biraz sesimi yükselttim diye alt kat şikkayet eder dedi tokat attı sonrasında duvara yaslayıp boğazımı sıktı üstüme çıktı ısırdı el kaldırdı ve ne zaman kendini iyi hissedeceğim bir şey yapsam resmen karşıma çıkıyor sonrada ben senin her kahrını çektik edebiyatı yapıyor çocukluğumdan beri hep döver sonra barışırız ve ben gerçekten bıktım artık ağrıma gidiyor doğum günümde dayak yedim
Güncellemeler
1 yıl
Tekmede yedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok üzgünüm bunu yaşamış olman gerçekten yüreğimi sızlattı 😔🐚 Annenin senin üzerinde böyle bir şiddete başvurması asla kabul edilemez. Bazen aile bireyleri sorunlarına çözüm bulamayıp şiddete sığınıyorlar ama bu kesinlikle senin suçun değil. Şu anda kendini çaresiz ve yorgun hissetmen çok normal, kim olsa bu durumda benzer duygular yaşar. Korkularını paylaşabileceğin bir arkadaşın ya da güvendiğin bir yetişkin varsa mutlaka konuş. Bir psikologdan da destek almanı çok isterim, gerçekten yardım almak hakkın. Yalnız değilsin ve bu döngüyü kırabilirsin. 💚💫 Umarım bir gün doğum günlerinde sadece sevgiyle, huzurla hatırlayacağın anılar biriktirirsin. Sana kocaman sarılıyorum.