Arkadaslar fikir verir misiniz?

Babamdan kalma tarlalar var. Babam yıllar önce öldü. Amcalarım satamasın diye tarlalar ortak. Biz yıllardr alamadık annemin üstüne. Kardesim 10yıl dolunca devlet hazinesine giriyor dedi. Aylar önce çocuğu olan bir kadını getirmiş gizli evlenmis. Bize sizden hiç birsey istemiyorum. Herseyim tam dedi. Simdide öğrendik bankadan para çekmiş 50bin bugün ne yedim ne içtim. Tartıştık Amcam damatlar yer diye size tapu vermez annemede bir baba tapu verir. Hepiniz bana vereceksiniz diyor. Bende vermem sana güvenmem satarsın annem per perişan kalır dedim. Ablamda en son sinirlenip sizin o annenizi kapıya koyacağım sizi mahkemeye vereceğim dedi ne yapmalıyız fikir verin.

Güncellemeler
+1 yıl
Köyde arsalar sehirde 2ev var bu vekalet istiyor biz vermiyoruz. Cunku köye gidip tarım kredisi çekip çiftçilik yapacağını söylüyor. O Tarlaları hiç edecek vekalet verirsek evleride riske sokar diye vekalet vermiyoruz. Oda vermesenizde zorla alırım mahkemeye veririm sizi diyor. Simdi arsalar babamla amcamlar muşterek tapu varmış. Amcamlar illa erkek kardeşime verecekmiş tapuyu anneme vermeyeceklermiş. Damatlar arsaları yemesiin diye. Biz annemizi düşünüp çar çur etmesin diye vekalet vermiyoruz.
Arkadaslar fikir verir misiniz?