18 yaşındayım ama kendimi 30 gibi hissediyorum saçım beyazlamış bir kaç tel daha şimdiden böyle olmak istemiyorum gençliğin değeri nasıl bilinir ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGençliğin kıymetini bilmek, yaşadığınız anların farkında olmak ve onları en iyi şekilde değerlendirmekle ilgilidir. İşte gençliğin değerini anlamanıza yardımcı olabilecek birkaç öneri:
- **Deneyimlerinizi Çeşitlendirin**: Yeni hobiler edinin, farklı insanlarla tanışın ve yeni yerler keşfedin. Bu, hayatınıza renk katacak ve gençliğinizin tadını çıkarmanıza yardımcı olacaktır.
- **Öğrenmeye Açık Olun**: Her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışın. Bu, hem zihinsel hem de kişisel gelişiminize katkıda bulunur.
- **Sağlığınıza Önem Verin**: Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapma alışkanlığı edinin. Fiziksel sağlık, gençliğinizi daha uzun süre korumanıza yardımcı olur.
- **Zamanınızı Değerlendirin**: Zamanınızı bilinçli olarak yönetin ve önemli bulduğunuz şeylere odaklanın. Bu, hayatınızın her anının değerini artırır.
- **Olumlu Düşünün**: Kendinize karşı nazik olun ve olumlu düşünmeye çalışın. Kendinizi 30 gibi hissetmeniz, olgunluk ve deneyim kazandığınızın bir işareti olabilir.
Saçınızda beyaz teller görmek sizi endişelendirmiş olabilir, ancak bu, gençliğinizin sona erdiği anlamına gelmez. Gençlik sadece fiziksel bir durum değil, aynı zamanda bir zihniyet meselesidir. Hayatınızı dolu dolu yaşamak ve her anın keyfini çıkarmak, gençliğin kıymetini bilmektir.11 Yorumla
Soran+1 yılçok stresliyim o yüzden saçım öyle oldu deneyim kazandığım için de kendimi yaşlı hissediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle yaşa takılmamak ancak anlam olgusunda her yaş güzeldir diyenlere de kulak vermek lazım. Yaşının insanı olmalı insan. Yani her yaşını dolu dolu geçirirsen bu sorun zaten kalkmış olur ancak. İçinde bulunduğun durumlar buna elverişli olmak zorunda değil. Bu yüzden de bazen yaş ilerleyince hala çocuksu olan insanları görmek mümkün. Kısaca içinden geldiği gibi ol. Ahh keşke şunu deneseydim. Bunu yapsaydım gibi cümleler kurma. Keşke lugatindan kaldır. Mantık kur ve yapılabilir şeyleri yap. En iyisini yapamasan bile en azından seni tatmin edecek kadarını yap. O zaman o kaygılar azalıyor. Gelecek göremiyorum yaşlanıyorum. Geleceği kimse göremez. Yaşayan insan görür sadece. O da geleceği değil önünü görür çünkü yaşadıkça yürümüş olursun bu da önünü görmek demek. Ancak oturan hicbirsey yapmayan insan boş boş tavana bakar ve zaman geçiyor ne yapsam der ve çevresine baktığında da gereksiz anlamlar yükleyerek kendisini depresyona sokar. Bunu kendine yapmak iyi değil. Elbette bir sonraki jenerasyon senin yaşlarına göre daha iyi olursa onlara siz şanslısınız diyebilirsin bu senin yaşayamadığın kötü anlam içermez. Ancak iyi yorumladigin ve kendini iyi koruduğun toparladın anlamına gelir ve o yaşta senin eski yaşlarındaki insanlara daha pozitif bir görüş sunarak daha iyi etkiler bırakabilirsin. Bu da senin vaktini iyi geçirmeni sağlar. Hayat böyledir. Bir dönem insanların çocukluğu yok olmuştur ancak ileri yaşlarında sonraki nesillere güzel örnekler sunmuş kaliteli insanlar vardır. Böyle olmak her zaman genç hissettirir.
22 Yorumla- +1 yıl
Baya iyi yazmışsın abe
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılZamanı boşa harcamayarak
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBir amaca ya da gelecekte ki konuma ulasmak icin bu yaşları cok fazla hirpalamak zorunda bırakılmış bir cografyada yasiyoruz ne yazik ki. Olabildigince kafa stresini minimuma indirerek yasamaliyiz gunlerimizi, tabi mümkünse. Yaşımızdan büyük beklentileri degil bizzat yaşımıza uygun davranışların icinde olmalıyız. Hatta yasimizdan küçük hareketlerinde icinde olarak zihnimizi dinç tutmaliyiz. Bu yazdiklarim mevcut cografyamizda zor ancak elimizden geleni yapmaliyiz. Zira yaş ilerledikten sonra geri dönüş ne yazik ki mümkün degil. Özetle kendimizi bir yarışın içinden cikarmamiz gerekli.
38 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın 18 yaşındayım sınava hazırlanıyorum tıp istediğime çok geç karar verdim malum temelim de yok insan her şeyi düşünüyor maddiyat aile vs ablam abim de yok kardeşim var o yüzden erkenden olgunlaşmak zorunda kaldım kendimi çocuk gibi hissedemedim bir türlü
- +1 yıl
Çok ilham verici bir yorum bence 🤍🤍
- +1 yıl
@nurcaninmekani Yine de ne olursa olsun iş işten geçti artık düşüncesiyle hareket etmemeye özen göstermen gerekli. Arayışın özünü yaşamak olarak devam etsin her yaşta.
- +1 yıl
Ayn
- +1 yıl
Bence bu yorumun insana çok şey katıyor
- +1 yıl
@Cansuözgül guzel yorumun icin teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim böyle mantıklı yorumlar görmek güzel
Soran+1 yılhaklısın elimden geleni yapacağım
+1 yılİki nimet vardır ki, insanların çoğu bu nimetleri kullanmakta aldanmıştır: Sıhhat ve boş vakit.” (Buhârî, Rikak 1. Ayrıca bk. Tirmizî, Zühd 1; İbni Mâce, Zühd 15)
Erken yaşta Saç beyazlamasi kıyametin alametindendir. Allah'a yakın olmak ibadetleri tam yapmak insana huzur verir ama şu zamanda insnai harama sürükleyecek o kadar çok şey varki. Kızlarımızı öyle bir kulmaniyorlarki resmen seks aracı oalrak kullanıyorlar iş yerlerine bak hep kadınlar on planda daracık kotlar mini etekli. Çıkarılan diziler , uygulamalar görüntülü sohbet hatlarında türk kızları heryerini açıyor araman yeterli ya da hediye atman kafir boş durmuyor.30 Yorumla
+1 yılGençliğin kıymeti, gençlerin sahip oldukları potansiyel, enerji ve yenilikçi düşünceyle belirlenir. Gençlik, toplumun dinamizmi ve geleceği için büyük bir değer taşır. Gençler, l fikirleri ve cesaretleriyle topluma yeni bir soluk getirirler. Bu nedenle gençlerin kıymeti, onların eğitim, deneyim ve sorumluluk alma fırsatlarıyla desteklenmesiyle artar. Toplum, gençleri dinlemeli, onların potansiyellerini beslemeli ve onlara rehberlik etmelidir. Ayrıca gençlerin haklarına saygı gösterilmeli ve onların katılımı teşvik edilmelidir. Gençlerin kıymeti, onların topluma kattıklarıyla, potansiyellerinin farkında olunmasıyla ve desteklenmeleriyle anlaşılır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayatına yön verme yıllarındasın bu günleri ders çalışarak verimli geçir iyi bir meslek için hazırlığını yap kazan hayatının akışı değişir. Şartlar zorda olsa fırsatı degerlendir kendine mucize yarat hersey yoluna girer bu konuda yolun açık olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılevet meslek edinmem en önemlisi
+1 yılUfak bir abi tavsiyesi. Çok kafayı takmayın. Taktıkça kafayı yersin emin olabilirsin. En güzeli yapacağın şey kafayı takma mutlu ol ve seni kimsenin üzmesine izin verme... Bunları yap en güçlü sensin... Seni kimse deviremez... Ayrıca kendini eğit. Kızsın evet ama yapabilirsin. Erkek kız fark yok..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 28. Seks yapacak kız bulamıyorum, henüz atanamıyorum, 21
000 Tl maaş kazanıyorum, yatırımlarım ile birlikte 24.000-25.000 tl elime geçiyor ama tatmin etmiyor, ülke sığınmacılar tarafından istila edilmiş ve şeriat getirecez deyip duruyorlar.. Sığınmacıları başimıza bela eden Amerika ise, her taraftan bizi kuşatmış durumda. Türk milletinin ise, uyuyor ve tehdidin farkında değil. Sığınmacılar gitsin bile diyemiyor , bizim millet.
. Böylece ülke de elden gidiyor. Amerikanın basacağı tek bir düğme, sonumuzu belirleyecek. Tanrı, yardımcımız olsun125 Yorumla- +1 yıl
Bir zamanlar 1 milyon azerbaycana ermeni getirildi planli olarak ve o ermeniler karabag ve irəvan bölgesini işğal etdi.
- +1 yıl
Sığınmacılar konusunda sonuna kadar haklısın.
Geçen elveda rumeli dizisine başladım o yıllarda çekilen acıları, zorlukları görünce aklıma atalarımız kanla savaşla canlarını vererek kaybettikleri topraklara üzülürken şimdi topraklarımızı hiç bir şey yapmadan kendi ellerimizle veriyoruz.
Kendi ülkemizde kendi vatanımızda mülteci konumundayız.
Çok acı...
Cevap sahibi+1 yılAynen, bizde de böyle olacak ama bizim millet yatıyor.. Ermeniler, yine de kolay düşman. Ama suriyeliler ve Afganlar, çok iyi savaşıyor. Bizim erkeklerin çoğunluğu ise, kibar erkek. Bunlardan, bir şeycik olmaz. Yani, İşimiz zor.. Özetle gençliğim, sıkıntıdan ibaret.. Tanrı yardımcımız olsun
- +1 yıl
Tanri sana ve bizlere akil saglik və güc vermis daha nasil yardimci olsun.
Cevap sahibi+1 yıl
Aynen, lafını gelişi söyledim. Ne kadar Mustafa Kemalin askerleri kaldıysa, cumhuriyetten kalanları korumak için savaşacağız. Ama başarılı olur muyuz? bilemem.. Kadın nüfusu çıkarsak, %20 ya varız ya da yokuz. Bunların çoğunluğu, korkak desek. %10 altına iniyoruz. Önemli değil, olmadı atamız Truva gibi kaybederiz ama cumhuriyeti korurken ölür; dünya tarihinde ölümsüzleştirilmiş oluruz. Truva hala, dünya tarih kitaplarında kahraman bir millet diye okutuluyor.
Cevap sahibi+1 yılTruva köken olarak etrükslere dayanıyor. Etrükslerin Türk kökenli olduğu, genetik testler ve dilleri üzerinde yapılan araştırmalar sonucu ispatlandı. Sümerler de Türk. Truva , Yunan akını; Sümerler arap göçleriyle yıkildı. muhtemelen, bizi de böyle son bekliyor. Yunan, ABD istilası ve Arap göç akını. Tarih, tekerrür edecek gibi ama umarım yanılırım.
- +1 yıl
Bize sadece ressam gibi bir diktator gerek halki için hərşeyi göze alan egitimli biri.
Cevap sahibi+1 yılÖyle biri yok ama olamaz da.. Olsa da halk, seçmez.. Halkın en fazla %40 j suriyelileri istemiyor.
- +1 yıl
Avusturyali ressam almaniyadami yasadigini saniyordun er ya da geç ya oyle biri tahta gececek ya da ulkeni düşüsunu izleyecez.
Cevap sahibi+1 yılAma İran Türkleri bağımsız olup güçlü Azerbaycan kurulsaydı, umudum olurdu. Ama ben yine de İranın, Türkiye'de Uydu Amerikan sünni şeriat devleti kurulmasına izin vereceğini sanmıyorum. Zira bir Türkiye ile savaşmak zorunda kalacaktır. Iran izin vermese Rusya da izin vermez. Yani içimzideki Türk milletinden daha çok, İranın Türkleri bize yardıma göndermesinden daha umutluyum. Azerbaycan birlikte,20-25 milyon Türk erkeği yapıyor. Az değil.. Bir de bunlar, ciddi cephaneyle yardıma gelecek. Bu yüzden , çok da umutsuz olmamaya çalışıyorum. Amerika ve yerli işbirlikçileri, sonumuzu getirmeye çalışırsa ; sağlam direniş görecekler gibi duruyor
- +1 yıl
Iran turklerinin bizimle birlesmesi hayal ürünü zira ben Azərbaycanliyim ve Irandaki ekonomi bizden daha iyi eger Azərbaycan isveç gibi bir ulke olsaydi belki bir şans ama bu durumda maksimum irana biz birlese biliriz.
Cevap sahibi+1 yılİran Türkleri özgür kalamaz ama İran, Suriyede savaştığı Suriyelilerin Türkiyeyi yönetmesine de izin vermez. Bu yüzden, kesin bitecez diyemem. Ama Vietnam veya Kore savaşı gibi, savaş olacak.. Bundan da eminim. Çünkü Amerika, büyük bir yenilgi almadan asla geri çekilmez. RUSYA, kore ve Vietnama sahip çıktı. Nükleer savaş olmaması için, Amerika büyük yenilgi alınca geri çekildi. Rusyanın, bize de sahip çıkmalarını bekliyorum; Esad , Kore ve Vietnama sahip çıktı gibi. Böylece Amerika, 100.000 en yakın asker kaybederse geri çekilir
Cevap sahibi+1 yılAmerika kaybederse, halk suriyelileri ülkesine gönderir zaten. Çünkü Suriyelilerin, nasıl Amerikaya hizmet ettiğini bizim. millet böyle anlayacak
Cevap sahibi+1 yılAma Rusya ve İran, çok düşük ihtimal destek vermez ise ; Anadolu Turklüğü yaşayamaz. Çünkü Atatürkçülerin sayısı az ve güçlü değiliz.
- +1 yıl
Amerika batiyor bir sure hickimseye ulasamaz biden ekoniminin icine etti zaten herkes kendi parasini basiyor artik.
- +1 yıl
Iran ve Rusiya zaten amerikanin no1 düşmanı Türkler avrupaya degilde asyaya yonelirse gelisir.
- +1 yıl
Hatta avrupalilari surundurur.
Cevap sahibi+1 yılAmerika nasıl batıyorsa, Suriye ve Yunan sınırına sürekli ordu diziyor ama. Çünkü Amerika, batmaz. Doları basar, geçinir. Amerikan ekonomisi, dünyaya hakim dünyaya.
Cevap sahibi+1 yılAma Amerikada, eyaletler arasında savaşın çıkması bekleniyor. Umarım, biran önce çıkar ama Amerika büyük bir devlet olup buna izin vermez. En son Biden, sığınmacıları almak istiyordu ve eyaletler Bideni tanımadı. İç savaş çıkacaktı ama Biden geri adım attı.
- +1 yıl
Batmak o anlamda degil ekonomi anlaminda zira ekonomisi kötü bir ülke savasdan uzak durur.
Cevap sahibi+1 yılumarım uzak durur ama uzak duracağı görünmüyor şu an
- +1 yıl
Eger bidon amerikadan giderse yerine Donald Tramp gelirse net cekilecek.
- +1 yıl
Shshdh konustuklarimizin 10 u yalan 1 i subheli 😂
+1 yılÖncelikle ekonomik özgürlüğün olması gerekir. Olmadığı sürece hiçbir şey yapamazsın. Hayır demeyi bilmelisin. Birine fazla değer vermemelisin, önceliğin kendin olmalı. Zamanını kendine yatırım yapmakla harcamalısın. Bol bol seyahat etmelisin. Kendini her gün geliştirmelisin.
10 Yorumla
+1 yılZamanını boşa harcamak istemiyorsan eğer ileride geriye dönüb baktiginda "ah, keşke bunu yapsaydim" demeyerek bilinir. Yani ileride pişman olmayacağın şeyler yapmak gerekir.
21 Yorumla
Soran+1 yılevettt
Birgun bir adam dervişin yanına gelip sormuş nasıl bu kadar anda kalabilyorun diye dervış ise ben yemek yerken sadece yemek yerim yürürken sadece yürürüm bir iş yaparken sadece işi yaparım demiş adam ise bunda ne var bizde bunları yapıyoruz demiş adam hayır siz yemek yerken ne zaman doyucağınızı yürürken varacağınız yeri bir isi yaparken sonunu düşünüyorsunuz demiş işte bu yüzden ben hayattan zevk alırken siz anda kalmayıp hayattanda zevk almadan yaşıyorsunuz demiş anda kalmak için birseyi yaparken farkına vararak yapın ki zevk alasınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru bende hep sonunu düşünüyorum
+1 yılKova burcu olarak bende çok düşünüyorum. Çok düşünmek beni yıpratıyor yaşlı gibi hissediyorum. Genel olarak gençlik hevesim yok. Hayallerim var ama mahvoldu kırıldı. Kimseyi şu an takmıyorum. Sende bence takma kendine odaklan. Arkadaş ortamlarım kalmadı çoğu kendi aleminde geçmişi boş verip geleceğe odaklan. Yanındakiler hiç bir zaman seni pişman edecek kimseler olmasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende kova burcuyum ünv sınava hazırlanıyorum ama netlerim vasat tıp istiyorum artık düşüne düşüne deliricem
+1 yıl1 bu kadar şeyi kafanıza takmayın
2 gezin eylenin
3 kimseyi hayatınıza müdahale ettirmeyiniz
4 mutsuz uyanmana sebep olan herkesi hayatınızdan çıkartın14 Yorumla
Soran+1 yılmümkün değil
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılünv sınavına hazırlanıyorum
- +1 yıl
İnşallah kazanırsın
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşındayım 60 gibi hissediyorum. Gençliğimizin kıymetini bilin. Aşık olmayın olacaksanız iyice tanıyın tanışın hayatınız ilerde mahfolabilir. Hayat çok kısa bir zamanlar 1.5 yaşımı hatırlıyorum üstünden 28,5 yıl geçmiş. Umarım anlatabilmişimdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
+1 yılKardeşim çok iyi bil hedeflerini belirle çalış oku kendi paranı kazan arkadaşlarınla doyasıya eğlen derim şu an 20 lı yaşlarımı deli gibi arıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yıltıp istiyorum ama sınava hazırlanıyorum hala
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun gönlünden geçtiği gibi. Azmini kaybetmediğin sürece olur
Soran+1 yılmezuna kalicam ama dershane fiyatları da artıyor
- +1 yıl
Rabbim yar yardımcısı olsun tüm halkımızın vatandaşlarımızın ama vicdanen içini rahat tutabilmen için elinden gelen gayreti göstermen gerisi takdiri ilahi
+1 yılKaygı bozukluğu yüzünden yrrk gibi geçiyo gencliğim
21 Yorumla
Soran+1 yılbenimde
genç düşün genç olursun..
Dusuncelerin seni yaslandiriyor21 Yorumla
Soran+1 yılevet ama engel olamıyorum ki
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bende 18 yaşındayım ama sanki 22 ya da 24 yaşındaymışım gibi hissediyorum resmen ☹☹😔
12 Yorumla
Soran+1 yılbende ya
- +1 yıl
😃😅
+1 yılGençler; cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizsiniz. Siz almakta olduğunuz eğitim ve kültürle, insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Atatürk
10 Yorumla
+1 yılPara kazanmaya başla güçlü olursan kazanırsın her şeyi değiştirirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılYediklerine dikkat etmen lazım.
Gerçi doğal gıda kaldı mı o da meçhul.
Saçınızı sürekli boyatmanız bile bir süre sonra beyazlaşma süresini hızlandırıyor.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bi akrabam da saçını civciv sarısı yapmıştı saçın kökleri geldikçe beyazlamış saç 🫣
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Acil bir jet kiralanır ve hic kimseye bir bilgi vermeden bütün şu anki yaşantından 0 bilgi.
10 YorumlaGenliğini ihmal etmeyip hergün mutlu olacagı şeyler yapabiliriz fakat gelecegi de düşünerek dikkatli ve düzgün yaşamalıyız
10 YorumlaKendine bakarak ne olursa olsun insan kendi için en önemli kişidir başkalarına haddinden fazla değer vermeyerek bilirsin
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin şeyleri yap ve sevebileceğin hobiler edin tabiki yapabileceğin hobiler olsun yoksa üzülürsün
10 YorumlaHızlı yaşayıp annelik duygun bastırınca çekersin elini ayağını işlerden
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir hissiyata girmeyerek. 18de 30 gibi asla hissedemezsin.
10 Yorumla
+1 yılşu an mutlu olarak, geçmiş ya da geleceği düşünerek degil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGencligin kiymetini bilmen icin once yasabilmen gerek 23 yasindayim 70 yasindan daha yasli hissediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbende dediğim gibi yaşlı hissediyorum ama olan elimizden kayıp giden yıllar olucak
- +1 yıl
Evet olacak
+1 yılBen küçüklükten beri çalışıyorum 13 yaşımdan beri hep borç ödüyorum kötü geçiyor 😔
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun
+1 yılÜniversiteyi biran önce kazan ve bıtırmek ıcın acele etme /)
12 Yorumla
Soran+1 yıltıp 6 sene
- +1 yıl
4. senenden sonra para kazanmaya baslıyorsun , kasma sen
Lanet olsun böyle hayata. Hepimiz ölü gibiyiz resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yılevett
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışarak kazanarak kazandığını yatırıma çevirerek.
hem maddi hemde bilgi kazancından bahsediyorum.
flörtöz muhabbetleriyle vakit kaybetmede, geçici heveslere kapılmadan, sadece geleceğe yatırım yaparsan 20 yıl sonra bu hayatın mna koyarsın00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce böyle olmana sebep olanları bulup çözmen gerek..
06 Yorumla
Soran+1 yılderslerim
- +1 yıl
O zaman rutin bi çalışma planı, bu plana sadık kalmak, arada kendine özel zaman ayırmayı unutmamak sana iyi hissettirebilir. Bazen herşeyi aynı anda yapmaya çalışıyo kadınlar. Sanırım sende hepsini aynı anda düşünüp çözüm bulmaya çalışıyosun. Bunu yapıyosan yapma. Merdiven basamağı gibi düşün. En önemliden en önemsize sırala. Sonra adım adım git. Teker teker çöz. Hepsi birden ne kadar uğraşırsan uğraş çözülmez, sana böyle yük olur işte.
Soran+1 yılaynen hepsi birden olmuyor hep bu hatayı yaptım
- +1 yıl
Sırala kuzum. Önceliği en eksik kaldığın derslere ver. Sonra sırayla ve düzenli Bi şekilde çalış. Tüm bunların arasında kendine yarım saatte olsa özel zaman ayırmayı unutma. Bu zamanda sevdiğin, seni mutlu eden bişe yiyip içebilirsin, sevdiğin ya da sana iyi geleceğini düşündüğün bi video film vs izleyebilirsin, seni mutlu eden sohbeti keyif veren bir arkadaşınla sohbet edebilirsin. Yani o zaman seni mutlu edecek, keyif verecek şeyler yapacağın bi zaman olacak. Ama sonra bunları bırakıp tekrar derslerin başına. Bak diğer sıkıntıların sorunların için de bu sıralamayı yapabilirsin. Onları da sıra sıra çözmen gerek. Sorunları da en önemliden en önemsize sırala ve teker teker git üzerine 😉
Soran+1 yılçok doğru
- +1 yıl
Seni kimse dinlemiyo mu ya? Kimse destek olmuyo mu sana?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşında bizim buradaki gençler kendi evlerine çıkıyor. Karşı komşum 3 tane kız her biri 18-19 yaşlarında sanırsam. Coğrafya kaderdir diyeceğim ama Türkiye similasyonundakiler için kederdir!
05 Yorumla- +1 yıl
Sen daha diger turkleri gormedin.
Cevap sahibi+1 yıl@GHOST-VENOM diğer Türkler 🤨
- +1 yıl
Digər türk devletleri*
Cevap sahibi+1 yıl@GHOST-VENOM onları pek bilmiyorum ama Azerbaycan’dan gelen 1 tane Türk var tanıdığım. Ne anlatmak istiyorsun anlamadım?
- +1 yıl
Yani ben Azerbaycanliyim mülteci haricinde 18 yildir ayni durumu ve ekonomiyi yasiyoruz.
+1 yılBen ilah gibi yaşıyom valla dolat kazanın gençler türko lirası değil
00 Yorumla
+1 yılBence gençliğinin değerini geleceğe faydalı şeyler yaparak değerlendirebilir ve anı yaşıyabilirsin
10 Yorumla
+1 yılAşık olmayın, kendi hayatınızın merkezinde her daim kendiniz olun. Okulunuza, işinize odaklanın ve ailenizin, gerçek dostlarınızın kıymetini bilin.
10 YorumlaMaalesef bu soruya verecek bir cevabım yok gençliğimin kıymetini biliyor muyum bilmiyor muyum farkında değilim akışına bıraktım Allah'ın dediği olur
10 Yorumla
+1 yılParan yoksa gençliğin boş
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ya
- +1 yıl
Bir kağıt parçası insanların taptığı bir şey olmuş
+1 yılHayatını yaşayarak önce kariyer kariyer olduktan sonra gezme sonra aşk veya ilk başta aşk da olabilir şu an benim öyle çünkü kendime gore sıralamam gerekirse aşk kariyer sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir
00 Yorumla
+1 yılÜmit ve korku içinde yaşarsan ozaman hayatın şekillenir
10 YorumlaŞimdiyi yaşa ne geçmişe canını sık ne de geleceğe kafa yor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstediğin gibi yaşayarak
11 Yorumla
Soran+1 yılyaşayamıyorum ki
- Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılSaç beyazlaması genetik bir şey daha gençsin takma kafanı
00 Yorumla Yaşlandığın zaman artık yapamayacağını bildiğin şeyleri yap, mesela seks gibi ben hiç yapamadım bugüne kadar kısmet olmadı çok mutsuzum bu yüzden...
00 Yorumla
+1 yılHayatını yaşa ben spor yapıyorum zorbalara sataşirim koşu yaparım sende biseyler yap boş oturma hemde calsiiyorum
00 YorumlaDünyayı dolaş ne bilim bi araç yap bu zor olsada niye yapamayasın yani başarın olsun demek istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılpara yok
+1 yılKıymetini bilerek 🤎🤎🤎
10 Yorumla
+1 yılZamanını güzel şeylerle değerlendir
10 Yorumlaİmkanların dahilinde fırsatları degerlendir
10 YorumlaNaparsan yap geciyor zaman durmaz.
10 Yorumla
+1 yılgeri gelmeyince o gunler işte o zaman bilinir ah27 yaşım seni doya doya yaşamama izin vermediler🤧
00 Yorumla
+1 yılKendini biliyorsan sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yılderken
- +1 yıl
Kendinle barışık olmalısın rakamlara değil kendine bakmalısın
Her anını dolu dolu yaşayarak
12 Yorumla
Soran+1 yılmümkün değil ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBendede çok var beyaz iç çekmekten düşükmekten ağardı saçım düşersem yanarım..
Kaf keeeff04 Yorumla
Soran+1 yıloooff
Cevap sahibi+1 yılNoldu 😃
Soran+1 yılnene olucam yakında
Cevap sahibi+1 yılÇokmu var la
- Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılHattını yaşa gez dolaş eğlen keyfine bak
05 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa sadece gelecek nolcak
- +1 yıl
Gelecek olur bir şekilde en güzel yaşındasın eğlenceye zaman ayırmalısın hep ders okul olmaz biraz da kendine vakit ayır
Soran+1 yılgelecek bir şekilde olmuyor işte
- +1 yıl
Sınava mı hazırlanıyorsun
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaç genetiktir bendede beyazlar var 18-19 da çıkmıştı
025 Yorumla
Soran+1 yılbizde genetik değil ya
Cevap sahibi+1 yılStresten dönemselde olur oğlak burcuysan normal kendini böyle hissetmen😄
Soran+1 yılyks hazırlanıyorum en büyük stres kaynağım o ama oğlak değilim kovayim😌
Cevap sahibi+1 yılEe tamam işte herkes yaşar bunu mezunsun ev dershane ya da sadece evdesin bi kütphaneye gidiyorsun aileyle daha yoğun ilişkilerin var akrabalar yorar kardeşin darlar saç beyazlar hepimiz yaşadık 😄
Soran+1 yılhenüz mezun değilim okula gidiyorum ve okulum berbat ötesi zamanımı çalmaktan başka bir şeye yaramıyor dershaneye gidiyorum ve ikisi birlikte yoruyor bide tıp isteyince mezuna kalmayı da düşününce benim saçım beyazlamasın da kimin beyazlasın😅
Cevap sahibi+1 yılEe bak bulduk işte sorunu bu bi süreç geçicek merak etme 😇 seneye hayalini yaşayacaksın
Soran+1 yıl6-7 sene sonra yaşayabilicem🥲
Cevap sahibi+1 yılOkul başlayınca biraz rahatlarsın ama derslerin zor diye biliyorum umarım güzel olur :)
Soran+1 yıldersler zordur tabi ama daha iyi bir çevre olur ayrıca belirsizlik ortadan kalkar yolum belli olur😌
Cevap sahibi+1 yılTam bi kova kadını 😅
Cevap sahibi+1 yılMesaj atsana bana şarkı söyledimmm onu atıcam 😁
Soran+1 yılhahaha ne şarkısı
Cevap sahibi+1 yılİkiye on kala 😄
Cevap sahibi+1 yılGitar çalıyorımda öyle söyledim😁
Soran+1 yılileride piyano ve gitar çalmak da hayallerimin arasında 😄
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmayacaksan buraya atıyım 🙂
Cevap sahibi+1 yılPiyanoda çalıyorum
Soran+1 yılniye ben atıyorum sen at 😁
Soran+1 yılgörmeden inanmam
Cevap sahibi+1 yılAtamıyorum ki mesaj kutun kapalı😄niye atmıyım yoksa
Soran+1 yılhee bende naz yapıyorsun sanmıştım 😅
Cevap sahibi+1 yılHahahah 😄
Cevap sahibi+1 yılYok be
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yılmasallah
Çok stres yapar misin.
06 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılsınavım bitmeden stresim geçmez
Soran+1 yılikisi aynı şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıymetini bilsen nolcak
25 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılbilmem
- +1 yıl
Peki nasıl bilebiliriz kıymetini ne yapabiliriz yani
- +1 yıl
@nurcaninmekani bu ne güzellik
Soran+1 yıl@ölümlüdünya31 thank youu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat şartları
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği