Arkadaşlar yardımcı olur musunuz fikirleriniz değerli?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak kendinizi benim yerime koyarak cevap verirseniz sevinirim ben 27 erkek arkadaşım 32 yaşında ailem çok baskıcı bir aile sevgilimi öğrendikleri zaman çocuğun tipine laf söylediler kendi işini yapıyor ona laf söylediler bana küfürler ettiler evi dağıtırlar sanki kötü yola düşmüşüm gibi davrandılar yani kısacası önüme bavul falan attılar git ne yaparsan yap dediler bela okudular bunlara rağmen sevgilim yanımda oldu durdu ayrılmadık çok değer verip seviyoruz inanıyoruz mutluyuz fakat ailem asla istemiyor beni her gün ağlattılar üzdüler biz de bir karar aldık gizlice evleneceğiz başka çare bırakmadılar fakat sonrasın dan korkuyorum ne olacak ne yapacağız nasıl anlatacağız böyle bir aile asla anlayış göstermez asla barışmaz bu arada sevgilimin ailesi kabul etti yanımızda oldular tam destek verdiler biz de bir nikah kıymayı düşündük gün aldık ev tuttuk her şey tamam önümüzde ki günler de ev yapmayı da düşünüyoruz inşallah her şey yolunda gider sizlerin düşünceleri ney merak ettim siz ne yaparsınız böyle bir durumda daha yaşadığım çok şey var bu arada sadece ailemle böyle bir sorun yaşamadım benim ne annem ne babam oturup adam gibi konuşan insanlar değiller her konu da illa onların dediği olacak kafasında insanlar hal böyleyken anlaşamıyoruz başkalarının fikirlerine asla önem vermezler hep ben merkezci oldular bu zamana kadar hep onlar haklı bu yüzden bilmiyorum değersiz kaldığım için çok üzgünüm benim her şeyimi yanlış anlıyorlardı zaten arkadaşlarım ile dışarı çıkmama bile laf eden insanlar kaç yaşın geldim akşam 9 dan sonra eve gelince evde kıyamet kopuyor geçen gün bi ilaç buldular bu arada psikolojik bir ilaç ama hafif uyku da yapıyor ben bu olaylardan dolayı aldım ona bile laf ettiler vay efendim sevdiğin biri varsa gelsin istesin biz seninle mi uğraşacağız ne halin varsa gör bilmem ne babam hastanelik oldu tansiyonu yükseldi sırf bi ilaç gördü diye çok enteresan insanlar yani ne annem ne babam asla düşünerek konuşmuyor yani sürekli eşyalarımı kurcalıyorlar ben işe gidince dolabımı kurcalamışlar annem hap bulmuş hap da ağrı kesici neymiş bu nasıl ağrı kesici arkasında gün isimleri yazıyor bilmem ne yani utanmasa bana diyecek ki yalan söylüyorsun bu doğum kontrol hapı öyle bir insan şimdi buraya kadar okuyup gelenlere sorum şu yorumunuz nedir düşüncem yanlış mı erkek arkadaşım ile anlaşıyoruz bir sorun yok mesela dün mide ameliyatı olayım diye takıldım anneme babama gelip bana dediler ki ileri de evlenince kocanın evinde ol biz seninle mi uğraşacağız bide bilmem ne insan bunu diyebilir mi? Bir de erkek kardeşim var benden 7 yaş küçük asla onunla aynı şartlara sahip değilim o kadar ayrım var ki anlatamam o kafasına göre geziyor bir şey demezler para harcar demezler yer içer demezler arkadaşları öğrenci evinde kalır asla demezler 27 yaşındayım bu yaşıma kadar kimsenin hiç bir arkadaşımın evinde kalmadım siz düşünün arkadaşlık ilişkilerimi bile burnumdan getirdiler normal bir erkek arkadaşımı bile hep sevgilim sanıp sorguladılar ve beğenmediler

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz fikirleriniz değerli?