Bazen öyle şeyler olur mi insan keşke hiç tanımasaydım der.. Siz hiç bu cümleyi kullandınız mı? Hayatınızda böyle dedirten insanlar oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHer insan kendimdeki bilinmezliğimi ortaya çıkardı, kendimden bile sakladığım yönlerimi, itiraf etmekten korktuklarımı insanlar sayesinde gördüm, kimisi şefkatle yaklaştı ve benim yüreğim o şefkatle yaklaşanları hiç unutmadı, kimisi de art niyetli değildi lakin ben öyle zor şeyler yaşadım ki, şeytanlarla uğraştım ki normal söylenen bir sözü bile farklı yorumladım, meğerse haksızlık yapmışım, halbuki söylediği söz de, yaklaşımında ne vardı , ben de haklıyım ama çünkü şeytanlarla muhatap olan bir insan normal söylenen bir sözü yaralayıcı algılayabilir, insanın şeytanlığını görmüş birisi nasıl kendisine normal bir şekilde yaklaşan kişinin davranışını art niyetli olarak algılamasın ki, ben de haklıydım, yanlış anlamakla, sonra bakış açım değişti, değiştim ve haksızlık yaptığım insanları gördüm, kafamın içinde haksız yere yargılamışım kimilerini, halbuki söyledikleri söz de bir fenalık yokmuş, nasıl bu kadar yanlış anlayabilmişim diyorum şimdi.
Velhasılkelam tanımaktan pişmanlık duyduğum kimse olmadı, şeytanlar sayesinde, kuklalar sayesinde iyinin değerini anladım , kendi değerimi anladım , tecrübe edindim, gönül gözüm açıldı, hissiyatım arttı, iyisiyle kötüsüyle tanıdıklarım sayesinde oldu bunlar , kimisine hakkımı helal etmeyecek olsam da tanıdığım için pişmanlık duymuyorum. Allah'a havale edip yoluma bakıyorum, kimsenin o pis gözleriyle değil Yaradan'ın şefkatiyle bakıyorum kendime13 Yorumla- 1 yıl
En güzeli olması gereken de bu.. 👏🏻
- 1 yıl
Evet, en güzeli Allah'a havale etmek🌸
- 1 yıl
Kesinlikle Allah 'ın adaleti en güzel şekilde yerini bulur..
En İyi Cevaplar
Tanıdıkça diğer insanlara daha temkinli oluyorum. Bugün farkettim de kimseyi kaldıracak gücüm kalmamış, tahammülüm kalmamıs, çok kişi iki yüzlü çok kişi bencil çok kişi sana başka diğerine başka ne biliyim ne gerek var oysa, surda iki gülüp eğlenip sonumuz toprak olacak bir dünyada değer mi? Diye düşünüyorum. Bide affedip alttan alıp anlamaya çalıştıkça daha arsız oluyor insan oğlu, bugünden sonra bir karar daha aldim artık herkes hakkettiği yerde kalmalı. Hatır gönül bitti bende. Sahne onların olsun.
54 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle canım kimse için değmiyor ne yazık ki..
- 1 yıl
Hayırlısı olsun.. Hakkedene hakkettiği gibi işte.. Bende de öyle artık..
1 yılOldu evet. Özellikle akrabalarımdan oldu. Teyzem ve eşi kesinlikle olmaması gereken iki insan. Yıllarca bahçe komşumuzdular bize yapmadıkları eziyet kalmadı. Oysa ki 2000 yılında bahçeyi biz kendimiz almıştık onlar da alsın diye öne olduk ve yardım edip onlara da almaları için imkan tanıdık. Aynı bahçeyi ikiye böldük dörtte birini ondan aldı üçte birini biz aldık. O gün bugün kavgalar eksik olmadı. Babam bahçeyi aldığı günü de lanet etti onlara verdiği güne de lanet etti. Yıllarca üzdüler bizi. Yani en başta tanımam gereken bir insan onlar. Gerçekten şu anda onlardan başkası için böyle bir düşüncem yok. Her ne kadar akraba desen kendi kanından bir insan desen de sabır da bir yere kadar. Bir de hem anne hem baba tarafından akraba oldukları için atsan atılmıyor satsan satılmıyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef böyle şeyler hep en yakınından geliyor zaten..
1 yılHayatım boyunca kullanmadığım bir kelime bu. Kısa vadeli duygusal boşluklarda kendimi tutamayıp dediğim olmuştur. Ancak akıl başta olduğunda bunu kullanmadım.
İnsanları tanımaktan pişmanlık duymadım. Kimsenin arkasından sövmemek adına ve keşkeler içinde bogulmamak adına, kendime yaptığım iyilik sayarım.
Ne eski dostların arkasından laf ederim, ne de eski sevdiklerimi ulu orta linçlerim.
Belli yaşa gelmiş ve hala birilerinin arkasından söven şahsiyet mağdurları, kendini sorgulayacak bir beyine mutlaka erişmeli.
17 Yorumla- 1 yıl
Ağzına sağlık ne kadar güzel söyledin.. Asıl olması gereken de bu zaten..
- 1 yıl
Sağol.
Ben gidiyorum hakkını helal et. - 1 yıl
Nereye gidiyorsun..
- 1 yıl
Kahve yapmaya.
- 1 yıl
Dalga mı geçiyorsun.. 🙄
- 1 yıl
Yok yahu, iş çok kahve şart..
- 1 yıl
İyi bakalım öyle olsun.. Kolay gelsin.. 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, hepimizin hayatında böyle anlar olmuştur 😌. "Keşke tanımasaydım" dediğimiz insanlar aslında bizim için birer ders gibidir. Onlar sayesinde sınır çizmeyi öğreniriz, kendimizi korumayı biliriz. 💪 Bazen zor gelse de, bu insanlardan bir şeyler çıkarıp yolumuza devam etmek en güzeli.
Evet, ben de zaman zaman böyle hissettim. Ama sonra şunu fark ettim: O insanlar hayatıma bir şekilde dokunmuşsa, benim güçlü bir versiyonumu yaratmama yardımcı olmuş olabilirler. Herkes bir öğretmen aslında 🌻. Umarım senin için de zamanla bu hisler geçer ve kalbinde yer sadece güzelliklere kalır. 🌟💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
30Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet o kadar çok oldu ki maalesef.. ama en azından karaktersiz olduklarını anlamış oldum ve sildim hayatımdan.
10 Yorumla
1 yılYok ya ben nankör bir insan değilim mutluyken mutluydukta mutsuzken mi aciz olalım, kırgınlıklarım var hiç haketmedim bazı şeyleri keşke diyorum böyle olmasaydı, olsaydıda farklı şeyler olsaydı diye düşünmüşümdür hep. Hiç beklemediğin birinden kırılmak o yapmaz böyle şeyler diye avutmuşum kendimi ama günün sonunda yine ben üzüldüm..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılEvet böyle bir insan oldu hayatımda 23 yıl arkadaşlık yaptığım dostum dediğim bir canlıydı ona insan diyemiyorum çünki hala aklıma geldiğinde üzülürüm.
15 Yorumla- 1 yıl
O kadar yıldan sonra mı.. 😳Diyecek bir şey bulamadım..
- 1 yıl
Aynen oluyor ya insan böyle bir canlı iyi tanırım insanları, iyi sandığın İnsnaların birçoğu eline fırsat geçmemiş kötülerdir.
- 1 yıl
Yine de o kadar kötü düşünmemek gerek..
- 1 yıl
Yok yok insan böyle bir şey kimin iyi kimin kötü olduğunu menfaatlerin çakışana kadar asla bilemezsin ama ben çizgimi bozmam ben değil karşımdaki beni kaybeder hepsi bu.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle..
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAma firuze beni sakın affetme. 🙆♀️ oldu, keşke tanıdığım gibi kalabilselerdi.
23 Yorumla- 1 yıl
maalesef onu beceremiyorlar..
- 1 yıl
Rol yapmayı beceriyorlar da, onu beceremiyorlar.
- 1 yıl
Onu çok iyi yaparlar tabi..
1 yılSanırım oldu..
Ama yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim..111 Yorumla- 1 yıl
Kuzum benim.. 🥰
- 1 yıl
Canimmmm..💙💙
- 1 yıl
Hiçbir şey için üzülmeye değmez..
- 1 yıl
Değmiyor balım, bunu görmüş oluyoruz işte..
- 1 yıl
Canımızın yanmasına izin veriyoruz işte..
- 1 yıl
Sen bı de karşi tarafı gör..😅
- 1 yıl
Bilmem ki nasıldır.. 😂😂
- 1 yıl
Üffff haşattt..😅😅😅
- 1 yıl
Hadi be.. 😂😂 Geçmiş olsun o halde.. 😂😂
- 1 yıl
Çok amin..😂
- 1 yıl
😂😂
1 yılOldu tabi bi kadin vardı iş yerinde kıskanç ötesi bir şeydi ayy gitti de huzura erdik🤭
13 Yorumla- 1 yıl
Gözün aydın canım.. Öyleleri bizden uzak olsun..
- 1 yıl
Teşekkürler, evet kendi çaplarında tepinsinler.
- 1 yıl
Kesinlikle..
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılEvet tabikide oldu
Keşke tanımasaydım keşke yolum hiç kesişmeseydi dediğim sadece bir kişi oldu.121 Yorumla- 1 yıl
Herkesin olmuş sanırım..
- 1 yıl
Evet kesinlikle 💯
- 1 yıl
Senin var mı?
- 1 yıl
Balamir seni tanımasaydım diyorum diyormuş birde 🤣🤣🤣🤣😱😱
- 1 yıl
Var maalesef.. Ben bir insana kolay kolay böyle söylemem söylüyorsam mutlaka büyük bir sebebi vardır..
Yok be sana durduk yere niye öyle söyleyeyim.. 😅 - 1 yıl
Hepimizin varmış demek ki yapacak nirşey yok
Onlar kaybettiler..
Söyleme tabi ya🤣 - 1 yıl
Aynen öyle herkesin varmış.. Yolları açık olsun ne diyelim.. 😅😅
- 1 yıl
Amin😂
- 1 yıl
Yeni bir soru sordum şimdi gelmek istermisin?
Bulamazsın bu defa 🤣🤣 - 1 yıl
Bulamazsam nasıl geleyim.. 😅😅
- 1 yıl
Nasıl buluyorsun ya😱😂
- 1 yıl
Meslek sırrı.. 🤣🤣
- 1 yıl
Öğret bana ya 😂🤣🥳
- 1 yıl
Neden.. 😅😅
- 1 yıl
Yav ne olacak öğret işte 🤣
- 1 yıl
Yazdım ya.. 😅
- 1 yıl
Tamam 🤣
- 1 yıl
Senin sayfaya geldim😂🤣
- 1 yıl
hoş geldin.. 😅😅
- 1 yıl
Hoşbuldum 🤣
- 1 yıl
😅😅
Düşünüyorum düşünüyorum da var mı Yok ya insanlarla çabuk konuşan kaynaşan her zaman ilk adımı atan kişiyim böyle bir şey varsa da kendi hatam hatalarınla da öğreniyorum o yüzden hiçbir şeyden de pişmanlık duymuyorum
10 Yorumla
1 yılOldu , eski esim.
Oglumda buyuk ihtimal babasi icin ayni seyi soylicektir.
Buyumesin , buyumek hicte guzel birsey degil. Annem babam keske beni yeniden buyutseler.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Evet, söylediğini yalanlayan , ağzından çıkanın arkasında duramayan böyle iyi insan rölünü oynayan ikiyüzlü birini tanıdım iyi niyet, anlayış göstermek bile boş.
10 Yorumla
1 yılOldu evet ama değişen bir şey yok, olacağı varmış olmuş, yaşanması gerekiyormuş yaşanmış diyorum napim.
10 YorumlaOlmadı.
Lanet ettiğim kişiler oldu ama iyi ki tanımışım da karaktersiz insanları daha net öngörebiliyorum artık.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİyi kötü tanıdığım herkesten memnunum. Sadece bir kişi var ki, ölseydi karşıma çıkmasaydı diyorum.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Evet oldu insanı insan yapmaya calistik meğersem insan değilmiş
13 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar güzel söyledin..
- 1 yıl
Rica ederim..
Herkes keşke böyle bir aile ve ortama denk gelmeseydim farklı bir hayatım olsaydı
10 Yorumla
1 yılOldu tabi ki kendisiyle 8 aydır konuşmuyorum
10 YorumlaOlmadı çünkü iyi ve kötü her tecrübe bizi olgunlaştırır
10 YorumlaDemedim. Zira kimi ders vermek için gelmiştir kimi de ders almak.
10 Yorumla
1 yılEvet, hayatımda keşke hiç tanımasaydım dediğim insanlar oldu. Bazen bazı kişiler, sadece zaman kaybı veya enerji düşmanı olabiliyorlar. Ama her insan bir şeyler öğretir. Bu ayrıntıyı es geçmeyelim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOldu olmadan gidesiceler😩
11 Yorumla- 1 yıl
Gitsinler de dönmesinler inşallah..
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oldu tabii ki, bazıları çöp kutusunu boyladıama.
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle olması gerekiyor.. Hakkedene hakkettiği verilmesi gerekiyor..
1 yılAh tatlım (🤪🤪) evet oldu
19 Yorumla- 1 yıl
Yapay zeka olmaya mı niyetlendin.. 😅
- 1 yıl
Öyle yaptım evet 😂😂
- 1 yıl
Farkettim.. 😂
- 1 yıl
Bundan sonra sana özel böyle 😀😀
- 1 yıl
Yapay zeka olarak kaydediyorum hemen.. 😅😅
- 1 yıl
Yatay Zeka olsa olur mu 😂😂 öyle kaydet
- 1 yıl
Tamam öyle kayıt edildi hiç merak etme.. 😂😂
- 1 yıl
👍🏻👍🏻🤪🤪
- 1 yıl
, 🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oldu maalesef
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılOldu zaten yoklar artık
10 Yorumla
1 yılEvet ve nedense etnik kokenleri ayni
10 YorumlaSadece bir kişi
10 YorumlaAyy olmaz mı.. Ne gereksiz insanlar tanımışım
10 Yorumla
1 yılOldu ve tecrübe de oldu 😃
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmuştur ama umrumda olmaz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOldu, olacaktır da. Dehleyip yoluma devam ediyorum
10 Yorumla
1 yılVar tabiki eski patronum
10 Yorumla
1 yılHayır şu an düşündüm yok yaa
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı.
u 1 yılYok hepsi bana bir şey kattı
10 Yorumla
1 yılHerkesin muhakkak olmuştur...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Baya hem de
20 YorumlaOldu
10 YorumlaÇoooooook saymakla bitmez
10 YorumlaO kadar çok var ki
10 Yorumla
1 yılOldu
10 YorumlaÇok...
10 Yorumla
1 yılOldu
10 YorumlaTabi ki oldu
10 Yorumla
1 yılEvet oldu
10 YorumlaEvet oldu valla çok
10 YorumlaBir tane oldu
10 Yorumla
1 yılÇok oldu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmuştur illa ki
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Var tabi olmazmı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Oldu maalesef ki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oldu..
10 YorumlaÇok oldu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılCok oldu
10 Yorumla
1 yılBen hayatımda hiç kimse ile tanışmadım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılOldu
00 Yorumla
1 yılTanımaya devam ediyoruz
00 YorumlaÇok oldu
10 YorumlaFazlasıyla oldu
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hayatınızda keşke hiç tanımasaydım dediğiniz insanlar oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım