Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli?

Arkadaşlar şu an boşanma aşamasındayım o psikolojiye girdim. Eşimi 6 yıldır hiç bir şekilde memnun edemedim maddi durumum iyi hiç bir ihtiyacını gözardı etmedim herşeyini önemsedim. İşten eve evden işe bir kişiliğim var gittiğim ve geldiğim saate kadar bellidir öyle söyleyeyim. Ama garip olan olay eşimle konustugum zaman bunların farkında onun için yaptıklarımın farkında ama o benim için hiçbir şey yapmıyor. Atıyorum kendine bak biraz diyorum çabası yok ( ben sporunu kişisel hijyeyini bakımını önemseyen biriyimdir bunu soracaksınız diye söylüyorum) cinsel yönden de canım istemiyor diyip kestirip atıyor. Kendisi ev hanımı ben çalıştıgım halde cocugumuz 2 yaşında geceleri uyandıgında uykusu agır diye cogu kez ben kalkmısımdır. Ve dün aksam artık son konusma mahiyetinde dedim annenlere git 10 15 gün ayrı kalalım belki iyi gelir toparlanırız. Diyorki simdide bana sen bu raddeye geldiysen ben seni biliyorum geri dönmezsin. Bende diyorum madem biliyorsun beni neden simdiye kadar bir çaba sarf etmedin. Göremedim bu raddeye gelmezsin sanıyordum diyo. Simdi çabalamaya calısıyor ama Şu an benim için önemi kalmadı ama oda şu yüzden çok kez konuştum daha önce hiç çabalamadı ben düzeldim. şu an düzelmediğim için sildiğim için çabalamaya başladı ben yine bir şans verip yine eskisine döneceğini bildiğim için ümidi kestim belkide. Kafam çok karışık siz yerimde olsanız ne karar verirdiniz. Tabiki karar verecek olan benim ama fikirlerinize çok ihtiyacım var. Son olarak söylemeyliyim ki 2 yaşında bir cocugumuz var ve ben maddi manevi arkasındayım aslanlar gibi bunu kendide biliyor hatta ben velayetini almaya hazır oldugumu da söyledim kendisine.
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli?