Arkadaşım neden bana soğuk davranıyor?

Herhalde beş veya dört yıl olucak arkadaşligimiz bilmiyorum her şey çok güzel gidiyordu bir ara küçük önemsiz bir konu yüzünden kavga ettik ama sonra bariştik aramız eskisi gibi mükemmel di ben arkadaşımı çok seviyorum ama onun bundan haberi var mı bilmiyorum ona kalmış bu durum ben eskiden çok içine kapanık bir kızdım zorbalanan biriydim kreş zamanlarımda onun için kimse ile konuşmazdim ama sonra liseye geçince çok iyi biri ile taniştim ortak yonlerimiz vardı müzik zevklerimiz hemen hemen aynıydı onunla konuştukça lisede sınıftaki diğerleri ile de sık sık konuşmaya başladim resmen beni kabugumdan çikardi her şey çok güzeldi ama simdi nedense bana soğuk davranıyor iki gündür kötü bir şey demedim kavga ettiğimiz günde zaten konuyu kapattık iki ay önce kavga etmiştik yanlış hatirlamiyorsam ama o konu kapandı en son beraber buluştuk üç dört gün önce her şey çok güzeldi ertesi sabah bir anda soğuk davranmaya başladi benmi çok abartiyorum bilmiyorum ama o soğuk davrandikca hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden kimse ile konuşmak görüşmek istemiyorum ne yapicam bilmiyorum neden bana soğuk davrandığını soramiyorum korkuyorum elimde sadece bir tane arkadaşim var onu da kaybedersem ne yapicam bilmiyorum en çok korktuğum şey belirsizlik ya da bilmemek onun benim hakkımda neler düşündüğünü bilememem çok üzüyor beni benle goruşmek istemiyorsa bunu söylesin ama soğuk davranmasin ama nedenini söylesin bana yeter sizce sormaliyim neden soğuk davrandığını?

Arkadaşım neden bana soğuk davranıyor?