Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli lütfen görüp geçmeyin🙏?

arkadaşlar sizden başka sorucak kimsem yok.. şimdi şöyle anlatayım, bir bucuk yıldır neredeyse sevdiğim bir çocuk vardı eski sevgilim gibi kendisi. (sevmiş gibi yapmıştı sadece) neyse o zaman diliminde onun arkadaşlarını tanımıştım ve hepsi çok iyi insanlar onun arkadaşı birisiyle tanıştırmıştı 7 ay oluyor neredeyse tanışalı o diğer eski sevgilim olan bu çocukla samimi değil ortak arkadaşı sayesinde denk geliyorlar bazen ama arkadaşlıkları yok. neyse işte biz de hep dost arkadaş gibiydik ama sürekli birbirimize şakalar yapardık elifim polatım diye garip bir şekilde ve onun bunu gerçek söylemediğini düşünürdüm o da benim aynı şekilde gerçekten söylemediğimi düşünürdü. birbirimizi seviyormuşuz gibi kelimeler kullanırdık şakasından ama içten içe hoşlantı vardı beğeniyordum imkansız görüyordum onun da bana varmış dün ortaya çıktı garip bir şekilde. karşılıklı şaka olmadığını söyledik. ben şimdi napıcam bilmiyorum.. o sevdiğim dediğim çocuk için üzülürken zamanında destek oldu yanımda oldu ama tanıyor. çünkü en yakın arkadaşı onun da arkadaşı sonuçta. onunla olursam karaktersizlik olur mu bana diyor ki sevgili olursak bana bişey diyemez kimseyi ilgilendirmez dedi. sevseydi duygularınla oynayıp kullanmaya çalışmazdı dedi. haklı çünkü çocuğun umrunda değilim çok kötü şeyler yaşatmıştı neyse.. ben kötü bişey mi yapıyorum? bana akıl verin ve tekrar söylüyorum ikisinin samimiyeti yok onları bağlayan ortak arkadaş..
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli lütfen görüp geçmeyin🙏?