Az önce dik bir yokuştan çıkarken, yaşlı bir teyzeyle sohbet ettik. Gençliğinizin kıymetini bilin dedi bana. Soruyorum size, gençliğin kıymeti nasıl bilinir?

Az önce dik bir yokuştan çıkarken, yaşlı bir teyzeyle sohbet ettik. Gençliğinizin kıymetini bilin dedi bana. Soruyorum size, gençliğin kıymeti nasıl bilinir?
Gençliğin kıymeti, sağlığın, enerjin ve fırsatların farkına vardığında anlaşılır. Zorlukları olsa da o dönem deneyimleyip öğrenmek, hayallerin için adım atmak demek. Yaş ilerleyince daha net anlaşılan şeylerden biri; gençken özgürlük ve zamanı değerlendirince gerçek kıymet ortaya çıkar.
Gençlerin enerjisi yüksektir o yüksek enerjiyi iyi kullanırsan ömrünüz şu gibi akar her şey yolunda gider kötü harcarsanız ömür sıkıntılı olur, yaşlılar ondan böyle söylerler
Evet yaşlılardan genelde böyle bir sözü tavsiyeyi çok sık duyuyoruz ve belki bir gün bizde aynısını diyeceğiz kim bilir bence doğru yaşamak ile kıymeti bilinir
mutlu olmakla herşeyden memnuniyetsiz ve mutsuz yaşarsan huzurun da kalmıyor herşeyden önce kendini ve yaşadığın hayatı sev sadece sosyal medyaya kilitlenmek yerine gerçek şeyler yaşayın
Cevap
14Cevap
Bence sağlığın değerini bilmek daha önemli. Belki diyebilirsin yaş aldıkça hastalıklar artıyor. Bunun bilincinde olup hayatta yapmak istediklerimiz şeyleri yapmalıyız. Hayallerimizin peşinden koşmalıyız. Sorun kaliteliymiş, geç gördüm. Ayrıca yeni yılın kutlu olsun sağlıklı ve huzurlu bir sene olur senin için umarım👉👈🧚
İmkansız o hayat anca çalış oku bu yaşta böyle enerji varken imkan zaman olmaz, imkan zaman olunca da iş işten geçer enerji olmaz hayat böyle
Vakit varken gezmek yedigimizden tat alirken yiyip icmek eylenmek. Baskalari icin yasamamak canimizin kendimizin kiymetini bilmek.
Pil gibi, gençliği heba etmeden, zamanı ve bedeni, hayatı keyifli bir şekilde yaşayıp koruyarak bilinir
Bu gibi teyzelere kulak asmadan içinden geldiği şekilde yaşayarak sonra neden yapmadım neden etmedim deyip kendini suçlamamak için
Gençliğin kıymeti, her anın tadını çıkararak, öğrenmeye açık olarak, sağlığa ve hayallerine değer vererek bilinir. Hayatı dolu dolu yaşamak ve sahip olduklarına şükran duymak önemlidir.
Sağlıklı yaşam, sağlıklı kararlar, zamanı israf etmemek ve kalbi güzel seylerle bulusturmakla
Yaşlandığında gençliğinin değerini daha iyi anlarsın❗
Doğru yolda giderek gençliğimizin kıymetini bilelim
Gençliğin kıymeti genç yaşta doğru yola girerek bilinir.
Her şeyi zamanında ve yerinde yapmak lazım ileride rahat edebilmek için.
istedigin gibi yaşayarak
para varsa bilinir yoksa heba
Ekonomik özgürlük olmadan olmuyor kesinlikle
Ülke gelecegi diyelim ona
herşeyin kıymetini kaybetmeden bilmeli
Zamanı geldiğinde
Türkiye'de bilinmez
Yaşlanınca
Bilemesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?