Ailemle anlaşamıyoruz?

Merhabalar bu soruyu gördüyseniz lütfen sonuna kadar okuyup düşüncelerinizi tavsiyelerini benimle paylaşır mısınız konuya geçiyorum... Ben bu yıl üni kazandım sonuçlar da açıklandı ve en geç 1hafta sonra kayıtlar için Giresun'a gitmem gerekiyor normalde annemle gidecektim ama annemle üni kazandigimi öğrendiğim gün kavga ettik aile içi sebeplerden şu an çok kötü kavgaliyiz diğer yandan da babam üniversitede yurtta kalmamı istemiyor annem de istemiyor servis ayarlayalım okula evden git gel diyorlar bir de küçük bebek kardeşim var annem çalıştığı için sabahları çocuğu bak akşam arabayla gidersin okuluna diyorlar ben bu şekilde çok zorlanacağimi biliyorum aradaki mesafe arabayla 2bucuk saat ve derslerim akşam dersleri ne kendime vaktim kalacak ne de verimli ders calisabilecegim bir yandan da evde hep kavga ettiğimiz için başka bir yerde kalıp sadece derslerime adapte olmak istiyorum ama bu isteğimi hiçbir şekilde ifade edemiyorum düşüncelerime saygi duymuyorlar 20 yaşındayım ve cocukmusum gibi davranıyorlar diğer derdim de annemle kavgaliyim ve kayıt yaptırmaya nasıl gidicem bilmiyorum
Ailemle anlaşamıyoruz?