Annem neden böyle bıktım artık?

Surekli skyleni sürekli bu evin yükünü ben çekiyorum onu ben yapıyorum bunu ben yapıyorum yaptığı tek şey de yemek bulaşık çamaşır koca evin temizliği bana ait kendisi durmuyor ya hamur işi yapar ya da gözü doymaz turşu kurar söylenir durur çok dengesiz bişey konuşmaya gelmiyo ben az önce dedim ki o kız hiç temizlik yapmıyor yani hep yorgunum diyor ama o kadar abartıyor ki gören bir sülaleyi koşturuyor sanar ama bana hiç koşturmuyor abim için herseyi yapıyor herseyi uykudan uyanıp yemeğine kdr hiç söylenmeden hazırlar ama ben ondan önüme yemek koymasını Bile istemedim bugüne kadar tuvaleti temizleyen evi temizleyen benim bulaşıkları yıkayan benim kendisi arada giriyor başlıyor konuşmaya benim yaptıklarım ne peki abime gelince de o çalışıyor peki o çalışmadan önce neden yine önüne koyuyodun herseyi ve hep bana şunu diyor kirli camasirina kadar yıkayıp dolabına koyuyorum diyor bu ne demek ya ben aileden değilmiyim cunku bana karşı yaptığı başka bisey yok hep bunu diyor ben onun için sağlığı için uğraşıyorum doktor ne dedi diye onun kendini umursamadığı kadar ben onu umursuyorum abim ayakkabina kadar sildirir bağlatir ayağına çağırır dibindeki dolaptan bile şunu çıkar der anneme annem hiç söylenmeden gelir hemen yapar bana neden böyle değilde ona karşı böyle ben bana karşı böyle olmasını da istemiyorum ama bu kadar haksızken bide benim üstüme geliyor beni herkesle kiyaslayip aşağılıyor iş bulmaya çalışıyorum ben yorgun ise gelemiyorum bana ne iş olursa çalış diyor eve ne halde geldiğimi kendi görüyor umursamiyor bile ama abime gelince kurban olurum yoruldun diyor ben abimle birmiyim bana para bile vermez abim çalıştığı halde ondan para alır ama ben bi yere gitmek istesem bana 100 TL 40 yılda bi verir ve o kadar söylenir aşağılar ki herseyimi sömürür az önce iyiliği için konuştum o kadar büyüttü ki hicbiseyde demedim dinlemeden etmeden başlıyor bağırmaya balkonda kendi kendine söyleniyor ben bıktım artık onu bu kadar düşünen benim ama yaptığına bakın
Annem neden böyle bıktım artık?