Annem! annemden çok fena bıktım. Acaba bir çözüm yolu var mıdır?

Benim annem farklıdır kendimi bildim bileli hep farklıdır.evde çok titizdir kendiside çok konuşur kafamızı ütüler genelde hep sinirlidir can sıkıcıdır.Hatırlıyorumda çocukluğumda hep ağlardım neden benim iyi bir annem yok diye.Benim annem çok tuhaftır şimdi bişey söylersin karşılık vermez ama 1-2 yıl sonra bir yerde ağlayarak geçmişi hatırlatır.melek gibi bir abim vardır hertürlü ev işini yapar yemekleride o yapar ama yinede onada bağırır çağırır. teyzemler anneni bir doktora götürsene bu bir hastalık dedi.annemin özellikleri şöyle: çok konuşuyor bildiğiniz gibi değil çooook konuşuyor konuşmalarıda öyle normal değil bağırarak çağırarak ağlayarak konuşuyor,çok titizdir inanılmaz derecede! halıya çay döküldüğünde kıyametleri koparır evimiz zindan olur 1 hafta kadar,birde beni şikayet eder babama abilerime tamam yanlışm oldu ama 1 sözü doğruysa 10 sözü yalandır yani yalan söyleyerek haklı duruma düşüyor olan bana oluyor,eski kafalıdır yenilik güzellik hiçbirşey umrunda değildir daha çooook özellikleri var.acaba bir çözüm yolu varmıdır? sizce intihar iyimidir?
Annem! annemden çok fena bıktım. Acaba bir çözüm yolu var mıdır?