Demiştim başta istediğin zaman bitiririz diye zaten üzülecek bişey yok onunda hayatı olacak amacım sevgililik değildi dost arkadaşlık idi Yardımcısı oldum hep o kadar
Yok bişey Hissetmediğimi defalarca kez söyledim ben bişey hissetmem hissedersem kendi görüşümü söyleyemem utangaç olurum vs ama onunla baya tartıştığımda oldu vs
O çok kafaya takan biriydi zaten çok iyi bir dostsun diyordu vs çünkü bütün soruları ona Yardımcı olmak sorardım onun harici hiç meraklı bi tip değildim meraklı olsam da karşımdakine yardım etmek için sorarım hinlik olsun diye değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Ben bi seferlik bi kaç senelik yapmıştım öyle bişey iyiydi sonra o istedi bitirdik dostluğumuzu
Ayy üzüldüm ya
Demiştim başta istediğin zaman bitiririz diye zaten üzülecek bişey yok onunda hayatı olacak amacım sevgililik değildi dost arkadaşlık idi Yardımcısı oldum hep o kadar
Zaten bizler sizin çok yumuşak davranmanızı bize bir şey hissettiğinizi sanarız öyle biteceğine böyle bitsin deriz
Yok bişey Hissetmediğimi defalarca kez söyledim ben bişey hissetmem hissedersem kendi görüşümü söyleyemem utangaç olurum vs ama onunla baya tartıştığımda oldu vs
Hayırlısı olsun ne diyebilirim ki
O çok kafaya takan biriydi zaten çok iyi bir dostsun diyordu vs çünkü bütün soruları ona Yardımcı olmak sorardım onun harici hiç meraklı bi tip değildim meraklı olsam da karşımdakine yardım etmek için sorarım hinlik olsun diye değil
Darısı bana diyeyim o zaman
Ben derdimi falan anlatamam maksat gülmek muhabbet anlatılacak zaman olur gerçekten anlatacak biriyse anlatırım
Umarım bulursun böyle birini biz sosyal medyada tanıştık ve bi kaç sene sürdü
Seviniyorum böyle iyi niyetli şeyler görünce
Sende haklısın ben fazla ciddiyetçiydim insanlara da zor güvenirdim belki de o yüzden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum umarım bulursun böyle birini
Kaç yaşınızdasınız
Böyle bir devirde evet haklısın umarım bulursun böyle birini
23 yaşındayım
Vayy 23 yaşında ciddiyetçi biri tanışalım yiğidimm
Hayat şartları yaşadıklarım veya özel durumum vs oluyor yanii ister istemez maalesef
Tabii
Gizliliği Açtım istersen ekleyip mesaj atabilirsin
Ben atamıyorum seviyeden dolayı sen yazarsan sevinirim
Kanka bu istediği real hayatta yaptığın ortamlarla yakalarsın. Sanal alem yalan dolan
Valla öyle biri bence de olmalı ama güven ne kadar verir bilmiyorum ki yaşınız kaç şu an sizin
20
O da sıkıyor.
cut.
Sıkana kadar?
E Bahtın açık olsun diyelim.
E olsun madem
Kalmadı onlar maalesef
Hı hı
Bir gün aşklar biter hatıralar kalır
Yaaa aşkoo
Sende tam yerinde ariyosun aşkooo wxmxmmdnncm
Canım sıkılıyor ya bari muhabbet olsa diyorum