Annem beni çok yoruyor? Katlanamadığim huyları var? 22 yasındayım bunun problemi ne ne yapabilirim bıktım artık?

Arada dışarıda tartışmalarımız oluyordu ve dışarıda sesini yukseltmesinden bıktım bir laf diyincede susmuyor bugün akasya avmdeydik yemek yedik gün güzeldi taki içeceği pipetle bitirmeyip kapagi acip kafasına dikene kadar ilk defa böyle bir şey yaptı ama rezilliği aldı kafaya dikti ve aşırı utandım ağız kısmını açtı utandım belli etmemeye çalıştım sonra biraz gezdik bu seferde giysi konusunda biraz tartıştık eleştirmeye baslayınca bende tanımıyor gibi yapıp hızlı hızlı yürüdüm onu hiç beklemedim bu seferde milletin içinde ismimi seslendi aşırı sınırlı şekild eve ćocuk azarlar gibi konuştu ve zaman zaman böyle saçma hareketleri oluyor hep baktılar bende susmasını saçma canım davranmamasinı dedim bir an buda canım yeter ya dedi ve etrafta birkaç kişi baktı bazen arkadaş gibiyiz bazense beni rezil ediyor resmen tartistigimizda konuyu uzatmamasi gerekirken sesini yükseltip rezil etti resmen sosyal medyaya düşecek diye çok korktum çünkü bakanlar olmuştu

Annem beni çok yoruyor? Katlanamadığim huyları var? 22 yasındayım bunun problemi ne ne yapabilirim bıktım artık?