EŞİM AİLEMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR SİZCE BU DURUMDA BENİM YAPTIĞIM DOĞRU MU?

Arkadaşlar merhabalar 32 yaşındayım 3 yıllık evliyiz direk konuyu uzatmadan evlendik ertesi gün gittik babam benden para istedi, abimin düğün borçlarını babam ödemişti ben kendi borçlarımı kendim ödedim, abime ev verdi hatta o evi değiştirdi üstüne kredi çekti vs ben oturduğu evi satmasını payımı vermesini istedim vermedi ev almaya kalktım eksiğim çıktı kredi çekin banada dedim çekmedi 1 tl dahi yardım etmedi eşimle evliliğimizin 6. 7. ayından beri hep soğuklar vs neyse en son babam ameliyat oldu eşim hem hastaneye hem de eve beraber ziyarete gittik eşimin annesi ve babası da geldi annem ve babam dünürlerine nasılsınız ne yapıyorsunuz vs vs soruyorlar ilgi gösteriyorlar torununa ilgi gösteriyor ama eşime ne napıyosun, nasılsın diye sormak yok bi sıcaklık yok eşim ise bak kızım babaanneye geldik geçmiş olsun ne yaptınız diye sorar bu kadar haksızlığa rağmen bide üstüne hep soğuk davrandılar hem ben'ci kafasındalar bende bundan dolayı eşimi karşıma alıp sürekli geldiğimizde tartışmak, bana şöyle dediler böyle dediler diye kavga etmektense bundan sonra ben tek giderim sen gel gelme sana saygı duyuyorum senin yanındayım yapılanların farkındayım bir tarafta ana, baba bir tarafta yar sensin en güzeli sizi bir araya getirmemek gelme huzursuz, mutsuz oluyorsan dedim sizce ben burada son çare olarak bunu doğru yapmışmıyım çünkü araları iyi olsun diye bayağı uğraşmıştım daha önce bende son olarak artık bu kararı aldım. şimdiden teşekkürler

EŞİM AİLEMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR SİZCE BU DURUMDA BENİM YAPTIĞIM DOĞRU MU?