, konuşurum.
Defalarca yaşadığım bir durum iyi misiniz diye sorarım çünkü bana Soran da cok oluyordu..
İlgilenmem. Belki teşkilat, belki ekip işi, belki iftira düzeneği, belki gasp işi.
Bir kere başıma geldi. Sıttın sene ilgilenmem. Çocuk olursa ayrı
Ağlatan erkek ise deli mi ne der geçerler kız ise elli kişi yardım etmek için etrafında pervane olur
Sorun nedir derim , yardim edebileceğim birseydir belki
Giderim yanına.. İyi olup olmadığını ya da bir problemi var mı diye sorarım..
önce dertleşirim sonra evime giderim olay bu
ne oldu kardeş diyebilirdim ama çok mu derdine derman olmak isterdim, emin değlm.
Bakar geçerim duygudur bu rahatsız edilmez bende ağlayabilirim canım nasıl isterse
Yanına giderim Her şeyi dinlemek isterim
Kadınsa bulaşmayın derim , ters teper
Yanına oturup ne olduğunu sorarım
Bazen sorarım bazen uzaklaştırdim
Neden ağlıyorsun diye sorardım...
Yaklaşır sakinleştirmeye çalışırım
Bilemiyorum ne desem yalan olur 😀
Umrumda olmaz
Ya ben ağlasam 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?