Arkadaş neden durduk yere soğuk davranır?

Erkek kankam iki üç haftadır bana soğuk davranıyor. Eskiden sabahtan akşama kadar konuşurduk, konu bitmezdi, bitse de o yenisini açar ya da uzatırdı. Görüşüp yemek yemek isterdi, arabayı getir gezelim derdi, hediyeler alırdı. Son birkaç haftadır ben peşinde koşmasan iki çift laf etmiyoruz. Ne bileyim gönülsüzce konuşuyor gibi. Konu açtığımda kısa kısa cevaplar veriyor böyle sanki konuyu kapatma derdindeymiş gibi. Cevap vermeye daha çok vakit alıyor. Arıyorum açmıyor. Bana 7/24 müsaitken şimdi bir anda müsait değilim işim var oluyor. Yani slk değilim anladım bir şeyler olduğunu.

Bir şey mi yaptım onu kıracak üzecek diye soruyorum, yok. Bir derdin mi var bir şeyler yolunda mu gitmiyor diyorum, yok. E konuştuğu da yok olsa anlatırdı ki tüm sosyal medya hesapları var bende yani biriyle konuşsa bilirim. Yine de soruyorum, o da yok. Diyorum niye soğuk davranıyorsun o zaman diye, ne oldu bilmiyorum ama arkadaşlığımızı bitirmek istiyorsan ısrar etmem dedim. Yok öyle bir şey soğuk falan değilim kafanda kuruyorsun diyor. Gerçekten soğuk davranıyor bana eskisi gibi değer vermiyor beni saymıyor. Nedeni ne olabilir? 3 yıllık arkadaşız.

Arkadaş neden durduk yere soğuk davranır?