AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Yazık annen narsist ve bu ömür boyu boyle devam edecek velevki evlenmeden her evlenen çok mu becerikli bunlar nasip kısmet
Bana da diyor tamam ben sinirli biriyim de gerçekten sinir bozucu bir konu olunca bile seni kimse almaz he haberin olsun diyor
Hem işin yoksa hem birikimin yoksa hem de evlenemediysen haklı kadın bu yaşına kadar ne yaptın
Annenin bunu demesi çocuklarda zamanla travmaya yol açabir. Araba sürerken bile ehliyeti zorunlu kılan sistem çocuk yapmayıda belgelendirmeli
Hiç merak etme benim rahmetli nenem seni alan ikinci gün idae eder dedi 🤣
Hahaha bu iyimiş
Bak takmıyorum 😃
anneni suclamadan once annen neden senin hakkinda boyle dusunuyor kendini hic sorguladin mi?
😀😀 sorsana anana zamanında 😁😁 ne kadar becerikliydi
Annen narsistik kişilik bozukluğuna sahip olabilir.
Benim annem niye evlenmek istiyon diye kızardı onun yanında durmalıymışım hep hiç istemedi evlenmemi
Evlenmedin mi bu yaşına kadar
Evlendim
Benimki sadece evlensen iyi olur diyordu. Evlendim rahatladı ajdjsj
Benimki de çok gezme kaçıracaklar seni diyor kdkdkxjkx
Her anne böyle değil annenin böyle düşünmesi söylemeside yanlış aldırmamaya çalış
Anneler kızlarının canını sıkmak istemez kötülüğünü istemez ama iletişimleri yanlış olur takma sen
Benim annem bile demedi bunu henüz ama potansiyel var
boṣver takma bence he he de geç
Gülo asla üzülme. Bence cogu anne evladinin evlenmesini cok ister. Fakat tabi annen agir kelimeler kullaninca seninde cok agrina gider. Gayet normal tepkin. Fakat ben 30 yasimda evlendim. Gördügün gibi evde kalmiyor insan 🙏🏼😂🥰 yolun acik olsun.
Bende 30 dan büyükyüm evlenemrdim annem üzülüyor arkadaş 35 den sonra bebek riskli olur diyor falan filan moralim bozuldu
Lanet olsun böyle bir hayata gerçekten
Annen senin hangi özelliklerini beğenmediği için öyle söylüyor?
Keşke bana da annem sürekli deseydi, evlenmeseydim 😅
Anneni al karşına konuş. Neden öyle diyor ki, neyi yapamıyorsun, eksik ne?
Evet ya kızınca her anne söyler. Banada söyler ama zaten evlenmek istemediğim için çok takmam
benim annemde oyleydi, hep beni kucuk gorurdu, hakeretler ederdi. benden nefret ettigini hisserdim. evlendim ve yanindan gidince birdaha yapamadi.
Anneniz yanlış bir üslupla sizi düzeltmeye çalışıyor maalesef.
Annelerin geneli böyledir yaptigin iş beğenmez hiçbir koca istemez diyee soylenirler
Benimkisi de bana erkek yakıştıramıyor ya bu annelerin bir ortası yok
deseydin evlenip senin gibi erkeğe hizmetçilik bakıcılık mı yapayım
Kız takma kafana boş ver ne derse desin bizde bir laf var delikli taş yerde kalmaz diye annendesin
Öyle diyor ki hemen evlen inat yapıp evlenirsin sanıyor bu genellikle ebeveynlerde olan bir durum
Kendisine baksın çok aşağılamışlar heralde görümcesi falan zorbalık bir seçimdir kendisini güçlü hissetmek için başkalarına zorbalık yapan insanlar ezik ruhludur
Halam da kuzenime söyler hep. Seni alan yandı der. O takmıyor annesini 😄 sevgilisiyle tanıştıracak sadece bu konuda biraz tırsıyor rezil olmaktan 😄
benimde annem öyle söyler hep seninle kimse gecinemez falan filan der
Annene de beni ne doktorlar istedi ben yok dedim de sende
aklınca ters psikoloji yapıyor ki bir an önce gidesin
Annen böyle diyorsa vardır bir bildiği. Uzak duralım senden 😄
Bana da öyle diye diye şu tatlı düzgün yakışıklısı halimle evde jakacak hale getirdi
Benim annem de kimseyi bulamayıp görücü usulü evlenebilecegimi düşünüyor. Maalesef böyle anneler çok. Evlenince başımız göğe mi erecek acaba. Her şeyin vakti var. Nasip kısmet.
annem bana senin alan karı yaşadı diyor kız kardeşime sana dediğini diyor güldüm :D
Annen de olsa kadın kadını çekemez unutma. O yüzden kimseye güvenme kendi yolunu çiz.
Benim annemde aynı 😅😂😂 Bu yaşıma kadar halen söylenir. Bekarım bekar gezerim 😅😂😂 Kime ne kime neee
40 yaşındayım 15 yaşımdayken de aynı şeyleri söylerdi evet hepsi böyle. Bazıları keşke anne baba olamasa
Evlendiniz mi
@eeecitahhh evet tabiki ama olmaz olsun böyle anneler aileler
mutlu musunuz peki evliliğinizden
@eeecitahhh Hayır bitirdim iyi ki, geç bile kaldım bunu yapmak için
Anneniz öyle dediği için erken evlendiniz belki de görüşüyor musunuz peki annenizle babanizla
@eeecitahhh öyle dediği için değil zaten cehennem bir hayattan kurtulmak için, ya kendimi öldürecek ya evlenip def olup gidecektim. Hemde çok uzak şehirdi sevmediğim adamı kabul ettim mecbur kendi isteğimle. Tabii karşı tarafa karşı mecbur yılda görüşüyordum fakat babamın bir suçu yoktu annemi asla affedemedim fakat çok küçük olduğum için yine de onu suçlamamistim yıllarca ta ki babam ölene kadar ondan sonra yavaş yavaş annemin gerçek yüzünü gördüm boşaninca da tek başıma bırakıldım annemi artık sildim ölüsünde dirisinde işim yok harcanan evlat ben oldum hayat ona da benim hesabımı sordu ama ben yine de diğer tarafi da bekliyorum. Bunları hak etmedim bu yüzden herkes bedelini öde öde bitiremesin asla affetmeyecegim
bence siz kabul etmek isteseniz de istemeseniz de onun öyle demesinin etkisi olabilir neyse hayat ona da hesabını sordu demişsiniz noldu
kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama merak ettim noldu annenize
Bence böyle bir algı olmamalı her kadın güzeldir sadece dengini bulamamıştır
Erkenden evlenip mutsuz olup boşansam daha mı iyidi demen yeterli
Ben şu an hayatıma güzellik katacak bir beyfendi bekliyorum diyebilirsin :)
Benimde teyzemin kızı var 26 27 yaşlarında annem daha ablam 19 yaşında olmasına rağmen evde kaldın muamelesinde bulunuyor ama teyzemden ya da annemden kuzenime karşı bir şey duymadım yani herkes öyle değil
Yani benim annemde der ama şakasina der ki bence 27 yas cok fazla degil yani sirf evlendim demek icin sevmedigin sana hayirli olmayan biriyle evlenecegine 90 yaşindayken 1 yillik omrunu sevdiginle geçir
Babam öyle... nasıl hissettiğini ÇOK İYİ biliyorum
Size tavsiyem ; annenize " bu sözlerin beni çok incitiyor" benzeri açıklamalarda bulunun. Eğer daha önceden kendisine duygularınızı soylediyseniz ve yine de ayni sekilde davranmaya devam ettiyse bu sefer ses tonunuzu annenizi kirmayacak şekilde bir tık sertlestirerek söyleyin, inanıyorum ki ise yarayacaktır
Ben direkt küfür sayiyorum başka türlü olmuyor
Keşke elimden birsey gelse ya🥲🥲 , gecici sureligine ayrı bir eve çıkın diyeceğim ama haddimi aşmış olmaktan çekiniyorum. 😊
Ben de aynı yastayim ve Ben de aynı şeyleri yasiyorum annem senin yaşındakiler evli sende anca uyu demişti sabah uyandirirken bağırarak.
Üzülme tek değilsin hem sadece annen diyomuş bana herkes diyo 23 yaşındayım bide sne evlenemezsin kocaya bakamazsın evi çekip çeviremezsin karılık yapamazsın hiçbişey bilmiyosun vs vs artık takmıyorum sende takma
İnan benim annem de öyleydi bende 3 gün önce evlendim sonrada ona düğünümden bir fotoğrafla davetiye gönderdim altına da "Sana göndermeyi unutmuşuz kusura bakma." diye ekledim :) hiçte pişman değilim.
Yok artıkkkk aileler gelmedi mi?
@pronickhev7 Benimkiler gelmedi :)
Düğününe anneni çağırmadin mi
@eeecitahhh Hayır
Düğünden önce annenle konuşmuyor muydun
😂 ya kusura bakma konu uzamasını diye yazmadım ama madem uzuyor, eşinin ailesi ailenle görüş diye tepki göstermedi mi ne bileyim tuhaf bir durum
şu an görüşmüyor musun annenle Rabbim seni de bizim gibi durumumuzda olanları da korusun
Evet her kız bu veya benzeri şeyleri duyar. Her insanda eksikler kusurlar her evliliktede problemler olur illa. acaba karşıdaki insanda dört dörtlük mü olucak?
Evet iş yapmazsan onun istediği gibi biri olmazsan ber anne böyle der ki bu yaşına kadar evlenmediysen öyle olmuş zaten
Evlenmek zorunda değilim
Zorundasın demedim ki kimse değil ben senin soruna cevap verdim
Açıkçası karşındaki kişi annende olsa söylediği şeylere ciddiye almamak lazım. Sen kendinden emin ol sadece. Annenin sevgisini bile dolduracak bir adamla tanışabilirsin.
bu doğru benimde annem öyle hatta biriyle görüşsek olmasa sen canım sen kaybettin der sen şöylesin böylesin der oysaki hiç alakası yok böyle şeylerle alcak kişi her türlü alıyor takılma canım
anneniz kötülüğünden söylemiyordur.
üslubudur farklı olan.
hayır anne baba evladına bu şekilde yorum yapamaz yapmamalı... yapıyorlarsa kendilerinden soğuturlar
Soğudum zaten kendilerinden
yani haklısın bence
Bir pskilogtan duymuştum annelerimiz bizi daha iyi zorlamak için bunları yapiyorlar sen eğer annenin söylediğine aldanırsın kendi karakterini bulamazsin
O nasıl anneymiş öyle. 130 kiloyum benim annem böyle seyler demiyor aek
Bana geçen keşke oğlum olsaydı dedi. Bütün çiçeklerim soldu annemde.
Bazı anneler böyledir. Maalesef ailemizi seçemiyoruz. Yalnız değilsin
Anne haklı bildiği var. Hayat değişti. Bilemem evlenme kısırlaştırma yap. Ben mi? Ölümü düşünüyorum
Ney
Sen sus gözlerin konuşsun
Sarhosmusun
Yookkk intihara meyilli biriyim
Neden ne derdin var
Yaşamak dert evlenmek dert yaşlanıyoruz dert iş dert maaş dert. Mezar bile dert. Kız arkadaş bulmak dert. Mezun olduk dert. Bomboş her şey. Ne anlamimiz var ki? Yaşamaktan bıktım. Yalnızım kimseye hesabım yok. Ölümü defalarca hesapladım. Bir tutunacak dalım da yok artık. Buz gibi ev.
Ailen nerede
Herkes yerinde ben tekim. anne baba öldü. Kardeşler kendine emanet bitti defter hesap kapandı
Boş ver olacak olur yorgunum benn bitik
Bence bu düşünceler yanlizliktan geliyor evlensen hayatın yine bir anlam kazanır neden illa ölmeyi düşünüyorsun ki çok mu kolay ölmek Allah’a ne hesap vereceksin yapma hayat yaşamaya değer bak her tarafda insanlar ailelerini kaybediyor daha kaç gün önce otel yandı hepside zengindi iyi işleri iyi maaşları vardı ama noldu hayatlarını kaybediler para çok mu önemli önemli olan saglik saglik
Onlar şimdi diyordur fakir olsamsa ailem yanımda olsaydı bütün servetini önüne dökse bile bir aile yok oldu geri gelmeyecek
Hayatı anlatıyorsun da gel evlenelim yaaa hadi. Neyle? Evet giden gitti. Evlenmek mi? Olmuyor ya olmuyor. Hadi gel Evlenek. Olmuyor hayat öyle değil. Evlenmek için ev araba çok yüksek maaş. Olmuyor ya.
Seni seven senin paran için mi evlenecek eğer öyleyse ozm o kadindan hayır gelmez sırf senin paran için yaninda kalır
Evet yalnızlık lanet şey. Olmuyor ya. Kafama göre de olsa olmazsa da es bulamadım. Sen ne iş yapıyorsun?
Ben de eşim olsun isterdim ben de sıcacık yatagim olsun istedim ben de bebeğim olsun istedim. Bende istedim ama olmadı anladın mı? Bitti yaş geçiyor iyice
1990 doğmuşum
Nasip diye bir şey yok ozaman ve Allah gerçekten adaletli davrananmiyor çok haksızlık yapıyor bilmiyorum ya her şeyin bir zamani var şimdi zaten benim yaşım illerdikce insanın evlenmeye bile niyeti olmuyor benim mesala butün kuzenlerim benden küçük oldukları halde hepsi evlendi çocukları bile oldu
Nasip nasip diyorlar nerde bu nasip mezara girince mi çıkacak ortaya
İntihar mı evet düşünüyorum. Niye neyim var? Gel eşim olacaksan konuş. Hakkin olsun yoksa herkes aynısını diyor. Yalnızım artık yaşam ağır geliyor. Bıktım artık. Özlemekten hasretten. Acıları bitirmek istiyorum. Ya gel ya da konuşma. Ölü izle
Hiç kiz arkadaşın olmadı mı
Karım olacak yaz mesaj kutum açık.
Oldu ama Cook oldu. o fa platonik
Allah gönlüne göre versin ben evlenmeyi düşünmüyorum
Bence erkekler daha kolay bulur
Sus gözlerin konuşsun boş ver ölen ölür kalan kalır takma kafanı
Sen haklısın ben haksiz
Yapma bence
Olan olur hayat yaşıyoruz bir gün bitecek bakalım zamana bıraktım tak ederse bitiririm etmezse etmez o kadar basit
Bazı insanların neden hayatı dört dörtlük Allah bazilarina hiç dert vermiyor
Sakin o canım annene bakipta evleneyim deme
Öyle demiyor ama hep milletin kızı şöyle iyi, böyle iyi diyerek kıyaslama yapıyor...
Anneler böyle konuşabiliyor bazen nedenini sordunmu
Benim annemde o kezban bile buldu sen bulamadın dedi bana
Bu ağır olmuş