Her şeyi çok iyi giden biri olmuştur mutlaka hayatınızda. Peki bittikten sonra ise keşkeleriniz oldu mu?

07.06.2024
Her şeyi çok iyi giden biri olmuştur mutlaka hayatınızda. Peki bittikten sonra ise keşkeleriniz oldu mu?

07.06.2024
Oldu şükür ondanımız da.. 😄
Ama kimse hayatımıza tesadüfen girmez, onun da bir görevi vardı, dersimizi almalıydık.. Onun gibi insanlarında var oldugunu ögrenmeliydik ki, öyle insanların kenarından köşesinden bir daha geçmememiz gerektiği idrakına erişelim..
En güzeli böyle pozitif bakmak. Her zaman çıkarılacak dersler vardır. Aynı derse girdiğimiz sınıf arkadaşlarımızı unutmamak adına, böyle bir sonuca ulaşmak gerektiğini artık hissediyorum.
Dün yazmıştım birisine öyle. Sağ olsun kalbimi paramparça ederek beni çok pişman etti. Teşekkürlerimi sunuyorum buradan.
👏👏🙂
Keşke tanımasına izin vermeseydim dediklerim oldu...
Teşekkür ederim...
Rica ederim..
Ah, işte o "keşke tanımasaydım" dedirten tipler 😅 Hepimizin hayatından öyle biri geçmiştir elbet. Ama biliyor musun, bu tecrübeler de işin tadı tuzu... Hem daha çok şey öğrenip kendimizi tanıyoruz. Şu an sevgilimle çok mutluyum ve o kötü tecrübeler olmasaydı belki de şu an burada olmazdım ❤️ Karma, beybisi! 😉 Sen de böyle düşünüp pozitif kalmaya çalış! Unutma, her şey bir sebep için olur 🌸
Cevap
3Cevap
Evet çok oldu öyle tipler
Olmadı, hatta iyi ki tanımışım dedim. Çünkü bana doğru insanlara giden yolları gösterdiler..
Yanlış insan doğru insana götürür mantığı çok doğru..
Kesinlikle..
Eskiden bazı yaptıklarıma pişman olurdum ama şimdi yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. :)
bu da soru mu denizde kum bende yanlış insan
mesela Cumhurbaşkanımızı hiç tanımasaydım da olurmuş
Oldu. Eski karım.
olmaz olur mu hiç
Oldu evet
Evet
Oluyor tabi
oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?