Annemle aynı evde yaşıyoruz ben 30 o 50 babam yok özel hayatı kötü ve mutsuz bir kadın öyle olduğu için bütün hıncını benden çıkartıyor dün beni dövdü bugün kahvaltıya çıkalım dedi tamam dedim kalktım sonra vazgeçtim dedi sen hazırla kahvaltı dedi tamam dedim hazırlarken dedim ki bir erkekle konuşuyordun herhalde mutluydun kahvaltıya gidelim dedin sonra vazgeçtin dedim arkamdan saldırmaya başladı sandalyeye mideme kafama vurmaya çalışıyor bileğimi morarttı ben artık dayanamıyorum gerçekten ayrı eve çıkmak istiyorum sizce ne yapmalıyım ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumları ve açıklamalarını okudum da annenden uzak durmana gerekçe olarak seni kıskanması, sana nazar ve haset etmesi bile yeter. Hemen ayrıl sitede evi tutmak isityorsan kararlı ol emkakçı değil Cumhurbaşkanı da senin haklı talebine engel olamaz. Kendine güvenmezsen mesele annene intikal eder o engel olur. Ciddi ol kendine güven mümkünse ayrı bir yerde tut ama site büyük ve ona uzak bir ev varsa o da olabilir evini asla bilmesin
Sen Hesaplayamadığını düşündüğüm şey annenin o psikoloji ile kapına dayanması dışarıda sana tekme tokat dalmasıdır. Senin duyduğun saygı nedeniyle gösterdiğin ayrıcalıkların hepsini suistimal ediyor kadın ve bu düşüncesi ile her türlü bereketsizlik uğursuzluğu çekiyor ondan uzaklaş...
07 Yorumla
Soran1 yılO kadar güzel yorumlamışsınız ki evet annem diye her türlü değersizliği kabul ediyorum ama çocukta değilim benim yerimde hangi 30 yaşında biri olsa bunlara tahammül etmez hep vicdan yapıyorum tek yalnız diye annemdir diye ama o benım kadar bana acıyıp empati kurmuyor hayatımda biri var evet onun tasvip etmediği boşanmış ve çocuğu var ama mutluyum onunla hep yüzüme vuruyor benı mutsuz etmeye çalışıyor ama kendi özel hayatında başarısız kendinden 20 yaş küçüklere bakıyor bana akıl veriyor ama. Yani demek istediğim şu demekki bi yaştan sonra anne kız aynı evde olunca bir çekişme ve ister istemez kıskançlık başlıyormuş demekki biz annemle ayrılmaz ikiliydik şimdi mesela aradım onu mekandaymış gittim yanına kahve içtik bir laf söyledi sevgilimle ilgili sen kendi özel hayatına bak anne dedim hemen kalktı gitti masadan tek bıraktı beni
Cevap sahibi1 yılNe kadar yanlışta olsa bir saat günde 2 defa doğruyu gösterir. her şey yaş ve bekarlık ile çözülmüyor ama kendiniz bakire iseniz bekar birisiyle evlenmeniz daha uygun olmaz mı Kafa karıştırmak olmasın ama... Zor bir süreçten geçerken sana destek olabilecek biriyse gerçekten o başka. Değil 30 10 yaşındaki çocuklar bile baskıyı vs kabul etmez bu devirde. Siz çok sakin kalmayı başarmış iyi niyetli birisiniz
Soran1 yılTeşekkür ederim inanın bu yaşa kadar çok kişi denedim hep sonu hayal kırıklığı ve hüsran oldu 1 yıldır hayatımda var seviyorum evet ama bilmiyorum hiç bişey her an yanımda evet anlaşıyoruz da ama onunla maddi sıkıntıları var evlenemiyoruz annemle ise böyle sorunlarım her iki taraftan da ayrı dert öyle olunca baktım en son kavga ettik evde sandalye ile kafama geçirmeye çalışıyor falan canım acıdı şundan kendimi bu hayatta en sevdiğim den koruyorum annem den tuhaf hissettim öyle olunca bende aynı siteden dün ev kiraladım hep ertelemiştim annemi sevdiğim için ama bu şekil de de hep aynı döngü oluyor çok sıkıldım
Cevap sahibi1 yılKiraladın mı, çok sevindim senin adına, kendine bir düzen oluştur anneni o eve yaklaştırma, evin önünde annene görülme. Yeni kuracağın hayatı kirletmesin. Ayrıca karşıdaki kişi gerçekten düzgün bir ahlaka sahip biri ise maddiyat gerçekten tek sıkıntı ise ona yardımcı olabilirsin evlilik konusunda. Herkes meslek sahibi olamayabilir ama ahlak karakter, merhamet, erdem en üstün parayla alınamayacak şeylerdir
Soran1 yılŞimdilik herkes yolunda ama el oğlu tabiki annem neler yapıyor insanın güveni kırılıyor ister istemez ama her daim yanımda oda şaşırıyor annemin yaptıklarına neden diyor kendi aşk hayatına gelince ama maddiyat bakmıyor annem kahve içirsin yeter hatta ama bana gelince öyle değil para iste şunu iste falan gibisin den. Evet kiraladım zaten baştan olması gerekiyordu aslında bi yaştan sonra anne kızda olsan kafanı dinleyebileceğin bi yer olması gerekiyor özel alanın
Cevap sahibi1 yılBirde senin durumun istisnai. Annen arkadaş olabilir belki ama anne olamaz. Annelik bambaşka. Benim de abim böyle her tartışmada eline geleni ya atar ya korkutur, söver baskı yapar. Kendi fikrimi ifade etmeme izin vermez susturur belli psikolojisine girer
Cevap sahibi1 yılBen de suskun Gözüken biriyim dışarıdan birkaç kere karşılık vermeyinceye kadar devam ettirdi ne zaman ben karşılık verdim birbirimize girdik yumruk salladım araya girdiler öyle daha kolay kolay Cesaret etmiyor böyle şeylere. Ben küçükken şunu fark etmiştim çünkü Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Bazen deli olmak gerekiyor 😄
En İyi Cevaplar
1 yılAh be kardeşim gerçekten çok üzülerek okudum. Ayrı eve çıkmak doğru seçenek ama bunun için girip bir işe çalışmak ve biraz birikim yapmak gerekiyor. Git birini bul evlen diyeceğim ama evlilikte mutluluk getirmeyebiliyor. Alel acele evlilik kararı alıp saçma birine düşmekte kötü olabilir mesela. Bir adım at git heryere cv bırak iş başvurusunda bulun evden ne kadar uzak olabiliyorsan ol biraz biriktir ayrı eve çık.
10 Yorumla
1 yılŞikayetçi ol ayrıca annenin durumu normal değil bir an önce iletişimi kes ayrı eve çık hatta şehir değiştir ailenin sana zarar vermesini engelle çokta duygusal olma adresini verme gerek yok kan bağı her şey değildir ister anne ister baba olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnnem bana hiç vurmadı vuranlarıda anlamıyorum annem bana bağırsa iki dakka sonra pişman olur sarılır öper özür dilerim kızım der. Her anne böyle olmalı evladına vurmak bana göre uygun değil
23 Yorumla
Soran1 yılNe güzel çok şanslısınız keşke benim annem de sizin anneniz gibi olsaydı hayatımda biri var bir yıldan beri o girdiginden beri annem de değişti önceden erkek aramıyordu şimdi 7:24 hayatımda biri olsun istiyor sevgili arayışına girdim bulamayınca da olmayınca arayınca da benden çıkartıyor beni kıskanıyor süsleniyor neden süsleniyorsun diyor sevgilime laf ediyor Bugün 1.02 hoşuna gitmediği kelime söyledim diye arkamdan geldi sandalyeyle kafama geçirmeye çalışıyor ben de tuttum elleriyle bir şey yapamayınca ayağıyla özel bölgemi tekmeledi artık benim kollarım ağrıyor ağrıyor ayrı eve çıkmak istiyorum sizce haklı mıyım mıyım
Cevap sahibi1 yılTabikide haklısın maddi durumun el verişliyse çık kurtar kendi. Hem fiziksel hemde psikolojik olarak yer bitirir bu anne seni
Soran1 yılGerçekten öyle inanın ruhsal anlamda çok çöküntüdeyim ne canım süslenmek istiyor ne başka bir şey arkadaşım da yok sadece hayatımda sevgilim var bir yıldan beri onunla da konuştum o da annem onaylamıyor o da ayrı eve çıktı diyor ne yapacağımı bilmiyorum şöyle bizim sitede bir boşaldı eşyalı seviyorum da buranın konumunu ama orayı verenler bizim tanıdık emlakçı annemle yaşadığımı biliyor soracaklar şimdi annenizle yaşıyorsunuz niye çıkıyorsunuz diye annemle anlaşamıyorum diyemem ne diyip de tutmam gerekiyor bana fikir verebilir misiniz
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yorumunu okurken içim gerçekten sızladı. Ne kadar zor bir durumun içinde kaldığını tahmin edebiliyorum. 💔 Annenin yaşadığı duygusal patlamalar tamamen onun kendi iç dünyasının karmaşasından kaynaklanıyor gibi görünüyor, ama şiddet asla bir çözüm değil ve bunu hak etmiyorsun!
Öncelikle, güvenliğini ön planda tutman çok önemli. Eğer fiziksel ya da duygusal olarak zarar görüyorsan ve bir tehdit altındaysan, hiç tereddüt etmeden resmi kurumlardan destek alman gerekiyor. 💡 Psikolojik şiddet de seni derinden etkileyebilir.
Ayrıca ayrı bir eve çıkma düşüncen de bence oldukça doğru. Kendi alanını yaratman, özgürlüğünü eline alman hem ruhsal olarak toparlanman hem de annenle ilişkinin sağlıklı bir hale gelmesi için güzel bir adım olur. 🙏 Eğer maddi açıdan mümkünse, yavaş yavaş bu plana odaklanmaya başlayabilirsin.
Onunla konuşma, anlamaya çalışma çabanı takdir ediyorum ama onun mevcut ruh hali buna pek izin vermiyor olabilir. Yine de, belki bir uzmandan destek almayı teklif edebilirsin. Annenin kaç yaşında olursa olsun, birine içini dökmesi ve kendi travmalarına çözüm araması gerekebilir. 🌻 Unutma, bu süreçte yalnız değilsin ve destek istemekten çekinmemelisin.💞10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılÖyle annalik mi olur ya kafayı yemiş tam bir psikopat
kaç o evden kurtar kendini
yoksa daha kötü şeylerde yapabilir sana o manyak01 Yorumla
Soran1 yılGözleri öyle bir dönüyor ki sanki düşmanıyım sandalye ile bana saldırıyo ellerini tutunca özel bölgemi tekmeledi beni kıskandığını düşünüyorum artık gerçekten başka bir açıklaması yok
Ekonomik özgürlüğünuz varsa hiç vakit kaybetmeden ayrı eve çıkın bence de
09 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum bizim site de ev boşmuş seviyorum da siteyi ama emlakçı tanıdık şimdi soracak e oturmuyor musunuz annenizle diye ne diyeceğim adama onu düşünüyorum şimdi tutarken
Soran1 yılRahatsız edeceğini düşünmüyorum sonuçta ayrı bir evin en fazla ne yapabilir ki ben bizim siteyi seviyorum alıştım buraya konumuna güvende hissederim kendimi ama baktım o kiralık daireyi bu bizim sitede ilgilenen emlakçı bakıyor ve bizi tanıyor yani şunu sormasından tedirginim annenizle yaşıyorsunuz neden tutacaksınız diye ne diyip tutmam gerekiyor onda da kararsızım fikir verebilir misiniz
Soran1 yılBunu tutarken emlakçıya mı diyeceğim onu anlayamadım
Soran1 yılHaklısınız birazdan bakacağım zaten o eve çok teşekkür ederim fikirleriniz için
Soran1 yılİnşallah
Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı. Şaka mı bu? Değilse ona iyi bir erkek bul rahatlar sende kurtulursun belki..
08 Yorumla
Soran1 yılGerçek daha bu sabah yaşadım vuruyor tokat atıyor sandalyeyi aldı vurdu etti ayağı ile özel bölgeme vurdu tekme artı düşünün inanın bizim sitede kiralık ev varmış orayı mı tutsam acaba diyorum
Soran1 yılBen bizim siteyi seviyorum buraya alıştım güvenli konumu güzel yani kendimi daha güvende hissederim hani en azından geçici olarak burada durmam benim için daha iyi maddi durumum var çalışıyorum öğretmenim arabam var ama bir sorun var o kiralık verilen yerde tanidigimiz emlakçı ve biliyor bizi demeyecekler mi annenizle yaşıyorsunuz neden tutuyorsunuz diye onların ne diyip tutmam gerektiğini düşünüyorum fikir verebilir misiniz
Soran1 yılHaklısınız öyle diyeceğim
Soran1 yılTeşekkür ederim fikirleriniz için inşallah
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaş 30 artık evlenmesen de kendi evini kur annen hem dengesiz hem erkek merakı var galiba oda sorun olur sana
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ikisi de var maalesef erkek arayışın da 7/24 öyle olmayınca mutsuz suratsız bana bi kere kızım bile demez banane evlenme ne bok yiyorsan ye diyor beni kucakladığını sarıldığını bir kere bile bilmiyorum bir de tek çocuğum düşünün
Soran1 yılHayır tabi ki gelmiyor kimse çalışıyorum öğretmenim zaten hayatımda biri var sevgilim 1 yıldır o hayatıma girdikten sonra zaten değişti bir kıskançlık vs önceden kimseyi aramazdı şimdi erkek arayışına girdi
Gizli Üye(36-45)1 yılAnne ve dayak yemekle ilgili bir fantezi içindesin, aşırı derecede fetiş duygulara sahipsin. seni daha yakından tanımak isterdim.
08 Yorumla
Soran1 yılNe gibi anlayamadım şuna da çok saçma yorumunuz olmuş yaşadıklarımla alakalı
Cevap sahibi1 yılsorularınıza baktım da hep annenle alakalı soruyor soruyorsun ve takıntılı bir hal almışsın. bence senin soruların saçma oluyor farkında değilsin.
Soran1 yılYaşadıklarım bunlar Allah kimseye yaşatmasın ne diyeyim
Cevap sahibi1 yılhep annenle alakalı sormuşsun takıntı yapmışsın, başka şeyler var bilinç altında
Soran1 yılYa iyi misin annemle yaşıyorum ve bunları yaşıyorum psikolojik ve fiziksel şiddet altındq kaldığım için başka sorunum yok bende bunları paylaşmak istiyorum insanların fikirlerini aşmak istiyorum bence siz anlayışsınız saçma yorum yapıyorsunu
Soran1 yılEv tutma gibi radikal karar almayı düşünüyorum ve bundan dolayı sordum ve tuttum zaten
Cevap sahibi1 yıl42 yaşında mısın?
Soran1 yılHayır 30
Gizli Üye(36-45)1 yılAnnenin psikolojik sorunları var belliki … Boran önce bir doktora basvurun bence.. normal değil anlattıkların
01 Yorumla
Soran1 yılVar evet ama benimde var
1 yılEğer tek yaşayacaksan uzak olmalisin eğer annesin ciddi bir rahatsızlığı var ise de destek almalisin bence ruhsal bir sorunu var gibi. ama illa ayrı ev dersen ya evlen sevgilinle ya da annenden uzakta ol.
14 Yorumla- 1 yıl
Senin sorun vardı hani
" Kafam karmakarışık sevdiğim mi? Beni seven mi?
Bu sorun neden yok yani kaldırılmış 🤔 - 1 yıl
Yo kaldırmadim
- 1 yıl
Hani yok baktım o soruya
- 1 yıl
Kapatılmış yorumlara neden bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılsen ona onu oyalacak birini bul. , evlensende sana rahat vermez o
01 Yorumla
Soran1 yılBen ne bulabilirim ki ona
1 yılasıl soru 30 yaşında neden annenle babanla yaşayıp ayrı eve cıkmadın
01 Yorumla
Soran1 yılBabam yok annem tek olduğun dan hep vicdan yaptım o sebebden ayrı ev tutmadım hiç ama psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldım hep tabi hayatımda biri olduğun da da vs falan
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle ayrı eve çık hatta ayrı oturacağın ev annene yakın olmasın kafan rahat eder
02 Yorumla
Soran1 yılTuttum zaten dün kiraladım
Cevap sahibi1 yılMükemmel geç bile kalınmış bir adım buuu
- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılO nasıl anne la acaba MMA dövüşü mu izliyo
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama beni kıskandığı kesim onu biliyorum benimle kendini kıyaslıyor sevgilinin yanına gidiyorsun mutlusun diyor vs falan
- 1 yıl
Yazık ya oda yanlızlik cekiyo annen sonuçta yine de iyi davran
Soran1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum fakat bazen patlama yaşıyorum ev tuttum zaten kendime dayanamıyorum çünkü
- 1 yıl
Anladım Allah yardımcın olsun
1 yılannenin sağlık sorunları var, tedavi olmadı gerek
03 Yorumla
Soran1 yılEv tuttum zaten kaporayı verdim
- 1 yıl
Allah kurtarmış seni her şey gönlünce olsun ♥️
Soran1 yılAmin çok sağolun 🙏
1 yılabla kac kurtar kendini nolur
02 Yorumla
Soran1 yılEv tuttum zaten kapora mı verdim az önce şükür
- 1 yıl
cok sevindim ohh
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yıldövmek nedir şikayetçi ol
02 Yorumla
Soran1 yılAnnem sonuçta nasıl şikayetçi olayım ki ama artık anne gibi de davranmıyor bana oda aynı bir konu ben senin annen değilim diyor zaten bütün hıncını hayatın hıncını benden çıkartıyor
- 1 yıl
valla dayak yemeye gelmedin varsa sağlık sorunu hani annede doktora götrülür
1 yılAnnenle beni tanıştırsana ben onun sinirini alırım
010 Yorumla- 1 yıl
Annen seni kıskanıyor anlaşılan. Sevgilin olduktan sonra böyle olmuş ben ciddiyim annenle tanıştır beni
Soran1 yılÖyle gerçekten bir yıldan beri sevgilim var hani her gün görüşüyoruz vakit ayırıyoruz bilmiyorum evlenirim evlenmem bilemem Güvenemem ama şu an bu durumdayız ve gerçekten beni kıskanıyor sevgilime laf ediyor ilişkimize laf ediyor süsleniyor ona laf ediyor kendisi tırım tırım sabahtan beri Tinder’a giriyor koca arıyor buluyor bir hafta sürüyor bitiyor hıncınini benden çıkartıyor ben artık çok sıkıldım bu durumdan
- 1 yıl
Tamam işte sen bana bir yaz ben onu sakınlestiririm
- 1 yıl
Annenin tiktok hesabı ne
Soran1 yılTiktok mu
- 1 yıl
Sosyal medya falanda olur ben sakınlestiririm ciddiyim
Soran1 yılOnun garazi bana gerçekten kimseye değil
- 1 yıl
Tamam sen bana yazsana
- 1 yıl
Hadi lütfen
- 1 yıl
Bak ciddiyim ben onunla ilgilenirim sende rahat edersin
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSeni evlendirelim artık, kurtul kendi hayatını kur
03 Yorumla
Soran1 yılNasip evlilik evleneceğim deyip de evleniliyor ki 30 yaşındayım maddi durumum var arabam var benim için evlenmek birkaç iş değil ben şu anda zaten ayrı eve çıkabilirim ama sadece vicdanım rahat olsun diye dayanıyorum ediyorum ama artık psikolojik çöküntüye ugruyorum yeter bu yaşadıklarım kolay değil çocuk değilim artık insanları memnun etmek beni çok yoruyor o yüzden ayrı bir eve çıkmak benim için daha mantıklı gibi duruyor
- 1 yıl
Memnun etmek zorunda değilsin. Anne de olsa senin hayatını zehir ediyorsa oradan uzaklaşmak gerek. Vicdanın konusunda bir şey diyemem.
Benim yaşayabileceğim tek bir hayatım var sonuçta, onu da ziyan edemem
Soran1 yılGerçekten öyle haklısınız zaten ben senin annen değilim diyor bana abla diyeceksin diyor rehberinde anne ismi olmasın abla diye kaydet diyor neler neler ya benim mutluluğumla mutlu olmuyor mutsuz oluyor resmen kıskanıyor kendi yalnız olduğu için bizim sitede bir kiralık ev var yeni çıkmış eşyalı orayı tutmak istiyorum en azından şimdilik ayrı ev olsun kafam rahat olsun ama emlakçı bizi tanıyor annemle yaşadığımı biliyor Emlakçıyı ararken ne demeliyim nasıl tutmalıyım annemle anlaşamıyorum diyemem fikir verebilir misiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılElli yaşında ki kadının seni dovmeisne nasıl izin veriyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılEllerini tutuyorum ediyorum ama deli gibi saldırıyor sandalyeyi alıyor kafama vs fırlatmaya çalışıyor özel bölgeme tekme attı baya hızlı bana hiç acımıyor düşmanı gibiyim sanki
Cevap sahibi1 yılO zaman sen de ona düşman gibi davran
Soran1 yılÖnceden böyle değildim biliyor musunuz hayatıma ne zaman biri girdi 1 yıldır beraberimo zaman değişti bir kıskançlık öyle olunca ben de bulacağım tavırlarına girdi hemen
1 yılÖzel hayatı neden kötü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ana bu döverde severde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYatiyor mu erkeklerle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadının rahatlaması lazım
00 Yorumla
1 yılAllah büyüktür sabırlı olun mübarek evlimisiniz
03 Yorumla
Soran1 yılHayır evli değilim bekarım
- 1 yıl
İnşallah evlenirsiniz
Soran1 yılİnşallah
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
1 yılO nasıl iş ya
05 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir de tek çocuğum annemle ikimiz yaşıyoruz ben her zaman onun yanındayım sevgilim var bir yıldan beri o da akşam sekize kadar çalışıyor zaten akşama kadar beraberiz her an yanındayım arkadaşlık ediyorum eşlik ediyorum ona ama o bana gıcık oluyor bir kere istemediği bir laf söyliyim hemen geliyor tokat atıyor bana saçımı tutuyor iki günden beri de bu masadaki sandalyeyi alıp kapama vurmaya çalışıyor diyor gözleri deliriyor en sonunda bugün sandalyeyle duvara sıkıştırdı böyle ben artık anne yaptım böyle ha anne oldum şimdi gözlerini açarak bana bu tepkiyi verdi kolum morardı bilmiyorum bizim sitede bir ev boşaldı olur mu tutsam diye düşünüyorum
- 1 yıl
Sen ufaktan kendi yolunu çizmeye başla
Soran1 yılHaklısınız şöyle bu bizim sitede B boşaldı ben burayı da seviyorum konum olarak kendimi güvende de hissedebileceğim ama tek sıkıntı orayı veren tanıdık emlakçı ve annemle yaşadığımı biliyor bizi tanıyor ben aradığımda siz annenizle yaşıyorsunuz neden çıkıyorsunuz dediğinde nasıl tutacağım o evi ne demem gerekiyor annemle anlaşamıyorum diyemem bana bu konuda fikir verebilir misiniz
- 1 yıl
Başka yer bak. Uzak mesafe olsun.
Soran1 yılBen burayı seviyorum konum olarak yani güvenli bildiğim bir yer kendimi daha rahat hissedebilirim en azından geçici olarak burayı tutmak istiyorum
1 yılAyrı eve çık ya da evlen
010 Yorumla
Soran1 yılEvlilik çözüm değil evet hayatımda biri var bir yıldan beri ama şu anda onun da maddi sıkıntıları olduğu için evlenmemiz mümkün değil ama ben benim maddi durumum var ayrı eve çıkmam için bizim sitede ev boşaldı ama oraya veren de tanıdık emlakçı annemle yaşadığımı biliyor nasıl tutacağım orayı demeyecek mi annenizle yaşıyorsunuz niye çıkıyorsunuz aynı sitede eve diye annemle anlaşamıyorum da diyemem ne demem gerekiyor fikir verebilir misiniz
- 1 yıl
Başka yerden ev tut annenden uzaklaş
Soran1 yılŞöyle burası bildiğim yer konum olarak çok güzel ve eşyalı şimdilik buradan tutmak istiyorum geçici olarak en azından ne yapabilir ki sonuçta evlerimiz ayrı en fazla ne olabilir ama emlakçıya ne demem gerekiyor bana bu konuda fikir verebilir misiniz
- 1 yıl
Annemle geçinemiyom de parasıyla değilmi
Soran1 yılAradım 17 bin tl kira 16 bin olursa tutarım dedim haber bekliyorum
- 1 yıl
Ohaaaa senin maaşın ne kadar
Soran1 yıl80 bin
Soran1 yılşu an ki kiralar öyle zaten o fiyattan aşağı var mı ki
- 1 yıl
Ne iş yapıyon benimle evlen 🤣
Soran1 yıl😃😃😃😃😃
1 yılÇalışıyorsan çık ya
04 Yorumla
Soran1 yıl
Öyle öğretmenim maddi durumum iyi çıkabilirim bu benim için radikal bir karar olacak ama oraya bakan emlakçı da tanıdık ve annemle yaşadığımı biliyorlar ben aradığımda aynı sitede annenizle yaşıyorsunuz neden çıkıyorsunuz diye sorduklarında ben nasıl cevap vereceğim ya da ne diyip tutmam gerekiyor bana fikir verebilir misiniz- 1 yıl
Aynı siteye çıkma be sende
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Çünkü onada laf edecek annen bı tık uzak ol
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenelim
02 Yorumla
Soran1 yılNereden çıktı
- 1 yıl
Dayak yeme diye
1 yılAyrı eve çıkmana engel olan durum nedir?
07 Yorumla
Soran1 yılCesaret diyelim bilmiyorum özgüvenim yok para var maddi olarak ama nedense daha kötü olacak gibi hissediyorum bilmiyorum ama böyle de hayat olmaz çünkü artık depresyona gireceğim
- 1 yıl
Evlenmeyi düşündünmü
Soran1 yılDüşündüm ama düşünmekle de olmuyor ki nasip olmuyor engel oluyor falan derken olmadı bu zamana kadar
- 1 yıl
En kotu karar kararsızlıktan iyidir lafını unutma
Soran1 yılAyrı eve geçeceğim benim ruh halim için en iyisi bu ama şimdi bizim siteyi seviyorum emlakçı da bizi tanıyor şimdi diyecek annenizle yaşamıyor musunuz ben ne diye tutacağım o evi yani ondan utanıyorum annemle anlaşmıyorum diyemem ki
- 1 yıl
Baska siteden tut başka emlakcidan tut sorun bu mu
Soran1 yılBen bu siteyi seviyorum güvenli bildiğim bir yer konumu güzel ondan dolayı sıkıntı yaptım şu anda
1 yılTovbe yarabbim, şaka mı bu soru?
07 Yorumla
Soran1 yılHayır daha bu sabah yaşadım neden ki?
- 1 yıl
Seninle yaşıtz, bu yaşta kendini dovdurmek nedir nasıl bir ailede yaşıyorsun sen
Soran1 yılÖyle tek çocuğum annemle yaşıyorum sadece ama bütün hıncını bir laf söyleyim mesela işine gelmeyen hemen saldırıyor arabada evde tokat atıyor ya bu sabah aldı sanlayeyi bana doğru fırtlatmaya çalışıyor tuttum bende izin vermedim özel bölgemi tekmeledi ayağı ile sonra
- 1 yıl
Annenin kliniğe yatırılma vakti gelmiş.
Sana sabır diliyorum ama kendi hayatını mahvetme derim.
Soran1 yılHerkese karşı böyle değil ama herkese iyi güler yüzlü bana bu şekilde kimseye kötü davranmıyor kimseye el kaldırmıyor kimseye gücü yetmiyor sadece bana bunu yapıyor ben artık dayanamıyorum bizim sitede bir ev boşaldı ayrı eve çıkma gibi düşüncem var sizce bunu yapmalı mıyım
- 1 yıl
Bence aynı sitede değil de ondan uzaklasacagin bir yere gitmelisin.
Bu şekilde ömür geçmez
Yasin 50 ye gelir, Allahim ben naptim dersin
Soran1 yılÖyle haklısınız 30 yaşındayım 90 dörtlüüm yıl olarak da 30 birim ve ne yaptın diye sorsanız hiçbir şey annemi pohpohlamak annemi memnun etmek annemin yanında durmak kendim için hiçbir şey ne ailem ne Yuvam ne çocuğum var ve hala üstüne üstlük dayak yiyorum bu çok acı bir şey ama şöyle de bir durum var ben bu siteyi seviyorum güvenli Konumu çok güzel eşyalı o yüzden şimdilik burayı tutmak istiyorum emlakçıya ne demem gerekiyor sizce tutarken çünkü bizi tanıyor annemle yaşadığımı biliyor ne diyebilirim bana fikir verebilir misiniz
Nasıl döver
00 Yorumla
1 yılDayak cenneten çıkmadır takılma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşında ne dayağı
04 Yorumla
Soran1 yılValla öyle annemle aynı evde yaşıyorum ve her işine gelmediği zaman sinir olduğu zaman bana vuruyor ediyor tokat atıyor artık çok bunaldım annemde diyorum ama yok o beni kıza olarak görmüyot
- 1 yıl
Başka kimsen yok mu
Soran1 yılBabam yok kardeşimde sevgilim var evi tuttum bu arada bugün kaporayı verdim
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı
Gizli Üye(30-35)1 yılAnne dir olsun bu gün var lar yarın yok
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?