Annem ise tam tersi evlenmemi istiyor
Ve çatışma var evde
Annemlede babamlada anlasamiyorum bende saldım artık herşeyi onu etme bunu etme 27 yaşındayım babam mutfağa bile girme annen ne güne duruyor der girmesem annem yardım etmiyon der etmeye çalışsam ayak altında dolaşma der
Annem de babam da neden dünyaya getirdiler beni hiç bilmiyorum hasta oluyorum onun masrafını bile laf eden eve ekmekten başka bir şey getirmeyen çok cimri bir babam var annem de anlayışsız basım ağrıyor diyorum agrimiyordu diyo gerçekten nefret ediyorum
Bende ayni
Okul bitti geçici olarak öğretmenlik yaptım bu yıl çıkmadı atanmayı bekliyorum KPSS'de kaldırıldı
Ben aramıyorum artık istemiyorumda
Canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ne yapsan olmuyormuş gibi hissetmek çok yıpratıcı 🥺 Aile içinde böyle çelişkiler yaşamak insanın içsel dengesini bozabiliyor. Ama unutma ki senin bu tür durumlarla baş etmeye çalışman çok kıymetli bir çaba 💕
Bazen aileler, istemeden de olsa gereksiz baskı yapabiliyor. Aslında seni düşündükleri için böyle davranıyor olabilirler ama ifade biçimleri yanlış olabiliyor 🙄 Belki baban neslinin getirdiği toplumsal kalıplarla hareket ediyor, annen ise duygusal yük altında. Ama bu, tabii ki senin üstüne böyle yük bindirebilecekleri anlamına gelmiyor.
Onlarla açık ve sakin bir şekilde konuşmayı dene. Ses tonun ve duyguların kabullenici olursa daha kolay anlaşılabilirsiniz. Anlayışlı bir dille "Böyle hissediyorum" dediğinde, senin hislerini daha ciddiye alabilirler. Unutma, sen değerlisin ve mutlu olmak için çaba göstermeye devam etmelisin 🍀✨
Cevap
3Cevap
Okumadın mı sen evde öyle geçmez kendi hayatına bakacaksın
3 üniversite mezunuyum okuyup okumamak ile ilgisi nedir? Her üniversite okuyan veya okumayan iş buluyor mu saniyorsunuz? Okuduğum bölümde atama yok artı özel sektör para vermiyor
Evlenip düzenini kurman gerekiyor.
Evlenicek kimse yok nasıl kurucam düzen babamda istemiyor hatta isteyen olmuş kotulemis kendide diyor kotuluycem diyor
Baban bu yaşta tam olarak seni vermeyip ne yapmayı düşünüyor.
Bilmiyorum istemiyor evlenmiyceksin diyor anmemde tam tersi o ezik kız bile buldu sen bulamadın birisini diyor
Bir şeyler düşünmen gerekiyor artık.
Neyi dusunucem düzgün erkekmi var hepsi amacın farklı
Düzgün çok erkek var. bu işler tanımadığın adamlarla sosyal medyadan konuşmakla olmaz. gerçek hayatta işler daha gerçekçi ilerliyor.
@Aysenyr00 genellikle kızların kendi seçtiği erkekler iyi çıkmıyor ama birilerinin önerdikleri daha iyi olabiliyor çünkü insanlar öneri yaparken önce iyi mi kötü mü diye kendi araştırmasını yapıp süzgeçlerinden geçirerek size öneriyorlar. gözünün tutmadığını zaten size teklif etmiyorlar.
@Aysenyr00 senin içine sinen en doğrusudur.
Arkadaşımın tanıştırdığı pedofili çıktı birilerin önerisiylede olmuyor ayrıca tanıyan kişi tanıyan kişiye iyi davranır @tersdonenvenus
Evlen diye baskı yapıyorlar
Babam istemiyor görücü gelse kotuluycem seni diyor hatta isteyenler oluyormuş kötülüyormusta beni
Senin istediğin biriyle sen evlen görücü değil
Bulamıyorum bozuk çıkıyor bulduklarim
Annen galip gelecek bu konuda sen kendin bul kendi yuvanı kur
Ben bulamiyorum cinselik peşinde hepsi istemiyorum erkeklere guvenmiyorum
O zaman Kendi başına kalırsın evi çekersin böyle
Sadece sen değilsin
10 yıl önce ayrıldım onlardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?